Hej Kobietki Zazwyczaj tylko "przeglądam" i czytam inne posty ale dziś postanowiłam napisać bo potrzebuję rady. Być może któraś z Was ma bądź miała podobną sytuację i będzie w stanie mi pomóc, doradzić? Mój synek skończył 7 miesięcy, cały czas karmię go piersią zazwyczaj rano oraz wieczorem. No i w nocy też... Oprócz tego je już inne posiłki. Poza tym śpi ze mną w łóżku (tak wiem:))Okresu jeszcze nie mam, owulacji również nie-używam testów owulacyjnych stąd wiem. Chcielibyśmy się z mężem starać o kolejną dzidzie ale bez owulacji to oczywiście niemożliwe. Czy któraś z Was miała podobnie? Co zrobić żeby owulacja szybciej wróciła? Z góry dziękuję za każdą podpowiedź
Nie jestem kobietą, ale moim zdaniem, póki nie odstawisz dziecka od cyca, owulacja się nie pojawi.
Gdy odstawisz siedmiomiesięczne dziecko, zaszkodzisz jemu z kolei. Pokarm z piersi matki jest w tym okresie najwartościowszy.
Poczekajcie trochę. Oboje.
Póki co, prezerwatywy zalecam. Tak, na wszelki wypadek.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Nie chcę Malucha odstawiać od piersi, dlatego to wszystko takie skomplikowane
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Nie chcę Malucha odstawiać od piersi, dlatego to wszystko takie skomplikowane
To nie jest skomplikowane. To bardzo proste. Wystarczy trochę poczekać.
Na dobre rzeczy czasem trzeba trochę dłużej poczekać
Na dobre rzeczy czasem trzeba trochę dłużej poczekać
Popełniasz taki sam błąd, publikując post,podobnie do moich sprzed 5 lat. Powielasz swój wpis.
Trzeba odczekać, by ten gotowy, pojawił się na Forum.
Kolejne "wyślij", to powtórka pierwszego.
Spokojnie,MyBalbiGirl.