Co o tym myśleć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co o tym myśleć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Co o tym myśleć?

Cześć, zacznę od tego, że ponad miesiąc temu poznalam mężczyzne. Facet jakich mało: prawdziwy gentelman z wielkim szacunkiem wobec kobiet.. yy na pierwszy rzut oka..jednak ostatnio założyłam Tindera fakowego i wtedy napotkalam się na profil.. bez zdjęć twarzy ale podstawowe informacje zgadzaly się z tym facetem z którym się spotykalam.. dostalismy matcha i zaczęliśmy pisać i wtedy już byłam pewna że to on bo jego sposób pisania, podejście do wielu spraw o których rozmawialam z nim wcześniej  na "zywo" było identyczne.. opowiadał nawet o tych samych historiach mi na żywo i mi na fakowym tinderze. Jedyna różnica to kierunek studiów( na tinderze podał inny). Kiedy poprosiłam go o zdjęcia to po 2 dniach mi je wyslal- okazalo się że to nie on.. jednak myślę że zdjęcia te są nieprawdziwe.. na tinderze wysylal mi cala mase zboczonych wiadomosci, jego fantazji seksualnych itp.. napisał też że ma jakąś tam partnerkę, jednak potrzebuje więcej seksu i jest bardzo wymagający nawet w stosunku do łóżkowych relacji i jest mu ciężko kogoś znaleźć..bo potrzebuje "iskier" i czegoś woow.. A tego zazwyczaj nie ma i że jak mu sie kobieta nie podoba to koniec na starcie.. To samo mi akurat powiedział w realu..
Teraz zaczynam się zastanawiać czy ja mam jakieś urojenia i ten facet z Tindera A ten z realnego życia to dwie różne osoby? Czy nie ?
Sama Nie wiem czy to co robi jest wporzadku wobec mnie czy nie? Z jednej strony spotykamy się krótko i nie jesteśmy żadna para więc może robić co chce ale z drugiej trochę mi przykro(jeśli to on) że uważa że nie poznał żadnej kobiety z którą łączyła by go jakaś chemia A mimo to dalej kontynuuje nasze spotkania .. więc po co skoro nie chce nawet seksu z kims kto mu sie nie podoba i nie ma woow? Dlaczego tego nie zakończy? Tyko w to brnie? Czy może ja przesadzam bo już sama nie wiem co myśleć?
Może to rzeczywiście w dwie różne osoby A ja sobie dopowiadam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myśleć?

Popisz jeszcze z nim na tinderze i upewnij się że to on a jak będziesz miała pewność że to on poprostu mu o tym powiedz i tyle . Z drugiej strony jeżeli nie jesteście w związku to nie ma ci się z czego spowiadac i moze robić co chce a jak ci to nie pasuje to mu powiedz o tym

3

Gracie uczciwie, Ty oszukujesz , on oszukuje i jest OK. Ty oszukujesz aby sprawdzić że on oszukuje?

4

100 pytań do. A skierowane powinny być do Twojego "partnera". Spotkaj się, po rozmawiaj co Cię boli, poświęć telefonem przed twarzą i zapytaj o co mu chodzi.
Skoro nie jesteście parą, to szybko wyjasnicie czy dalej ciągnąć tę relację.

Tak w ogóle, co to się stało, że pomimo spotykania się z kimś ludzie zakładają Tindera. Szpiegostwo? A sprawdzę czy mnie nie kantuje i szuka jeszcze czegoś?
Dzisas.

Myślimy, że Tinder to portal dla erotomanów smile

Jeśli myślisz, że spotkasz tam białego rycerza, obrońcę damskiej czci ......to jesteś w błędzie.

6

zwyczajny gość napisał/a:

Myślimy, że Tinder to portal dla erotomanów smile

Jeśli myślisz, że spotkasz tam białego rycerza, obrońcę damskiej czci ......to jesteś w błędzie.

Właśnie ciągle nie mogę się nadziwić co się wyprawia. Aplikacja Tinder z założenia została tworzona w calu szukania partnera do seksu. A zrobił się z niej portal randkowy, w dodatku jak słucham i czytam to wątpliwej jakości.

Autorko, jeśli masz jakieś wątpliwości co do tej relacji to po prostu spotkaj się i wyjaśnij, doprecyzuj.  Takie gry i zabawy w "weryfikowanie" na początku znajomości nie wróżą dobrze .

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co o tym myśleć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024