Karmię piersią a chciałabym zajść w kolejną ciążę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Karmię piersią a chciałabym zajść w kolejną ciążę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Karmię piersią a chciałabym zajść w kolejną ciążę

Hej Kobietki smile Zazwyczaj tylko "przeglądam" i czytam inne posty ale dziś postanowiłam napisać bo potrzebuję rady. Być może któraś z Was ma bądź miała podobną sytuację i będzie w stanie mi pomóc, doradzić? Mój synek skończył 7 miesięcy, cały czas karmię go piersią zazwyczaj rano oraz wieczorem. No i w nocy też... Oprócz tego je już inne posiłki. Poza tym śpi ze mną w łóżku (tak wiem:))Okresu jeszcze nie mam, owulacji również nie-używam testów owulacyjnych stąd wiem. Chcielibyśmy się z mężem starać o kolejną dzidzie ale bez owulacji to oczywiście niemożliwe. Czy któraś z Was miała podobnie? Co zrobić żeby owulacja szybciej wróciła? Z góry dziękuję za każdą podpowiedź smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Karmię piersią a chciałabym zajść w kolejną ciążę

Nie jestem kobietą, ale moim zdaniem, póki nie odstawisz dziecka od cyca, owulacja się nie pojawi.
Gdy odstawisz siedmiomiesięczne dziecko, zaszkodzisz jemu z kolei. Pokarm z piersi matki jest w tym okresie najwartościowszy.
Poczekajcie trochę. Oboje.
Póki co, prezerwatywy zalecam. Tak, na wszelki wypadek. smile

3

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Nie chcę Malucha odstawiać od piersi, dlatego to wszystko takie skomplikowane

4

MyBalbiGirl napisał/a:

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Nie chcę Malucha odstawiać od piersi, dlatego to wszystko takie skomplikowane

To nie jest skomplikowane. To bardzo proste. Wystarczy trochę poczekać. smile

5

Na dobre rzeczy czasem trzeba trochę dłużej poczekać

6

MyBalbiGirl napisał/a:

Na dobre rzeczy czasem trzeba trochę dłużej poczekać

Popełniasz taki sam błąd, publikując post,podobnie do moich sprzed 5 lat. Powielasz swój wpis.
Trzeba odczekać, by ten gotowy, pojawił się na Forum.
Kolejne "wyślij", to powtórka pierwszego.
Spokojnie,MyBalbiGirl. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Karmię piersią a chciałabym zajść w kolejną ciążę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024