Witam, potrzebuję pomysły jakie wybrać prezenty gwiazdkowe, ważne aby były niezbyt drogie, a przewidziane mają być dla kobiet.
1 2019-12-19 20:45:34 Ostatnio edytowany przez paralavida (2019-12-19 20:47:39)
Niedrogie to znaczy za ile 10, 50 czy 100 zł. Każdy ma inne widełki.
Kolczyki, kupisz za 20 zl lub 50 zl lub 100 zl. Przynajmniej te tanie.
4 2019-12-20 00:32:28 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2019-12-20 00:37:29)
Witam, potrzebuję pomysły jakie wybrać prezenty gwiazdkowe, ważne aby były niezbyt drogie, a przewidziane mają być dla kobiet.
Kubek lub większa filiżanka, do tego może być kawa albo dobra herbata czy czekolada na gorąco. Wybór kubkow jest ogromny., z jakimś fajnym rysunkiem, wzorkiem w zależności od wieku kobiety.
Kubek termiczny
Portfel damski
Kosmetyczka
Książka
Notes z kalendarzem
Ekologiczna wielorazowa torba na zakupy
Jakiś bibelot jeśli wiadomo, ze jest kolekcjonerką/ sowa, słonik/
Breloczek do kluczy
Ja kupuje wszystkim śmieszne skarpetkj.
paralavida napisał/a:Witam, potrzebuję pomysły jakie wybrać prezenty gwiazdkowe, ważne aby były niezbyt drogie, a przewidziane mają być dla kobiet.
Kubek lub większa filiżanka, do tego może być kawa albo dobra herbata czy czekolada na gorąco. Wybór kubkow jest ogromny., z jakimś fajnym rysunkiem, wzorkiem w zależności od wieku kobiety.
Kubek termiczny
Portfel damski
Kosmetyczka
Książka
Notes z kalendarzem
Ekologiczna wielorazowa torba na zakupy
Jakiś bibelot jeśli wiadomo, ze jest kolekcjonerką/ sowa, słonik/
Breloczek do kluczy
To sa swietne pomysly.
Wszystko to by mi sie podobalo jako prezent.
Bardzo lubie perfumy, moj ulubiony teraz to Ariana Grande Cloud, nie jest taki drogi. To jednak zalezy od gustu naprawde.
Moj maz kupil mi bez okazji Instax Mini 9, aparat kosztuje okolo 300 zl i papier nie jest taki drogi tez. Naprawde go uwielbiam.
Nie wiem jednak czy to nie jest za duza kwota, bo trudno ocenic co jest tanie dla Ciebie.