Każda tutaj pisze, że chętnie pozna koleżankę i takich postów jest sporo (ja również takie pisałam) ale zauważyłam że każda z nas zaczyna temat ale nie ma odpowiedzi albo jest w stylu: ja chcę, napisz do mnie.
Brak asertywności dziewczyny !
Albo brakuje tutaj czatu, można oczywiście wysłać maila, ale ja sama zaglądam sporadycznie na moją skrzynkę wiedząc że nie oczekuję żadnej interesującej wiadomości poza reklamami i spamem.
Każda tutaj pisze, że chętnie pozna koleżankę i takich postów jest sporo (ja również takie pisałam) ale zauważyłam że każda z nas zaczyna temat ale nie ma odpowiedzi albo jest w stylu: ja chcę, napisz do mnie.
Albo brakuje tutaj czatu, można oczywiście wysłać maila, ale ja sama zaglądam sporadycznie na moją skrzynkę wiedząc że nie oczekuję żadnej interesującej wiadomości poza reklamami i spamem.
Trochę cierpliwości, nie od razu udaje się dograć
Ja tu poznałam naprawdę fajne koleżanki i te znajomości żyją w realu.
A czat swoją drogą przydałby się.
3 2020-02-07 18:58:19 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-02-07 21:42:07)
A co wy na to aby spotkać się na FB? można porozmawiać na priv albo na czacie grupowym
treść niezgodna z regulaminem, punkt nr 9 podpunkt j postanowień szczególnych - grupa na FB
Tez wole prywatna rozmowe na FB niz na mailu. Na maila malo kiedy zagladam.
5 2020-02-08 16:57:09 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-02-08 17:42:34)
Nie można promować grupy, rozumiem, a namiar na siebie chyba można dać do kontaktu?
Zabronione jest dodawanie w postach jakichkolwiek danych kontaktowych (np. mail, numer Gadu-Gadu, Skype). Miejsce na luźne konwersację nie związane z tematami poruszanymi na Forum, znajduje się w funkcjonalności Netkafejka.
Wydaje mi się, że część wiadomości trafia do SPAMU i dlatego nigdy nie mamy odpowiedzi. Ja przeglądam jednak folder SPAMU i te pierwsze wiadomości z forum zawsze tam znajduję.
Coś w tym jest
Cześć
Byłam kiedyś na innym forum tematycznym, poświęconym swojej pasji. Był tam też czat, super naprawdę rewelacja. Poznałam tak dużo bardzo fajnych osób, w tym byłego hehe
Tu mi bardzo brakuje czatu
Nie jestem za grupa na fb bo tam jednak swoje dane się podaję a hejterow nie brakuje
Cześć
![]()
Byłam kiedyś na innym forum tematycznym, poświęconym swojej pasji. Był tam też czat, super naprawdę rewelacja. Poznałam tak dużo bardzo fajnych osób, w tym byłego hehe
Tu mi bardzo brakuje czatu
Nie jestem za grupa na fb bo tam jednak swoje dane się podaję a hejterow nie brakuje
Dawniej byłam na 2 formach związanych z moją pasją i wyniosłam podobnie jak ty. Jednak na fb nie trzeba podawać swoich danych, można je ukryć albo założyć konto fikcyjne.
No dobrze, ale patrząc z perspektywy osób co zaczynają tu wchodzić, nie wiedząc że jest taka grupa, uważam że czat jest naprawdę super pomysłem
PS nawet uważam to jako osoba, co dłużej tu wchodzi to wolałabym czat, zdecydowanie
A skąd dziewczyny jesteście? W sumie chętnie poznałabym nowe osoby. Od prawie 3 lat byłam trochę wyjęta z życia (praca i przebranżowienie) i w zasadzie moje życie towarzyskie zamarło, więc miło byłoby się z kimś spotkać na kawę, piwo, cokolwiek i pogadać od serca.
A czat faktycznie byłby fajną opcją
Zawsze jest jeszcze inna opcja dla chętnych