Przyjaźń z Kielc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przyjaźń z Kielc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez batonowabatorka (2019-11-11 20:04:42)

Temat: Przyjaźń z Kielc

Cześć Wam. Jestem tu totalnie nowa, zarejestrowałam się 10 min temu i staram się jakoś napisać tego posta, a ciężko jest bo tak dużo chce napisać na raz.
Mam 20 lat i jestem mega samotna jakkolwiek to brzmi. Tak jak w tytule mieszkam w Kielcach, tutaj studiuje i czasem pracuje. Mam chłopaka z którym mieszkam jakieś 2 lata.
Przed studiami mieszkałam w internacie w mniejszym miescie. Miałam tam swoje 2 przyjaciółki, gdzie z jedną spedzalam prawie 24/dobe ponieważ mieszkałam z nią w jednym pokoju. No to była przyjaźń mogła się wydawać najlepsza i na zawsze. Zero kłótni, totalne zrozumienie. Minelo 4 lata no i niestety ale każda z nas poszła w inną stronę, mieszkamy od siebie 100 km, ona pracuje i ma jeszcze mniej czasu ode mnie więc spotkanie wypada raz na ruski rok. Jak dotąd było tylko jedno.
Do rzeczy bo was zanudze

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przyjaźń z Kielc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024