poznam nowych znajomych przyjaciol - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » poznam nowych znajomych przyjaciol

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: poznam nowych znajomych przyjaciol

czesc  wszystkim  , mam  na  imie  Ewa43 lat ,  mezatka  mama   dzieci , juz  dorosle  .  szukam  kogos  w  podobnym  wieku  do  popisania   rozmow   . mieszkam  podlasie   ale  to  nie  jest  warunek  ,ze  ma  byc  z  mego  woj  ktos  , bo przeciez  do  rozwow  czy  popisania   to  nie  ma  znaczenia  .  czasem   czlowiek  czuje  sie   samotny  mimo  ze  jest  maz   z  boku  ,ale  nie  o szystkim  mozna  z  nim  porozmawiac  ,  jestem  wesola  zwariowana  czasem  kobieta   lubie  zartowac  smiac  sie   . jesli  kros  ma  ochote  na  znajomosc    zapraszam  do  kontaktu  , pozdrawiam  serdecznie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: poznam nowych znajomych przyjaciol

Witaj Ewa42x smile
Czy chciałabyś pogadać z dziewczyną mającą 34 lata, nie za młoda? Pisałam już na tym forum ale odzewu brak smile

3

Czesc
Ja chętnie popisze  i poznam  nowe osoby
Jak będziesz miała ochotę , to odezwij się
Pozdrawiam
Ania( 44 lata)

4

Witam Wszystkich jestem tutaj Nowa , zarejestrowałam się ponieważ od jakiegoś czasu nie radzę sobie z problemami, jestem mężatką od 18 lat mam pełnoletnią córkę. Mój związek to fikcja mąż nie odzywa się do mnie całymi dniami , jeśli ja pierwsza nie odezwę się do niego milczy całe dnie , nie bije mnie nie obraża po prostu traktuję mnie jak powietrze , nie interesują go moje sprawy i problemy nie dzieli się też ze mną swoimi kłopotami , za to gdy ma ciężko w pracy chodzi w domu obrażony oczywiście na mnie , chociaż ja nie wiem o co chodzi , mam dosyć takiego życia, córka jest już duża i ma swoje życie a ja jestem sama jak palec , myślę żeby odejść ale nie wiem czy dam radę ?

5

Joanna.Sta, zacznij proszę od założenia własnego wątku.

6 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-02-07 21:41:38)

A co wy na to aby spotkać się na FB? można porozmawiać na priv albo na czacie grupowym smile

treść niezgodna z regulaminem, punkt nr 9 podpunkt j postanowień szczególnych - grupa na FB smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » poznam nowych znajomych przyjaciol

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024