Usunęłam, zablokowałam go a po roku znowu się odezwal - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Usunęłam, zablokowałam go a po roku znowu się odezwal

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez magda566 (2019-10-11 17:46:15)

Temat: Usunęłam, zablokowałam go a po roku znowu się odezwal

Hej

Spotkałam się z facetem jakiś czas. Po jakimś czasie jego zachowanie strasznie mnie irytowalo, zniknął na długo, nie oddzywal się, wydawało mi się ze ma dziewczynę i kłamie, pisał do mnie jakieś zboczne teksty i zaczął traktować jak jakaś dupe na każde jego zawołanie, wydzwanial w nocy zeby wpadła do niego itd (zaznaczam ze do seksu między nami na szczescie nie doszło))dlatego zerwałam z nim całkowicie kontakt, usunęłam nr zmieniłam tel itd. 

Po roku nie wiem jakim cudem znalazł mój profil. Dodam ze nie jest to latwe bo mam skomplikowana nazwę na instagramie i musiał gdzieś chyba zapisać, bo dawno go usunęłam i on również mnie usunął z wszystkich mediów społecznościowych. I zaczął znowu się dobijac, pisać kiedy się spotkamy! Co za typ. O co mu chodzi? Jak można być takim palantem

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Usunęłam, zablokowałam go a po roku znowu się odezwal

Może jakiś desperat?
W czym problem? A na tym profilu nie możesz go zablokować?

3

Mam wrażenie, że znamy tego samego faceta wink Olej go i ignoruj. O co mu chodzi? O seks. Przygodę. ma Cię za nic, więc pozwala sobie na takie zachowanie.

4

Dzięki za odpowiedzi. No właśnie jest przystojny i bogaty to myśli ze wszystko moze

5

magda566 napisał/a:

Dzięki za odpowiedzi. No właśnie jest przystojny i bogaty to myśli ze wszystko moze

No tak, bo zwykle takim facetom to się po prostu udaje. Odezwą się i zawsze jakaś dziewczyna skusi się na tą całą urodę, pewność siebie, aurę bogactwa.

6

On nie ma dziewczyny, ona ma ich wiele big_smile a Ciebie traktuje jak jedną z tych niemądrych dziewczynek, które można... No wiesz.
Powiedz sajonara, daj bana i nierozkminiaj, o co kaman, bo to chyba jasne.

7

Dlaczego go po prostu nie zablokujesz?

8

Już to zrobiłam ze 2 razy. Z nr telefonu to samo. A nazwę zmieniłam i nie wiem jak mnie znalazł. Jak będzie mnie truł dalej to chyba odpowiem mu chamsko czy coś bo po ludzku nie działa..

9

magda566 napisał/a:

Już to zrobiłam ze 2 razy. Z nr telefonu to samo. A nazwę zmieniłam i nie wiem jak mnie znalazł. Jak będzie mnie truł dalej to chyba odpowiem mu chamsko czy coś bo po ludzku nie działa..

Najlepiej działa ignorowanie, ale coś mi mówi, że Tobie się jego zainteresowanie podoba, ale o tym nie piszesz wprost.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Usunęłam, zablokowałam go a po roku znowu się odezwal

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024