Czy duzy penis moze na stałe rozciągnąć pochwę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy duzy penis moze na stałe rozciągnąć pochwę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1

Temat: Czy duzy penis moze na stałe rozciągnąć pochwę

Hej, czy uprawianie regularne seksu z partnerem z bardzo dużym penisem moze na stałe rozciągnąć pochwę???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy duzy penis moze na stałe rozciągnąć pochwę

Pewnie może się rozciągnąć, bo pani ginekolog wiedziała, że dziewczyna uprawia seks, bo ... było widać... smile smile

Johnny porównywał pochwę do mięśnia ćwiczonego na siłowni: Czy panowie na siłowni mają zwiotczałe mięśnie czy wprost przeciwnie?

Prostytutki mają ciasne cipki.

Zatem nie martw się zbytnio. Nie rozciągniesz się.

3

Nie wiem jak to jest z prostytutkami tongue nie jestem pewna, czy z pochwa jest tak samo jak z mięśniami np. ramion... było widać u Twojej dziewczyny, bo nie miała juz błony dziewiczej ? Mi chodzi raczej o to czy moze sie rozciągnąć na stałe , i nie wrocic do pierwszych rozmiarów...

4 Ostatnio edytowany przez balin (2019-12-23 22:59:03)

Vika30 przez pochwę przechodzi dziecko podczas porodu. No i co później trzeba wkładać członka o wielkości dziecka, żeby nie było luźno? smile

5

Nie, ale nie zawsze po porodzie pochwa wraca do pierwotnych rozmiarów hmm

6

Kobieca pochwa to taki organ, który ma dużą rozciągliwość, ale też wraca do swoich naturalnych rozmiarów bardzo szybko i nie musisz mieć obaw, że nagle staniesz się tam luźna. Ja często uprawiam fisting i wszytko zawsze wraca do normy w krótkim czasie. Oczywiście dobrze jest też regularnie ćwiczyć mięśnie Kegla, po to aby wzmocnić się w tych partiach ciała smile

7

Vika30 mięśnie trzeba ćwiczyć, tak one już z natury mają.

8

Jeśli miałbym takie dylematy, to skonsultował bym z ginekologiem. Szukanie odpowiedzi na forum brzmi jak kiepski pomysł.

9

Vika30 napisał/a:

Nie, ale nie zawsze po porodzie pochwa wraca do pierwotnych rozmiarów hmm

Jestem ciekawa tego przykładu, kiedy nie wraca...

Penis nie rozciągnie pochwy na stałe. Jeżeli facet Ci powiedział, że zrobiłaś się luźna to masz buraka a nie faceta.

10

Nie, nie rozciągnie się. Można się najwyżej przyzwyczaić i cieszyć że już nie ma spiny i już nie boli.
Poza tym nie wiem co to za różnica, nie rozciągnęłaby się przecież ponad to na ile spowodowałby to ów penis.

11

Nie każdy o tym pamięta, że nie tylko penisy występują w różnych wielkościach. Pochwy też.

12

Oczywiście, pochwy mają różne wielkości, ginekolog to może stwierdzić czy któraś z Pań ma dużą czy małą big_smile

Ps pochwa nawet po urodzeniu dzieci wraca do swoich rozmiarów więc penisem nie ma co się martwić big_smile

13

Łógiń napisał/a:

Poza tym nie wiem co to za różnica, nie rozciągnęłaby się przecież ponad to na ile spowodowałby to ów penis.

No wlasnie to jest juz raczej była relacja hmm i boje sie co bedzie jak następny facet bedzie miał mniejszego, czy nie bede juz rozciągnięta po tamtym...

14

Vika, Ty masz 30 lat??? Jak masz takie problemy to może stopniuj partnerów względem wielkości.

15 Ostatnio edytowany przez Vika30 (2019-12-24 15:18:54)

Po prostu boje sie, ze mogły zajść nieodwracalne zmiany.. sad a byłam w tej relacji przez dłuższy czas, tez nie mam jakiegos bardzo dużego doświadczenia i z tąd te obawy

16

Vika30 napisał/a:

Po prostu boje sie, ze mogły zajść nieodwracalne zmiany.. sad

Jesteś trollem, prawda?
Jakie nieodwracalne zmiany?
Wsadź sobie palec i zobacz jak go czujesz... Wsadź sobie tampon. Gdyby to tak działało to kobiety, które współżyją, nie byłyby w stanie używać tamponów, bo by im wypadały...

Wróć się do liceum na biologię.

17

Vika30 napisał/a:

No wlasnie to jest juz raczej była relacja hmm i boje sie co bedzie jak następny facet bedzie miał mniejszego, czy nie bede juz rozciągnięta po tamtym...

Janix2 napisał/a:

Vika, Ty masz 30 lat??? Jak masz takie problemy to może stopniuj partnerów względem wielkości.

No i problem z głowy, po co masz się rozczarowywać.

18

I nie, nie jestem trollem, tylko pod pewnymi względami jestem nieco znerwicowana... sad

19

Vika30 napisał/a:

I nie, nie jestem trollem, tylko pod pewnymi względami jestem nieco znerwicowana... sad

Daj sobie spokój z penetracją, kochaj się tylko oralnie.

20

Janix2 napisał/a:

Daj sobie spokój z penetracją, kochaj się tylko oralnie.

.            ??

21

Vika30 napisał/a:

??

Czego nie rozumiesz? Skoro otrzymałaś 10 odpowiedzi że pochwie nic się nie stanie i nie jesteś trollem a Ty dalej jesteś znerwicowana to kochaj go ustami, on Ciebie ustami, przyjemność też fajna a o pochwę nie będziesz się martwić.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy duzy penis moze na stałe rozciągnąć pochwę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024