Mysli samobojcze a zycie toczy sie dalej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Mysli samobojcze a zycie toczy sie dalej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mysli samobojcze a zycie toczy sie dalej

Czesc jestem tu nowa i licze na slowa wsparcia nie mam w zasadzie nikogo z kim moge sie porozumiec a wizyty u psychologa sa nowe i dopiero sie tego ucze a wiec niby zycie ulozone bez wiekszych problemow a tu od listopada dopadla mnie depresja i nie moge sie odbic od dna  niby funkcjonuje w spoleczenstwie mam dobra prace etc ale boje sie ze zwariuje od natloku mysli i negatywizmu sa dni kiedy mysle iz lepiej by bylo aby mnie tu nie bylo skoro i tak nie mam dla kogo zyc moj maz jest bardzo dobrym czlowiekiem ale zyje w zasadzie swoim zyciem  i kariera zawodowa i co tu dalej robic prosze o porade

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mysli samobojcze a zycie toczy sie dalej

Rób to co sprawia Ci radość, ciesz się małymi rzeczami i sukcesami, otwórz się na znajomych w pracy, wyjdź gdzieś z mężem, odśwież kontakt że starymi znajomymi, odwiedź rodzinę, mi medytacja pomaga, malowanie, pisanie tego co czuje, spacer w lesie i słuchanie ptaków, dobrej muzyki, lampka wina i zabiegi kosmetyczne, jest tak wiele możliwości aby sprawiać sobie przyjemność...

3

Dzieki duzo masz pomyslow napewno warto sprobowac ale czasami nie jest to latwe zwlaszcza jak sie nie ma wsparcia w rodzinie a tylko im sie wydaje ze ja cos wymyslam

4

Witam.Niewiem jak silną masz depresję.Ale jak masz takie myśli to musisz udać się do specjalisty i na psychoterapię.Jeśli ten psycholog jest dobry to Ci pomoże.Znam osoby z depresją,więc temat nie jest mi obcy.Owszem te rady powyżej są dobre,ale do tego specjalista,bo jeśli depresja jest ciężka to samemu się z tego nie wyjdzie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Mysli samobojcze a zycie toczy sie dalej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024