Fantazje Seksualne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Fantazje Seksualne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ev3r3st (2019-09-30 22:38:54)

Temat: Fantazje Seksualne

Witam.

Z góry muszę przeprosić, gdyż wiem że to jest forum dla kobiet (jestem facetem). Jednak gdzie w moim przypadku szukać porady, jak nie tu gdzie jest ich wiele.

Tak więc, Jestem z dziewczyną od około 3 lat były wzloty i upadki wiadomo jak to w związku. Kochamy się namiętnie i jest mi bardzo dobrze, wnioskuje że jej również gdyż doprowadzam ją do tzw. żeńskiego wytrysku a tego nie da się udawać z tego co mi wiadomo. Jednak kiedyś przeprowadziliśmy poważną rozmowę na temat swoich najskrytszych pragnień seksualnych. I tu pojawił się delikatny problem, gdyż ona chciałaby żeby zrobić to na pieska, nie w ten otwór co powinno się i dodatkowo marzy jej się żeby ciągnąć ją za włosy z okrzykami Ty K...o itp. Trochę mnie to zaniepokoiło bo nigdy w ten sposób się nie kochałem z żadną kobietą a dodatkowo przez wzgląd na szacunek do niej nie jestem w stanie jej wyzywać. A o samo miejsce gdzie miałbym wejść no to trochę nie za bardzo. Postanowiłem że zanim cokolwiek zrobię zapytam specjalistów w tej sprawie czyli was kobiet, bo problem dotyczy tego jak mam to zrozumieć. Kontynuując, przyszedł mi do głowy pomysł, żeby nie wyjść na jakiegoś co się nie zna na rzeczy w jej oczach (męska duma, czasami niestety) i przed (wybaczcie że tak to ujmę) próbą generalną, udam się do Pani za która obsługuje Panów za pieniądze, lub wyrwę jakąś napaloną w klubie i wypróbuje jak to jest i o co chodzi, bo kurcze zależy mi żeby wypaść dobrze i nie zrobić tego jak bym był prawiczkiem, stąd wolałbym wcześniej sprawdzić jak to się ma. Co o tym sądzicie?

Jeżeli któraś z Pań czytająca to poczuła się zgorszona, to przepraszam piszę o poradę

P.S

Nie wiem czy dobry dział wybrałem, jeśli nie proszę o przeniesienie, lub poinformowanie mnie W MIŁY sposób gdzie mógłbym umieścić swój post.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fantazje Seksualne

Chcesz zdradzić kobietę bo w tej kwestii jesteś prawiczkiem? To najgorsza opcja... Chyba żeś troll tongue
Jak nie, to porozmawiaj z nią o tym, że to pierwszy raz, wypijcie trochę wina dla rozluźnienia i jak się nie uda to nie ma co się martwić a próbować dalej, oczywiście nie na siłę jeżeli się do tego zmuszać będziesz. Porozmawiajcie ..
Druga kwestia, to przygotowanie się do tego odpowiednio. Dobrze jest zrobić lewatywę i dokładnie się podmyć aby nie było skrępowania, lubrykant i hulaj duszo wink

3 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2019-09-30 23:16:00)

Co do pierwszego pytania Istotko6, to czytanie ze zrozumieniem nie boli smile
Napisał, że uprawiał seks wcześniej.
Co do reszty to zgadzam się z Tobą w pełni.

4

Chciałbym mieć taką dziewczynę.. eh smuteczek

big_smile Ale to ja byłem brany za trolla

6

Skoro sie kochacie, to nic w waszych cialach i potrzebach nie ma prawa byc wam obce

7

Widzicie Panie - macie wyjaśnioną tajemnicę wątku "Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich": mężczyźni chodzą tam, bo swoje partnerki szanują, a do tego chcą dla nich podnosić swoje umiejętności big_smile

A poza tym sądzę, że to wątek trolli.

8

jak tu u wloskich mafiozow w jednym filmie, nie da do buzi zonie, a ona potem pocaluje ich dziecko

9

Nawet nie chce mi się komentować zaczepek w stylu temat trolli. Po prostu taki mam pogląd na moją sytuację. I raczej wolałbym wypróbować to z jakąś kobietą wcześniej żeby wyszło później tak jak powinno. Tu mnie trochę poniosło z "Panią za pieniądze" bo trochę obrzydzenie do nich czuję. Jednak myślę poważnie o tym aby wcześniej wypróbować to, tylko raczej jak już to z jakąś poznaną kobietą, w końcu nie tylko jedna ma chyba fantazje a jest też wiele takich co się kryją ze swoimi fantazjami przed swoimi facetami. Mam rację? Jeśli nie prosiłbym o wyprowadzenie z błędu

10

Nie jestem pewna, czy zdradzanie partnerki dla zdobycia "doświadczenia" jest dobrym pomysłem.
Przemyśl to jeszcze.

11

Jak koniecznie chcesz treningu, to lepiej lalke sobie kup, znajdziesz w sexshopie

12

Myślę że partnerkę bardziej uderzy fakt zdrady niż to że źle wypadniesz podczas seksu.

13

jjbp napisał/a:

Myślę że partnerkę bardziej uderzy fakt zdrady niż to że źle wypadniesz podczas seksu.

Ja jestem niemal pewna, że tak będzie. Fantazje fantazjami, ale jeśli nie czujesz się na siłach, to masz prawo albo się nie zgodzić, albo z ich realizacją zaczekać do czasu, gdy uznasz, że jest to właściwy moment. Zdrada jest najgorszą z możliwych opcji, jeśli zależy Ci na partnerce.

14

ja właśnie podchodzę do tego trochę z innej perspektywy, mianowicie postawcie się drogie Panie w takiej sytuacji: Nie wiesz nic o zdradzie swojego faceta a była. Masz fantazje seksualne (bo na pewno je macie) i Twój facet który jest dość konserwatywny (taki ja) jest dla Ciebie, najlepszym kochankiem jakiego możesz sobie wyobrazić, i Cię zaskakuje swoim doświadczeniem w dziedzinach seksu jakich jeszcze nie robiłaś z nim, pieszcząc Cię tam gdzie jeszcze nikt Cię nie pieścił, a skrycie o tym zawsze marzyłaś i robiąc z Tobą takie rzeczy, które innym nawet do głowy nie przyszły a Ty zawsze tego chciałaś.

15

Nabywaj swoich doswiadczen eksperymentujac ze swoja partnerka, bo jak sie nagle wykazesz nowymi zdolnosciami to w jej glowie powstanie mysl - ,,a kto go tego nauczyl" I ta mysl moze zabic wasz zwiazek

16

Ev3r3st napisał/a:

ja właśnie podchodzę do tego trochę z innej perspektywy, mianowicie postawcie się drogie Panie w takiej sytuacji: Nie wiesz nic o zdradzie swojego faceta a była. Masz fantazje seksualne (bo na pewno je macie) i Twój facet który jest dość konserwatywny (taki ja) jest dla Ciebie, najlepszym kochankiem jakiego możesz sobie wyobrazić, i Cię zaskakuje swoim doświadczeniem w dziedzinach seksu jakich jeszcze nie robiłaś z nim, pieszcząc Cię tam gdzie jeszcze nikt Cię nie pieścił, a skrycie o tym zawsze marzyłaś i robiąc z Tobą takie rzeczy, które innym nawet do głowy nie przyszły a Ty zawsze tego chciałaś.

Ale jakbym dowiedziała się jakimś cudem jak nauczył się robić ze mną rzeczy których zawsze chcialam to chyba rzucilabym pawia.
Pomijam fakt że nie da się nauczyć uniwersalnej techniki która zadziała na każdą kobietę. Możesz sobie ją zdradzić i 20 razy i z kochanka nabedziesz wprawy a później te same rzeczy Twojej kobiecie spodobają się tak sobie. Każdy lubi trochę inne bodźce.
Abolutnie Ci się to nie kalkuluje, tak powiem.

17

Lucyfer666 napisał/a:

Co do pierwszego pytania Istotko6, to czytanie ze zrozumieniem nie boli smile
Napisał, że uprawiał seks wcześniej.
Co do reszty to zgadzam się z Tobą w pełni.

Czytanie między wersami też nie boli tongue nazwałam autora prawiczkiem w jednej dziedzinie, analnej, ale rozumiem, że mogło to wyglądać inaczej wink

Autorze, jesteś konserwatywny a chcesz pójść na Panie do wynajęcia?
Chcesz przy tym wszystko zataić przed partnerką "dla jej dobra"?
Jak chcesz po prostu pójść na Panie, to idź i nie tłumacz się przed sobą, że robisz to dla Jej dobra...

Pozdrawiam cieplutko smile

18

Ev3r3st napisał/a:

Strasznie pokrętna to logika. Nazywasz sam siebie konserwatystą, a jednak gdzieś wewnątrz odzywa się głos, że zdradę, która się nie wydała, można uznać za niebyłą. Ba, można dorobić sobie do niej teorię, że to po to, by partnerce (!) sprawić przyjemność. To tak na szczęście NIE działa w świecie uczciwych względem siebie ludzi.
Swoją drogą słyszałam już różne argumenty na usprawiedliwienie własnej zdrady, ale Twój chyba bije je wszystkie na głowę.

19 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-10-01 23:36:05)

Autorze a czy naprawdę aż tak wstydzisz się przed swoją partnerka powiedzieć że wcześniej tego nie robiłeś? Jesteście razem już długo, znacie się zapewne dobrze, jestem pewna że jak się zdecydujecie na spełnienie jej fantazji to będzie w stanie Cie poinstruować co jej się podoba a co nie. I może nie za pierwszym razem ale za kolejnym dasz jej to czego oczekuje. Chyba że to faktycznie jakiś troll albo szukasz po prostu wymówki do skoku w bok.

20

Raczej tylko troll może mieć tak pokręcone myślenie. Zdradę motywować tym że chce się partnerce zrobić przyjemność. Już pomijając sam fakt że te fantazje seksualne partnerki wydają się nierealne.

21

I o czym tu dywagować? Autor chciał przypomnieć dyżurny temat seksu analnego, który minimum raz w miesiącu musi się pojawić.

22

Trolle są coraz bardziej kreatywne. Jeśli jednak nim nie jesteś, to puknij, ale siebie w głowę. Jeśli facet nagle dostałby cudownych zdolności w seksie, na pewno nie skakała bym z radości i nie zachwycała się jego wyszukanymi technikami.
Jeśli nagle złapała bym jakąś wenere, zapalenie, cokolwiek- chłop wylatuje na zbity pysk, mimo tych swoich umiejętności. I żaden piesek go nie uratuje.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Fantazje Seksualne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024