Nie wiem co robic. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie wiem co robic.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Nie wiem co robic.

Na codzien sypiam z wlasnym szefem, w pracy trzymamy sie z daleka od siebie, nikt nic nie wie. Seks jest na maxa ciulowy alr jakos podnieca mnie ta relacja.

Bylam na imprezie swiatecznej z pracy i przespalam sie z innym gosciem odemnie z pracy- zwykly szary pracownik jak ja. Jedyny ktory mi sie tak naprawde podoba.  Bylo cudownie.

I nie wiem co teraz. Jesli chodzi o relacje z szefem mam pewnosc ze nikt sie nie dowie, a jesli chodzi o relacje z tym chlopakiem- tu nie mam pewnosci. Nie wiem co robic, udawac ze nic sie nie stalo? Czy w to brnac? Szef wie o moim ‚wyskoku’, do tego chlopaka nie mam numeru, facebooka itd nie posiada. Do pracy ide dopiero po nowym roku..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robic.
Anita012 napisał/a:

Na codzien sypiam z wlasnym szefem, w pracy trzymamy sie z daleka od siebie, nikt nic nie wie. Seks jest na maxa ciulowy alr jakos podnieca mnie ta relacja.

Bylam na imprezie swiatecznej z pracy i przespalam sie z innym gosciem odemnie z pracy- zwykly szary pracownik jak ja. Jedyny ktory mi sie tak naprawde podoba.  Bylo cudownie.

I nie wiem co teraz. Jesli chodzi o relacje z szefem mam pewnosc ze nikt sie nie dowie, a jesli chodzi o relacje z tym chlopakiem- tu nie mam pewnosci. Nie wiem co robic, udawac ze nic sie nie stalo? Czy w to brnac? Szef wie o moim ‚wyskoku’, do tego chlopaka nie mam numeru, facebooka itd nie posiada. Do pracy ide dopiero po nowym roku..

To mam podjąć decyzje, z kim masz romansować?

3

Anita012 napisał/a:

Masz trzy wyjścia:

1. Dalej sypiasz z jednym i drugim - plusy: podniecająca relacja z szefem zachowana mimo fatalnego seksu, a super seks z tym drugim; minusy: jak się wyda, to obaj kopną Cię w tyłek, a w pracy będziesz miała opinię Pani na literkę ''K''.

2. Przestajesz sypiać z którymś z nich, decyzję podejmujesz na podstawie tego, co jest dla Ciebie ważniejsze, dobry seks, czy pewien komfort spania z szefem;

3. Przestajesz sypiać z jednym i z drugim. Myślę, że to dla Ciebie najlepsza opcja, bo romanse w miejscu pracy prawie nigdy nie kończą się dobrze.

4

Cyngli napisał/a:
Anita012 napisał/a:

Masz trzy wyjścia:

1. Dalej sypiasz z jednym i drugim - plusy: podniecająca relacja z szefem zachowana mimo fatalnego seksu, a super seks z tym drugim; minusy: jak się wyda, to obaj kopną Cię w tyłek, a w pracy będziesz miała opinię Pani na literkę ''K''.

2. Przestajesz sypiać z którymś z nich, decyzję podejmujesz na podstawie tego, co jest dla Ciebie ważniejsze, dobry seks, czy pewien komfort spania z szefem;

3. Przestajesz sypiać z jednym i z drugim. Myślę, że to dla Ciebie najlepsza opcja, bo romanse w miejscu pracy prawie nigdy nie kończą się dobrze.

Jesli chodzi o szefa na 100% to nie wyjdzie z jego strony,musialby ktos nas przylapac a to niemozliwe bo w pracy nie gadamy nawet ze soba. Kurde czemu kobieta ktora lubi seks to odrazu k..?

Niestety ostatnia opcja odpada na wstepie...

5

Scenariusz prawie jak na jakie tanie romansidło.. Lepiej się z tego wymiksować, bo w pracy tego typu relacje bywają niebezpieczne.Jeszcze z szefem..

6 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2019-12-23 19:49:03)

.... ale naprawdę romansowanie w pracy zwykle źle się kończy, obojętnie czy to jest szef czy dozorca smile
Jakiej więc innej rady oczekujesz? Szef pewnie też zonaty, a nowy twoj nabytek jakos niespecjalnie jest zainteresowany utrzymywaniem kontaktów z tobą, bo gdyby chcial, to by drogę (kontakt) do ciebie znalazł.
Tak czy siak, sama robisz sobie koło... piór.

7

Salomonka napisał/a:

.... ale naprawdę romansowanie w pracy zwykle źle się kończy, obojętnie czy to jest szef czy dozorca smile
Jakiej więc innej rady oczekujesz? Szef pewnie też zonaty, a nowy twoj nabytek jakos niespecjalnie jest zainteresowany utrzymywaniem kontaktów z tobą, bo gdyby chcial, to by drogę (kontakt) do ciebie znalazł.

Szef jest po rozwodzie, ale obawiam sie ze ten typ ma dziewczyne. Cos tam wspomnial ze chce to kontynuowac, ale oboje bylismy na maxa pijani.
Nikt poza moim szefem i jednym z menadzerow nie ma mojego numeru wiec nie ma takiej opcji zeby znalazl do mnie kontakt.

8

Czegoś od Nas oczekujesz czy przyszłaś się pochwalić? A może szukasz atencji?

9

Istotka6 napisał/a:

Sama nie wiem. Zobaczyc chyba jaki macie punkt widzenia. Chwalic sie raczej nie ma czym.

10 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2019-12-23 23:15:29)

Anita012 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Szef jest po rozwodzie, ale obawiam sie ze ten typ ma dziewczyne. Cos tam wspomnial ze chce to kontynuowac, ale oboje bylismy na maxa pijani.
Nikt poza moim szefem i jednym z menadzerow nie ma mojego numeru wiec nie ma takiej opcji zeby znalazl do mnie kontakt.

To może nie pamięta w ogóle co między wami zaszło?

Trochę chyba przesadzasz z tym "lubieniem seksu". To, że się seks lubi, nie powinno usprawiedliwiać przygodnych kontaktów seksualnych, do tego w kompletnym upojeniu alkoholowym.

Takie dziewczyny własnie zarabiaja na łatkę jak napisałas wyżej, nie z powodu tego, że lubią seks.

11

Anita012 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Sama nie wiem. Zobaczyc chyba jaki macie punkt widzenia. Chwalic sie raczej nie ma czym.

Ja bym na Twoim miejscu zdecydowała się na seks tylko z jednym bo opinia może się ładnie rozejść. Dla dyskrecji wybrałabym szefa, ale tu też bym uważała bo w jego oczach będziesz już zawsze "tą panna" no i ostrożnie w tej reakcji 
A jak to tylko seks, nie potępiam, każdy ma swoje potrzeby a taka relacja rozumiem że ma pewien dreszcz podniecenia
Ale uważaj na swoją opinię, chyba że planujesz zmienić pracę i najlepiej miasto to hulaj duszo, piekła nie ma wink

12 Ostatnio edytowany przez Gary (2019-12-23 20:19:12)

Jeśli szef wie, że się przespałaś z tym drugim chłopakiem, to masz problem z głowy. Zatem sypiaj z kim chcesz... możesz raz z jednym raz z drugim w zależności na co masz ochotę. Oczwyiście jak się to wyda, to ludzie Cię obrzucą błotem -- takie ryzyko ponosisz.

Ale poza tym jakie masz dylematy? Jak Ci te dwie relacje odpowiadają, to po co szukac problemów na siłę?

Jeśli uważasz, że chłopak może narobić kłopotów to nie kontaktuj się z nim. Jak będzie nalegał, to powiedz "raz się z Tobą przespałam z ciekawości, było fajnie, ale nie licz na więcej". To zakończy temat. Gdyby przylepili Ci łatkę puszczalskiej, to wtedy powiesz "Dorośli ludzie śpią z kim chcą jeśli taką decyzję podjęli. Ja się znim przespałam raz i było fajnie i na tym koniec.".

13

Istotka6 napisał/a:

14

Na takie dylematy najlepszy Laska: zastanów się, co chcesz w życiu robić, a potem to zrób.

15 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-12-23 23:18:37)

Anita012 napisał/a:

Autorka oczekuje opinii czy to  jest w miarę normalne   czy jej zachowanie to czyste k...... W dodatku próbuje w jakiś sposób usprawiedliwić się że lubi seks itp. Bo np.

Anita012 napisał/a:

Czyli podnieca ją kiepski seks, tak ją podnieca maksymalnie ciulowy seks że uprawia go "na co dzień" ze swoim szefem. Ale na imprezie miała [wulgaryzm] seks z przygodnym gościem i teraz nie wie z kim mieć seks i który, lepszy i badziewie? Przy okazji ma cykora że wszystko się wyda i będzie dym. Chociaż znając naszą mentalność to niektórzy oprócz zainteresowanych już wiedzą lub się  wkrótce dowiedzą.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie wiem co robic.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024