Powrót do pracy po porodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Powrót do pracy po porodzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Powrót do pracy po porodzie

Cześć,
Mam pytanie do mam które szybo wracały do pracy po porodzie. Wyczytałam że macierzyński trwa 20 tygodni i jest obowiązkowy ale po 16 tygodniach może przejąć opiekę ojciec dziecka a matka może w tym wypadku wrócić do pracy. Czy któraś z was korzystała z tej opcji? Jak to jest ze zorganizowaniem opieki dla tak małego dziecka, czy opiekunki chcą zostawać z takim maluchem? Jaki jest koszt opiekunki? Czy jest taki sam jak dla większych dzieci?

Będę bardzo wdzięczna jeżeli podzielicie się również spostrzeżeniami jak to znosi dziecko, jak to znosi mama, jak jest ze zmęczeniem, czy opiekunkę brałyście tylko na czas kiedy byłyście w pracy czy może na dłużej? W weekendy? Dziadkowie nie wchodzą w grę u mnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrót do pracy po porodzie

Koszt opiekunki zależy od miasta, jest znany portal dla niań, nie można wklejać tu linków, ale poszukaj sobie ile to kosztuje u Was. Oczywiście, że znajdziesz taką, która zostanie z takim maluchem smile Ja na razie więcej nie pomogę, bo poród dopiero za kilka miesięcy, ale też będziemy korzystać z opiekunki.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Powrót do pracy po porodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024