Witam mialam brazowe plamienie 6 dni przed spowiewanym okresem bardzo krótkie okolo 3 dni co to moze znaczyc ?
1 2020-05-26 09:26:01 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-05-26 09:44:18)
Witam mialam brazowe plamienie 6 dni przed spowiewanym okresem bardzo krótkie okolo 3 dni co to moze znaczyc ?
To może znaczyć wszystko. Stosujesz antykoncepcję hormonalną? Uprawiasz seks? Miałaś ostatnio jakieś niepokojące objawy poza wyżej opisanym plamieniem?
Uprawiam sex bez zabezpieczenia . nie stosuje antykoncepcji . mialam jedynie przez 3 dni brazowe plamienie 6 dni przed spodziewana miesiaczka skonczylo sie to i nic okresu brak
W takim razie możesz być w ciąży. Zrób test.
Teraz jestem tydzien juz od tego plamienia i nic dalej sie nie dzieje . a podczas tego plamienia mialam przy podcieraniu delikatne slady krwi a na podpasce brazowe to
Teraz jestem tydzien juz od tego plamienia i nic dalej sie nie dzieje . a podczas tego plamienia mialam przy podcieraniu delikatne slady krwi a na podpasce brazowe to
I dalej nie pomyślałaś, żeby zrobić test ciążowy?
Chcesz zajść w ciążę tak generalnie?
Nie planuje ciazy ale i tez z partnerem sie nie zabezpieczamy uwazamy ze jak bedzie to bedziemy sie cieszyli . a z testem dopiero teraz zaczynam miec podejrzenia ze moze byc to ciaza
Nie planuje ciazy ale i tez z partnerem sie nie zabezpieczamy uwazamy ze jak bedzie to bedziemy sie cieszyli . a z testem dopiero teraz zaczynam miec podejrzenia ze moze byc to ciaza
No to czym się przejmujesz? Poczekaj na okres albo będzie albo nie i wtedy za 2-3 tygodnie do lekarza.
Btw. Odpowiedzialne, jak trąbili, żeby w czasie pandemii raczej nie zachodzić w ciążę
Kasia1235 napisał/a:Nie planuje ciazy ale i tez z partnerem sie nie zabezpieczamy uwazamy ze jak bedzie to bedziemy sie cieszyli . a z testem dopiero teraz zaczynam miec podejrzenia ze moze byc to ciaza
No to czym się przejmujesz? Poczekaj na okres albo będzie albo nie i wtedy za 2-3 tygodnie do lekarza.
Btw. Odpowiedzialne, jak trąbili, żeby w czasie pandemii raczej nie zachodzić w ciążę
Nic jej nie bedzie. Niech robi co chce.
Ja sie nie przejmuje . tylko doradzam chyba tu o to chodzi .pozdrawiam
Ja sie nie przejmuje . tylko doradzam chyba tu o to chodzi .pozdrawiam
Ale komu doradzasz? Przecież to Ty założyłaś wątek pytając o swoje plamienie ...
Kasia1235 napisał/a:Ja sie nie przejmuje . tylko doradzam chyba tu o to chodzi .pozdrawiam
Ale komu doradzasz? Przecież to Ty założyłaś wątek pytając o swoje plamienie ...
Autorka miała chyba na myśli, że doradza się na forum a nie że doradza komuś
IsaBella77 napisał/a:Kasia1235 napisał/a:Ja sie nie przejmuje . tylko doradzam chyba tu o to chodzi .pozdrawiam
Autorka miała chyba na myśli, że doradza się na forum a nie że doradza komuś
Tylko, że co tu więcej doradzić? Jak się niepokoi to wizytę u ginekologa. Jak nie chce być w ciąży to zabezpieczanie się. Ale skoro jej wszystko jedno to po co to tak przeżywać? Wystarczy poczekać i zobaczyć. Jak okres nie przyjdzie to test i wszystko będzie wiadomo.
Nawet bez testu i ginekologa się dowie niebawem
Po około 7 dniach od zapłodnienia jajeczko zagnieżdża się w macicy i może dojść do plamienia.
Piszesz, że brak okresu, więc bardzo prawdopodobne, że doszło do zapłodnienia. Tak jak radzą Panie powyżej , dobrze byłoby zrobić test, a później udać się do ginekologa, bez względu na wynik, jeśli brak jest miesiączki.
Chodziło mi o to że sie doradzam w tym forum kobiet o mój problem . a jeśli chodzi o mnie to mam wizyte jutro i wszystko bedzie wiadomo
Bylam na wizycie ale badanie usg nic nie wykazalo i test ciazy tez nie .
Kazala pani ginekolog poczekac do miesiaczki jak nie bedzie to przyjsc w polowie czerwaca