Jak mocno możliwa jest ciąża? :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jak mocno możliwa jest ciąża? :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Problem12 (2020-05-31 22:07:19)

Temat: Jak mocno możliwa jest ciąża? :(

Witam,

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak mocno możliwa jest ciąża? :(

Raczej ciąża nie jest możliwa. Okres nie przychodzi jak w zegarku, kilka dni w tę czy tamtą stronę to dalej cykl regularny.
Ja bym się nie przejmowała.

Skoro pękła Ci prezerwatywa, to czemu nie poszłaś po tabletkę po?

3

Wtedy myślałam, że dni niepłodne więc sie nie przejmowałam. Faktycznie niepotrzebnie zaprzątam sobie głowę...

4

zrób test ciążowy to się dowiesz

5

Problem12 napisał/a:

Wtedy myślałam, że dni niepłodne więc sie nie przejmowałam. Faktycznie niepotrzebnie zaprzątam sobie głowę...

Nie ma czegoś takiego jak dni całkowicie niepłodne. O tym, że miałaś dni płodne czy niepłodne to się dowiadujesz jak dostajesz okres, bo wszystko można policzyć wstecz, a nie do przodu. Wystarczy, ze Ci się owulacja przesunie trochę i możesz zaliczyć udaną wpadkę.

Możesz zrobić test ciążowy, ale skoro okres poprzednio przyszedł normalnie, to szanse są minimalne, żeby nie powiedzieć, że zerowe.

6

Problem12 napisał/a:

Witam,
w kwietniu uprawiałam seks z chłopakiem( niestety pekła nam prezerwatywa- wytrysk w środku) to był 27.04. a okres dostałam 5 dni później, czyli były to dni niepłodne. Teraz powinnam dostać 31.05, a okresu dzisiaj raczej nie dostanę. Dodam ze 2 dni temu miałam silny ból głowy i mam zachcianki na jedzenie. w maju nie doszło do stosunku. Czy ciąża jest możliwa jeśli w tamtym miesiącu dostałam okres, a nie uprawiałam podczas tego cyklu seksu? BARDZO PROSZĘ O POMOC

Sądziłam .... że jesteś chłopakiem??

Problem12 napisał/a:

Witam, zwracam się tutaj na forum dla kobiet, być może wy cos mi doradzicie. Chodzi o moją ,,koleżankę'' z która chodze do szkoly( idę do 3 klasy liceum). Mam 18 lat. Dotychczas traktowaliśmy siebie jako przyjaciele, ale od wakacji przerodziło sie w coś zupełnie innego- sam nie wiem jak to nazwać. Spotykalismy sie w te wakacje juz sporo razy. To ona proponuje mi spotkania i wszelkie zaproszenia, przez co ja nie mam nic przeciwko. Jest to bardzo ładna dziewczyna z dobrą figurą. Mogę z nią porozmawiać o wszystkim- ostatnie spotkania doprowadziły do tego, że takze o erotyce, sexie itd. Jak wiadomo spotkania nie obyły się bez alkoholu. Ciągle mnie zaprasza, a gdy konczy sie spotkanie przytula i całuje( zrobiła mi kilka razy malinke). Problem jest tego typu, iż ma kilku innych chłopaków, z którymi spotyka się głównie dla pieniędzy. Jak wiadomo ja nie s...m kasą, więc widzi we mnie byc moze cos więcej. Od pewnego czasu spodobala mi sie, ale wiele znajomych odradza mi związku z nią. Raz prawie doszło do stosunku, ale nie mieliśmy prezerwatyw. Mam mętlik w głowie, a ona chce ciągle spotkań. Rodzice nie są zadowoleni z tego powodu i dziwią się, że tak dużo z nią wychodze i zaproponowała mi nocowanie. Nie wiem kompletnie do czego ona dąży. Nie mogłem spać całą noc, bo martwię się, że zrobię jakąś głupotę, a ona mnie zwyczajnie wykorzysta. Dodam, że ma bardzo dużo pieniędzy i stawia mi wszystkie alkohole jedzenie, bo nie ma co robić z kasą. Proszę o jakąś opinie albo radę hmm

7

Może użytkownik jest Hermafrodytą smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jak mocno możliwa jest ciąża? :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024