Hej, czy uprawianie regularne seksu z partnerem z bardzo dużym penisem moze na stałe rozciągnąć pochwę???
Pewnie może się rozciągnąć, bo pani ginekolog wiedziała, że dziewczyna uprawia seks, bo ... było widać...
Johnny porównywał pochwę do mięśnia ćwiczonego na siłowni: Czy panowie na siłowni mają zwiotczałe mięśnie czy wprost przeciwnie?
Prostytutki mają ciasne cipki.
Zatem nie martw się zbytnio. Nie rozciągniesz się.
Nie wiem jak to jest z prostytutkami
nie jestem pewna, czy z pochwa jest tak samo jak z mięśniami np. ramion... było widać u Twojej dziewczyny, bo nie miała juz błony dziewiczej ? Mi chodzi raczej o to czy moze sie rozciągnąć na stałe , i nie wrocic do pierwszych rozmiarów...
4 2019-12-23 22:57:42 Ostatnio edytowany przez balin (2019-12-23 22:59:03)
Vika30 przez pochwę przechodzi dziecko podczas porodu. No i co później trzeba wkładać członka o wielkości dziecka, żeby nie było luźno? ![]()
Nie, ale nie zawsze po porodzie pochwa wraca do pierwotnych rozmiarów ![]()
Kobieca pochwa to taki organ, który ma dużą rozciągliwość, ale też wraca do swoich naturalnych rozmiarów bardzo szybko i nie musisz mieć obaw, że nagle staniesz się tam luźna. Ja często uprawiam fisting i wszytko zawsze wraca do normy w krótkim czasie. Oczywiście dobrze jest też regularnie ćwiczyć mięśnie Kegla, po to aby wzmocnić się w tych partiach ciała ![]()
Vika30 mięśnie trzeba ćwiczyć, tak one już z natury mają.
Jeśli miałbym takie dylematy, to skonsultował bym z ginekologiem. Szukanie odpowiedzi na forum brzmi jak kiepski pomysł.
Nie, ale nie zawsze po porodzie pochwa wraca do pierwotnych rozmiarów
Jestem ciekawa tego przykładu, kiedy nie wraca...
Penis nie rozciągnie pochwy na stałe. Jeżeli facet Ci powiedział, że zrobiłaś się luźna to masz buraka a nie faceta.
Nie, nie rozciągnie się. Można się najwyżej przyzwyczaić i cieszyć że już nie ma spiny i już nie boli.
Poza tym nie wiem co to za różnica, nie rozciągnęłaby się przecież ponad to na ile spowodowałby to ów penis.
Nie każdy o tym pamięta, że nie tylko penisy występują w różnych wielkościach. Pochwy też.
Oczywiście, pochwy mają różne wielkości, ginekolog to może stwierdzić czy któraś z Pań ma dużą czy małą ![]()
Ps pochwa nawet po urodzeniu dzieci wraca do swoich rozmiarów więc penisem nie ma co się martwić ![]()
Poza tym nie wiem co to za różnica, nie rozciągnęłaby się przecież ponad to na ile spowodowałby to ów penis.
No wlasnie to jest juz raczej była relacja
i boje sie co bedzie jak następny facet bedzie miał mniejszego, czy nie bede juz rozciągnięta po tamtym...
Vika, Ty masz 30 lat??? Jak masz takie problemy to może stopniuj partnerów względem wielkości.
15 2019-12-24 14:49:20 Ostatnio edytowany przez Vika30 (2019-12-24 15:18:54)
Po prostu boje sie, ze mogły zajść nieodwracalne zmiany..
a byłam w tej relacji przez dłuższy czas, tez nie mam jakiegos bardzo dużego doświadczenia i z tąd te obawy
Po prostu boje sie, ze mogły zajść nieodwracalne zmiany..
Jesteś trollem, prawda?
Jakie nieodwracalne zmiany?
Wsadź sobie palec i zobacz jak go czujesz... Wsadź sobie tampon. Gdyby to tak działało to kobiety, które współżyją, nie byłyby w stanie używać tamponów, bo by im wypadały...
Wróć się do liceum na biologię.
No wlasnie to jest juz raczej była relacja
i boje sie co bedzie jak następny facet bedzie miał mniejszego, czy nie bede juz rozciągnięta po tamtym...
Vika, Ty masz 30 lat??? Jak masz takie problemy to może stopniuj partnerów względem wielkości.
No i problem z głowy, po co masz się rozczarowywać.
I nie, nie jestem trollem, tylko pod pewnymi względami jestem nieco znerwicowana... ![]()
I nie, nie jestem trollem, tylko pod pewnymi względami jestem nieco znerwicowana...
Daj sobie spokój z penetracją, kochaj się tylko oralnie.
Daj sobie spokój z penetracją, kochaj się tylko oralnie.
. ??
??
Czego nie rozumiesz? Skoro otrzymałaś 10 odpowiedzi że pochwie nic się nie stanie i nie jesteś trollem a Ty dalej jesteś znerwicowana to kochaj go ustami, on Ciebie ustami, przyjemność też fajna a o pochwę nie będziesz się martwić.