Mam pytanie do was dziewczyny jezeli taki 25latek zapatrzyl sie na cos w galerii i idzie sobie kobieta po trzydziestcę i patrzy i w momencie kiedy zorientowalem sie, ze spogląda ja spojrzalem na nią nagle zabrala wzrok i glowa w dol i usmieszek. Nie jest to pierwszy raz taka sytuacja (nie ta sama osoba) i nie jestem w stanie zrozumieć o co chodzi. Kolejnego spojrzenia nie ma zazwyczaj.
Tytul aby zwrocic uwage
ps. Jestem chlopakiem.
Mam pytanie do was dziewczyny jezeli taki 25latek zapatrzyl sie na cos w galerii i idzie sobie kobieta po trzydziestcę i patrzy i w momencie kiedy zorientowalem sie, ze spogląda ja spojrzalem na nią nagle zabrala wzrok i glowa w dol i usmieszek. Nie jest to pierwszy raz taka sytuacja (nie ta sama osoba) i nie jestem w stanie zrozumieć o co chodzi. Kolejnego spojrzenia nie ma zazwyczaj.
Tytul aby zwrocic uwage
ps. Jestem chlopakiem.
Może jej się przypomniało, że będzie jadła pysznego karpia w Wigilię, albo połaskotał ją w szyję szalik.
P.S. A tak poważnie, taki uśmiech może oznaczać miliard rzeczy, od zainteresowania po pogardę. Naprawdę spędza Ci to sen z powiek?
Zgadza sie i oplułbym sprawę z tym, że ten problem jest dość często. I pytanie jak odroznic szyderczy usmiech od powiedzmy tego pozytywnego ;/