czesc wszystkim , mam na imie Ewa43 lat , mezatka mama dzieci , juz dorosle . szukam kogos w podobnym wieku do popisania rozmow . mieszkam podlasie ale to nie jest warunek ,ze ma byc z mego woj ktos , bo przeciez do rozwow czy popisania to nie ma znaczenia . czasem czlowiek czuje sie samotny mimo ze jest maz z boku ,ale nie o szystkim mozna z nim porozmawiac , jestem wesola zwariowana czasem kobieta lubie zartowac smiac sie . jesli kros ma ochote na znajomosc zapraszam do kontaktu , pozdrawiam serdecznie
Witaj Ewa42x
Czy chciałabyś pogadać z dziewczyną mającą 34 lata, nie za młoda? Pisałam już na tym forum ale odzewu brak
Czesc
Ja chętnie popisze i poznam nowe osoby
Jak będziesz miała ochotę , to odezwij się
Pozdrawiam
Ania( 44 lata)
Witam Wszystkich jestem tutaj Nowa , zarejestrowałam się ponieważ od jakiegoś czasu nie radzę sobie z problemami, jestem mężatką od 18 lat mam pełnoletnią córkę. Mój związek to fikcja mąż nie odzywa się do mnie całymi dniami , jeśli ja pierwsza nie odezwę się do niego milczy całe dnie , nie bije mnie nie obraża po prostu traktuję mnie jak powietrze , nie interesują go moje sprawy i problemy nie dzieli się też ze mną swoimi kłopotami , za to gdy ma ciężko w pracy chodzi w domu obrażony oczywiście na mnie , chociaż ja nie wiem o co chodzi , mam dosyć takiego życia, córka jest już duża i ma swoje życie a ja jestem sama jak palec , myślę żeby odejść ale nie wiem czy dam radę ?
Joanna.Sta, zacznij proszę od założenia własnego wątku.
6 2020-02-07 19:03:45 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-02-07 21:41:38)
A co wy na to aby spotkać się na FB? można porozmawiać na priv albo na czacie grupowym
treść niezgodna z regulaminem, punkt nr 9 podpunkt j postanowień szczególnych - grupa na FB