Witam.
Z góry muszę przeprosić, gdyż wiem że to jest forum dla kobiet (jestem facetem). Jednak gdzie w moim przypadku szukać porady, jak nie tu gdzie jest ich wiele.
Tak więc, Jestem z dziewczyną od około 3 lat były wzloty i upadki wiadomo jak to w związku. Kochamy się namiętnie i jest mi bardzo dobrze, wnioskuje że jej również gdyż doprowadzam ją do tzw. żeńskiego wytrysku a tego nie da się udawać z tego co mi wiadomo. Jednak kiedyś przeprowadziliśmy poważną rozmowę na temat swoich najskrytszych pragnień seksualnych. I tu pojawił się delikatny problem, gdyż ona chciałaby żeby zrobić to na pieska, nie w ten otwór co powinno się i dodatkowo marzy jej się żeby ciągnąć ją za włosy z okrzykami Ty K...o itp. Trochę mnie to zaniepokoiło bo nigdy w ten sposób się nie kochałem z żadną kobietą a dodatkowo przez wzgląd na szacunek do niej nie jestem w stanie jej wyzywać. A o samo miejsce gdzie miałbym wejść no to trochę nie za bardzo. Postanowiłem że zanim cokolwiek zrobię zapytam specjalistów w tej sprawie czyli was kobiet, bo problem dotyczy tego jak mam to zrozumieć. Kontynuując, przyszedł mi do głowy pomysł, żeby nie wyjść na jakiegoś co się nie zna na rzeczy w jej oczach (męska duma, czasami niestety) i przed (wybaczcie że tak to ujmę) próbą generalną, udam się do Pani za która obsługuje Panów za pieniądze, lub wyrwę jakąś napaloną w klubie i wypróbuje jak to jest i o co chodzi, bo kurcze zależy mi żeby wypaść dobrze i nie zrobić tego jak bym był prawiczkiem, stąd wolałbym wcześniej sprawdzić jak to się ma. Co o tym sądzicie?
Jeżeli któraś z Pań czytająca to poczuła się zgorszona, to przepraszam piszę o poradę
P.S
Nie wiem czy dobry dział wybrałem, jeśli nie proszę o przeniesienie, lub poinformowanie mnie W MIŁY sposób gdzie mógłbym umieścić swój post.