Wyznanie miłości. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyznanie miłości.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Wyznanie miłości.

Cześć, mam nietypowy problem, mam 18 lat, miesiąc temu poznałem na osiemnastce kolegi pewną dziewczyną, która też ma 18 lat. Od tamtej pory codziennie piszemy, spotykamy się, byliśmy razem w kinie, było miło, pogadaliśmy, jednak nie doszło do niczego innego, nie trzymaliśmy się nawet za ręce.

Chciałbym wyznać jej miłość, jednak nie w typowy sposób, chciałbym to zrobić w liście, wysłać jej list, poinformować ją o tym wcześniej, powiedzieć, żeby przeczytała go dokładnie o 19. O 19 będę siedział w parku, obok jej domu, w  liście napiszę, że jeśli czuje to samo i chciałaby aby coś z tego wyszło, aby nic nie pisała, po prostu przyszła do parku na ławce, na której zawsze siedzieliśmy. Co o tym myślicie? Lepiej wyznać jej miłość tak jak każdy powiedzieć jej to prosto w oczy, czy taki sposób będzie w pewnym sensie oryginalny? Co o tym myślicie, chciałybyście, aby ktoś tak wyznał wam miłość?

Pozdrawiam big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyznanie miłości.

Według mnie to wasza ławka, krótka gadka szmatka i powiedz jej to prosto w oczy, będziesz widział jak zareaguje no i powiesz jej to osobiście, ja bym tak zrobił na twoim miejscu

3

Bracie to faine I nie, wiadomo ze masz stracha, jak ona zareaguje, ale poszukaj w sobie chocby te troche faceta, wez to na klate, co bedzie co bedzie, a nie robic loterie, list I wiadomosc moze do niej dotrze albo nie, a jak przechwyci kto inny I zrobi z ciebie lacha przed nia I to ja zniecheci?
Znacie sie miesiac jak piszesz to moze nie szafuj od razu wielkimi deklaracjami, zacznij od tego ze jest dla ciebie wyjatkowa, wyobrazasz sobie ze bedziecie razem na zawsze I znalezienie takiej jak ona bylo twoim marzeniem

4

anonim2001 napisał/a:

Cześć, mam nietypowy problem, mam 18 lat, miesiąc temu poznałem na osiemnastce kolegi pewną dziewczyną, która też ma 18 lat. Od tamtej pory codziennie piszemy, spotykamy się, byliśmy razem w kinie, było miło, pogadaliśmy, jednak nie doszło do niczego innego, nie trzymaliśmy się nawet za ręce.

Chciałbym wyznać jej miłość, jednak nie w typowy sposób, chciałbym to zrobić w liście, wysłać jej list, poinformować ją o tym wcześniej, powiedzieć, żeby przeczytała go dokładnie o 19. O 19 będę siedział w parku, obok jej domu, w  liście napiszę, że jeśli czuje to samo i chciałaby aby coś z tego wyszło, aby nic nie pisała, po prostu przyszła do parku na ławce, na której zawsze siedzieliśmy. Co o tym myślicie? Lepiej wyznać jej miłość tak jak każdy powiedzieć jej to prosto w oczy, czy taki sposób będzie w pewnym sensie oryginalny? Co o tym myślicie, chciałybyście, aby ktoś tak wyznał wam miłość?

Pozdrawiam big_smile

Ja myślę, że miesiąc znajomości to jest za krótko na takie poważne deklaracje.
Poznajcie się jeszcze bardziej.
Weź ja za rękę najpierw, zobaczysz jak zareaguje.
A list może nie dojść na czas, może domownicy do niego się dobiorą itp.
Poczekaj, nie śpiesz się. Jeśli ona tez coś do ciebie czuje to nie rozminiecie się.

5 Ostatnio edytowany przez anonim2001 (2019-09-26 16:35:51)

Tyle się naczytałem, że jeżeli po 3 randce nie było pocałunku, to nic z tego nie będzie i wiele podobnych internetowych bzdur, także sam nie wiem, kiedy będzie odpowiednia chwila to wszystko pomieszało mi się w głowie...
Z listem to faktycznie słaby pomysł, choć z początku wydawał mi się romantyczny(?), tak teraz totalnie go odrzucam. Ona też, daje mi znaki, że chciałaby coś więcej niż tylko przyjaźń, masz rację Kleoma, nie ma co się śpieszyć, czas pokażę co z tego wyniknie...

6

anonim2001 napisał/a:

Tyle się naczytałem, że jeżeli po 3 randce nie było pocałunku, to nic z tego nie będzie i wiele podobnych internetowych bzdur, także sam nie wiem, kiedy będzie odpowiednia chwila to wszystko pomieszało mi się w głowie...
Z listem to faktycznie słaby pomysł, choć z początku wydawał mi się romantyczny(?), tak teraz totalnie go odrzucam. Ona też, daje mi znaki, że chciałaby coś więcej niż tylko przyjaźń, masz rację Kleoma, nie ma co się śpieszyć, czas pokażę co z tego wyniknie...

Miłość to nie matematyka, nie statystyka, nie logika.
Nie ma jednej reguły dla wszystkich zakochanych.
Czasami pocałunek i nawet więcej jest na pierwszej randce a czasami po bardzo długim czasie.
Nie wierz w internetowe bzdury, jesteście jedyni i niepowtarzalni.
Dobrze jest zaczynać od przyjaźni. To bardzo wiąże i zbliża.
Bądź przy niej, daj jej odczuć, że jest dla ciebie bardzo ważna.

7

Stopniowanie, to metoda na uczucie, zacznij od tego ze jej uswiadomisz jak bardzo jest dla ciebie wyjatkowa, jak bardzo ci na niej zalerzy, jak bardzo ja szanujesz jako partnerke, cza na deklarowanie uczuc nadejdzie kiedy oboje bedzie ich pewni tego, milosc to nie tylko patrzenie sobie w oczy, ale takze zmierzanie do tego samego celu

8

To może zamiast wysyłać jej listy (chyba umarłabym ze śmiechu, gdyby ktoś po miesiącu znajomości coś takiego zrobił), złap ją wreszcie za tę rękę czy spróbuj pocałować? wink Ewentualnie najpierw powiedz, że Ci na niej zależy, jeśli chcesz zacząć od wyznania. smile

9 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-26 18:15:15)

Też zaczęłabym od jakiegoś ruchu na żywo. Objęcie, złapanie za rękę, próba pocałunku. Jak już coś jej musisz wyznawac to nie przez list i nie miłość - powiedz wprost że Ci się podoba i że chciałbyś to rozwinąć bardziej niż kolezenstwo. Wyznanie miłosne po miesiącu to trochę too much

10

Normalnie jej powiedz siedząc ma kawie lub w kinie. I bez żadnych wodotrysków typu: tylko Ty jedyna, będę cię kochał do końca życia itp. I zapoznaj się co to jest miłość a co to jest zauroczenie. List nie jest dobrym pomysłem jak dla mnie i jeszcze konkretna godzina.

11 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-26 18:34:34)

Generalnie pomysł z listem i z godziną jest dobry, całkiem to słodkie smile ale nie na ten etap znajomości....

12

Dzięki wszystkim za porady, pomogły, bardzo smile

13

anonim2001 napisał/a:

Pozdrawiam big_smile

Brzmi slodoko. Jestescie mlodzi i dobrze robic takie urocze gesty. Beda dobre wspomienia nawet jak wam nie wyjdzie.

14

Moim zdaniem jest o wiele za wcześnie na wyznawanie miłości. Możesz jej powiedzieć, że Ci się podoba i chciałbyś ją poznać bliżej.

15

Dzięki wszystkim, powiedziałem jej o swoich uczuciach, odwzajemniła je smile Było trochę niezręcznie, ale myślę, że teraz wszystko będzie szło dobrą drogą. Dzięki wam <3

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyznanie miłości.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024