Każdy pozna ale nic z tego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Każdy pozna ale nic z tego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Każdy pozna ale nic z tego

Każda tutaj pisze, że chętnie pozna koleżankę i takich postów jest sporo (ja również takie pisałam) ale zauważyłam że każda z nas zaczyna temat ale nie ma odpowiedzi albo jest w stylu: ja chcę, napisz do mnie.
Brak asertywności dziewczyny !
Albo brakuje tutaj czatu, można oczywiście wysłać maila, ale ja sama zaglądam sporadycznie na moją skrzynkę wiedząc że nie oczekuję żadnej interesującej wiadomości poza reklamami i spamem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Każdy pozna ale nic z tego
Izzie_Stevens napisał/a:

Każda tutaj pisze, że chętnie pozna koleżankę i takich postów jest sporo (ja również takie pisałam) ale zauważyłam że każda z nas zaczyna temat ale nie ma odpowiedzi albo jest w stylu: ja chcę, napisz do mnie.
Albo brakuje tutaj czatu, można oczywiście wysłać maila, ale ja sama zaglądam sporadycznie na moją skrzynkę wiedząc że nie oczekuję żadnej interesującej wiadomości poza reklamami i spamem.

Trochę cierpliwości, nie od razu udaje się dograć smile
Ja tu poznałam naprawdę fajne koleżanki i te znajomości żyją w realu.
A czat swoją drogą przydałby się.

3 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-02-07 21:42:07)

A co wy na to aby spotkać się na FB? można porozmawiać na priv albo na czacie grupowym smile

treść niezgodna z regulaminem, punkt nr 9 podpunkt j postanowień szczególnych - grupa na FB smile

4

Tez wole prywatna rozmowe na FB niz na mailu. Na maila malo kiedy zagladam.

5 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-02-08 17:42:34)

Nie można promować grupy, rozumiem, a namiar na siebie chyba można dać do kontaktu?

6

Zabronione jest dodawanie w postach jakichkolwiek danych kontaktowych (np. mail, numer Gadu-Gadu, Skype). Miejsce na luźne konwersację nie związane z tematami poruszanymi na Forum, znajduje się w funkcjonalności Netkafejka.

7

Izzie_Stevens napisał/a:

Wydaje mi się, że część wiadomości trafia do SPAMU i dlatego nigdy nie mamy odpowiedzi. Ja przeglądam jednak folder SPAMU i te pierwsze wiadomości z forum zawsze tam znajduję.

8

Izzie_Stevens napisał/a:

Coś w tym jest wink

9

Cześć  smile
Byłam  kiedyś na innym forum tematycznym,  poświęconym  swojej pasji. Był tam też czat,  super naprawdę rewelacja.  Poznałam  tak dużo bardzo fajnych osób,  w tym  byłego  hehe
Tu mi bardzo  brakuje  czatu
Nie jestem za grupa  na fb  bo tam jednak swoje dane się podaję a hejterow nie brakuje big_smile

10

Istotka6 napisał/a:

Cześć  smile
Byłam  kiedyś na innym forum tematycznym,  poświęconym  swojej pasji. Był tam też czat,  super naprawdę rewelacja.  Poznałam  tak dużo bardzo fajnych osób,  w tym  byłego  hehe
Tu mi bardzo  brakuje  czatu
Nie jestem za grupa  na fb  bo tam jednak swoje dane się podaję a hejterow nie brakuje big_smile

Dawniej byłam na 2 formach związanych z moją pasją i wyniosłam podobnie jak ty. Jednak na fb nie trzeba podawać swoich danych, można je ukryć albo założyć konto fikcyjne.

11

No dobrze,  ale patrząc  z perspektywy  osób  co zaczynają  tu wchodzić,  nie wiedząc że jest taka grupa,  uważam że czat  jest naprawdę super pomysłem

PS  nawet uważam to jako osoba,  co dłużej  tu wchodzi to wolałabym  czat,  zdecydowanie

12

A skąd dziewczyny jesteście? W sumie chętnie poznałabym nowe osoby. Od prawie 3 lat byłam trochę wyjęta z życia (praca i przebranżowienie) i w zasadzie moje życie towarzyskie zamarło, więc miło byłoby się z kimś spotkać na kawę, piwo, cokolwiek i pogadać od serca.

A czat faktycznie byłby fajną opcją

13

Zawsze jest jeszcze inna opcja dla chętnych smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Każdy pozna ale nic z tego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024