Rozstanie z pierwszą dziewczyną... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie z pierwszą dziewczyną...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Rozstanie z pierwszą dziewczyną...

Cześć, jestem tu całkiem nowy i zapewne młody, zatem proszę wybaczcie mi ewentualne błędy, ale przechodząc do sedna sprawy, problem w tym, że byłem z moją ukochaną przez 4 miesiące, lecz we wrześniu coś się zmieniło, Ona przestała być czuła  a ja przestałem cieszyć się z Jej towarzystwa. No ale dobra, parę dni temu zerwała ze mną a za powód podała to, że się nie dogadujemy...niestety od razu po rozstaniu zaczęliśmy ze sobą pisać co wcale nie przyniosło dobrego efektu, np zisiaj napisała że to już nic nie zmieni etc etc...zatem moje pytanie jest następujące : walczyć bo ją naprawdę kocham, a jeżeli tak to co robić, czy sobie honorowo odpuścić.
Pozdrawiam, Andrzej

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie z pierwszą dziewczyną...

Nic. Błaganie kobiety o coś to ostatnia rzecz jaką powinieneś zrobić. Odczuwasz haj i dlatego. Olej ją. Nie szukaj szczęścia w osobach.

3

Lucyfer666 napisał/a:

Nic. Błaganie kobiety o coś to ostatnia rzecz jaką powinieneś zrobić. Odczuwasz haj i dlatego. Olej ją. Nie szukaj szczęścia w osobach.

Potwierdzam smile

Autorze, to jak po odstawieniu narkotyków... Przeczekaj ten etap bez Niej a zobaczysz że z czasem będziesz wolny i inaczej spojrzysz na sprawę.
Napisz jej coś w stylu, że w takim razie dziękujesz za pozytywne wspomnienia, których nikt Ci nie odbierze i zakończ znajomość

4

Przestalem sie cieszyc z jej towarzystwa
Naprawde ja kocham

Raczej pies ogrodnika

5

Raczej to potrzebujesz czasu, zaufaj. Nie dzień. Nie tydzień a uważam że minimum rok

6

Istotka6 napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Potwierdzam smile

Autorze, to jak po odstawieniu narkotyków... Przeczekaj ten etap bez Niej a zobaczysz że z czasem będziesz wolny i inaczej spojrzysz na sprawę.
Napisz jej coś w stylu, że w takim razie dziękujesz za pozytywne wspomnienia, których nikt Ci nie odbierze i zakończ znajomość

Otóż to, też potwierdzam oba powyższe. Zagryź zęby i się odetnij, nie pisz z nią więcej. Zerwała, wyraźnie dała znać, że nie chce związku - po co masz się ładować w jakąś jednostronną relację.

7

post przeniesiony

Smutny Gość napisał/a:

Witam, tak jak w tytule planuję jutro rozmowę z Byłą dziewczyną aby poprosić Ją żeby dała nam jeszcze szanse. Napomnę tylko że pomimo tego że sama zerwała, to sama utrzymuje ze mną kontakt przez messengera itd, a ja tego nie zniosę w ten sposób, stąd moje pytanie...jak jej powiedzieć o swoich uczuciach i jak być przekonującym sad ?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie z pierwszą dziewczyną...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024