Brązowe plamienie przed miesiączką. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brązowe plamienie przed miesiączką.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-05-26 09:44:18)

Temat: Brązowe plamienie przed miesiączką.

Witam mialam brazowe plamienie 6 dni przed spowiewanym okresem bardzo krótkie okolo 3 dni co to moze znaczyc ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brązowe plamienie przed miesiączką.
Kasia1235 napisał/a:

Witam mialam brazowe plamienie 6 dni przed spowiewanym okresem bardzo krótkie okolo 3 dni co to moze znaczyc ?

To może znaczyć wszystko. Stosujesz antykoncepcję hormonalną? Uprawiasz seks? Miałaś ostatnio jakieś niepokojące objawy poza wyżej opisanym plamieniem?

3

Uprawiam sex bez zabezpieczenia . nie stosuje antykoncepcji . mialam jedynie przez 3 dni brazowe plamienie 6 dni przed spodziewana miesiaczka skonczylo sie to i nic okresu brak

4

W takim razie możesz być w ciąży. Zrób test.

5

Teraz jestem tydzien juz od tego plamienia i nic dalej sie nie dzieje . a podczas tego plamienia mialam przy podcieraniu delikatne slady krwi a na podpasce brazowe to

6

Kasia1235 napisał/a:

Teraz jestem tydzien juz od tego plamienia i nic dalej sie nie dzieje . a podczas tego plamienia mialam przy podcieraniu delikatne slady krwi a na podpasce brazowe to

I dalej nie pomyślałaś, żeby zrobić test ciążowy?
Chcesz zajść w ciążę tak generalnie?

7

Nie planuje ciazy ale i tez z partnerem sie nie zabezpieczamy uwazamy ze jak bedzie to bedziemy sie cieszyli . a z testem dopiero teraz zaczynam miec podejrzenia ze moze byc to ciaza

8

Kasia1235 napisał/a:

Nie planuje ciazy ale i tez z partnerem sie nie zabezpieczamy uwazamy ze jak bedzie to bedziemy sie cieszyli . a z testem dopiero teraz zaczynam miec podejrzenia ze moze byc to ciaza

No to czym się przejmujesz? Poczekaj na okres albo będzie albo nie i wtedy za 2-3 tygodnie do lekarza.

Btw. Odpowiedzialne, jak trąbili, żeby w czasie pandemii raczej nie zachodzić w ciążę smile

9

Lady Loka napisał/a:
Kasia1235 napisał/a:

No to czym się przejmujesz? Poczekaj na okres albo będzie albo nie i wtedy za 2-3 tygodnie do lekarza.

Btw. Odpowiedzialne, jak trąbili, żeby w czasie pandemii raczej nie zachodzić w ciążę smile

Nic jej nie bedzie. Niech robi co chce.

10

Ja sie nie przejmuje . tylko doradzam chyba tu o to chodzi .pozdrawiam

11

Kasia1235 napisał/a:

Ale komu doradzasz? Przecież to Ty założyłaś wątek pytając o swoje plamienie ...

12

IsaBella77 napisał/a:
Kasia1235 napisał/a:

Ale komu doradzasz? Przecież to Ty założyłaś wątek pytając o swoje plamienie ...

Autorka miała chyba na myśli, że doradza się na forum a nie że doradza komuś smile

13

Izzie_Stevens napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:
Kasia1235 napisał/a:

Autorka miała chyba na myśli, że doradza się na forum a nie że doradza komuś smile

Tylko, że co tu więcej doradzić? Jak się niepokoi to wizytę u ginekologa. Jak nie chce być w ciąży to zabezpieczanie się. Ale skoro jej wszystko jedno to po co to tak przeżywać? Wystarczy poczekać i zobaczyć. Jak okres nie przyjdzie to test i wszystko będzie wiadomo.

14

Nawet bez testu i ginekologa się dowie niebawem smile

15

Po około 7 dniach od zapłodnienia jajeczko zagnieżdża się w macicy i może dojść do plamienia.
Piszesz, że  brak okresu, więc bardzo prawdopodobne, że doszło do zapłodnienia. Tak jak radzą Panie powyżej , dobrze byłoby zrobić test, a później udać się do ginekologa, bez względu na wynik, jeśli brak jest miesiączki.

16

Chodziło mi o to że sie doradzam w tym forum kobiet o mój problem . a jeśli chodzi o mnie to mam wizyte jutro i wszystko bedzie wiadomo

17

Bylam na wizycie ale badanie usg nic nie wykazalo i test ciazy tez nie .

18

Kazala pani ginekolog poczekac do miesiaczki jak nie bedzie to przyjsc w polowie czerwaca

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brązowe plamienie przed miesiączką.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024