wyznanie po pierwszym spotkaniu " w ramach szczerości uwielbiam sex" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyznanie po pierwszym spotkaniu " w ramach szczerości uwielbiam sex"

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 111 ]

Temat: wyznanie po pierwszym spotkaniu " w ramach szczerości uwielbiam sex"

Witam. Mam do was prośbę abyście wypowiedzieli się na następujący temat. Poznałem piękną kobietę przez portal badoo.  Ona bardzo ładna 26 letnia wykształcona dziewczyna
Mama synka 4 letniego synka.  Z pożądnej rodziny , kobieta zaradna i sympatyczna

Mieszka 100 km ode mnie. Spotkaliśmy się po 3 tygodniach pisania i rozmów przez telefon. Była na urlopie stąd dopiero po 3 tygodniach doszło do spotkania.  Za pierwszym telefonem dala mi synka do sluchawki.... To bylo trochę dziwne

W końcu sie spotkalismy na kawe

Było miło i sympatycznie

Napisała mi po 1 spotkaniu tak w trakcie takiej normalnej rozmowy na messenger.
" w ramach szczerości uwielbiam sex "

Ja nie wiem czy jestem staroświecki, czy po prostu jakoś źle odbieram od tej pory tą dziewczynę. Póżniej temat zszedł na masaż, ze ma olejek w domu......

Mam wrażenie, że pożadna i szanująca się kobieta nie będzie pisać takich wyznań do obcych mężczyzn bo w końcu ciężko kogoś poznać pom 1 spotkaniu....

Proszę napiszcie co o tym sądzicie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wyznanie po pierwszym spotkaniu " w ramach szczerości uwielbiam sex"

zgłosiłam kolejnego męskiego frustrata
ile można?

3

Nie wiesz co to dziecko, więc nie dziwię się że fakt iż dała do słuchawki Cię zaskoczył. Uwielbia seks i ma olejek? To cudownie. Wspaniała otwarta kobieta. Pewnie jej się spodobałeś.

Szkoda, że masz w głowie tyle dogmatów. Raczej szukaj dziewicy a nie zajmuj się tą kobietą z dzieckiem.

4

No tak rozumiem.  CIeszę się,  że nie widzicie w tym nic złego.  Skad tylko tyle złości do mnie w wypowiedziach ?

5

ja bym się zmartwila raczej gdyby potencjalny chłopak powiedział, że nie lubi seksu:)

6

Pisaliście 3 tygodnie i się spotkaliście chciała Cie ośmielić. Ile czasu twoim zdaniem powinniście razem spędzić aby można było poruszać tematy seksu?
Małe dzieci tak mają że jak mama gada przy nich to one też chcę telefon . Jak by mu nie dała to by był płacz.
Złość bierze się z tego że trafiłeś na otwartą w tych sprawach dziewczynę(zazdrościmy) a zamiast to docenić to szukasz problemów.

7

Jezu, przerażające są te wypowiedzi!!! Autorze, jesteś porządnym facetem, a ona nie. Sama jestem matką i w  życiu nie dałabym mojego dziecka do telefonu, to JA decyduję komu daję telefon i czy może dziecko czy nie. A nie że będzie płakał. A jak urzędnik zadzwoni i dziecko zapłącze to też mam podać do telefonu? Porządna kobieta nie daje do telefonu dzieci bo nie chce im robić nadziei. Znam wiele porządnych kobiet i żadna nie zapoznaje swoich dzieic z facetami, bo ich może być wielu. Pani jest na badoo, skąd wiadomo, że nie poznaje facetów co miesiąc. I każdego daje dziecku do telefonu? To niezłego schizola wychowa, który za normalne będzie miał przewijających się wujków.
Co do otwartości pani - zapewne równie otwarta jest do każdego napotkanego pana. Ty autorze oceń czy taką właśnie kobietę pasuje ci mieć. Bo ja znam wiele takich, które potrafią się wstrzyma ć z takimi sprawami aż będą pewne, że facet im odpowiada pod innymi względami. Pamiętaj, że taka pani może mówić i ośmielać tak każdego faceta. Dla mnie obrzydliwa babka i tyle.

8 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-01 10:40:18)

dorurek napisał/a:

Porządna kobieta nie daje do telefonu dzieci bo nie chce im robić nadziei.

Interesujące kryterium "porządności", doprawdy big_smile big_smile big_smile

A w ogóle to karmicie trolla.

9

dorurek napisał/a:

Jezu, przerażające są te wypowiedzi!!! Autorze, jesteś porządnym facetem, a ona nie. Sama jestem matką i w  życiu nie dałabym mojego dziecka do telefonu, to JA decyduję komu daję telefon i czy może dziecko czy nie. A nie że będzie płakał. A jak urzędnik zadzwoni i dziecko zapłącze to też mam podać do telefonu? Porządna kobieta nie daje do telefonu dzieci bo nie chce im robić nadziei. Znam wiele porządnych kobiet i żadna nie zapoznaje swoich dzieic z facetami, bo ich może być wielu. Pani jest na badoo, skąd wiadomo, że nie poznaje facetów co miesiąc. I każdego daje dziecku do telefonu? To niezłego schizola wychowa, który za normalne będzie miał przewijających się wujków.
Co do otwartości pani - zapewne równie otwarta jest do każdego napotkanego pana. Ty autorze oceń czy taką właśnie kobietę pasuje ci mieć. Bo ja znam wiele takich, które potrafią się wstrzyma ć z takimi sprawami aż będą pewne, że facet im odpowiada pod innymi względami. Pamiętaj, że taka pani może mówić i ośmielać tak każdego faceta. Dla mnie obrzydliwa babka i tyle.

vs

dorurek napisał/a:

Poznałam przez net na portalu faceta. Facet rok wcześniej stracił żonę, zmarła. Rozmawialiśmy przez 2 tygodnie dużo, po tym czasie wyznał mi że kocha mnie całą duszą, sercem itd. No dobra, też się zauroczyłam, bardzo chciałam kogoś mieć, facet bardzo przystojny, romantyk, ciągle pisał i dzwonił, popłynęłam. Spotkaliśmy się i spędziliśmy od razu 1.5 tygodnia razem. Dużo przytulanek, wszystkiego, było super. (...)

10

Nie faktycznie, lepiej zapoznawać dzieciaka z każdym kolejnym panem. Ciekawe jakie wzorce takie dziecko będzie miało. Ciekawe jak pani wyjaśnia dziecku kim jest kolejny rozmówca. Kolejny pan od olejku trzymanego w domu. Co to za forum jest w ogóle?? Ilu wyluzowanych ludzi, no no

11

dorurek napisał/a:

Porządna kobieta nie daje do telefonu dzieci bo nie chce im robić nadziei. Znam wiele porządnych kobiet i żadna nie zapoznaje swoich dzieic z facetami, bo ich może być wielu.

A porządna kobieta jak ma przyjaciółkę to może dać dziecko do telefonu? Czy dziecku nie robi  się wtedy "nadziei"?

12

dorurek napisał/a:

Nie faktycznie, lepiej zapoznawać dzieciaka z każdym kolejnym panem. Ciekawe jakie wzorce takie dziecko będzie miało. Ciekawe jak pani wyjaśnia dziecku kim jest kolejny rozmówca. Kolejny pan od olejku trzymanego w domu. Co to za forum jest w ogóle?? Ilu wyluzowanych ludzi, no no

Powiedz panu "cześć" i idź się pobawić, bo ja teraz rozmawiam... smile

13

Ale, generalnie, to w czym widzisz problem? Że na moment dał synka do telefonu? A może w tym, że porządna dziewczyna przyznała, że lubi seks?

14 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-08-01 12:16:23)

Co pomyślałam?
1. powiedziała to wprost, bo na spotkaniu nie dawałeś żadnych sygnałów w tym względzie, może onieśmieliła Cię jej uroda, więc Ona nie wie, czy się  Tobie podoba w tym względzie.
2. miała do czynienia z mężczyzną, który seksu nie lubił.. i nie chce powtórki z rozrywki.
3. dawała Ci wcześniej różne sygnały w rozmowach- nie reagowałeś..więc nie wie jakie masz podejście?
4. mogłeś coś chlapnąć niechcący z czego wynikało, że lubisz porządne dziewczyny- nam też to piszesz, jaka Ona porządna..więc sprawdza, czy nie jesteś z tych co na kobietę otwartą w tym względzie patrzy jak na kosmitę.
5. Dała dziecko do telefonu, by sprawdzić jakie masz podejście do dzieci. - właśnie dlatego- bez przesady, że 4 latek zrobi sobie nadzieję po kilku sek. big_smile
a wiesz co to znaczy? Ze szuka kogoś na stałe.

A jakie jest Twoje podejście do tej sfery? Bo jak nie jest ona istotna, i Twoja wybranka miałaby tu dołączyć do wątku "żony aseksualnych mężów"
albo Ty robić jej jakieś jazdy zazdrośnika czy uważać za nieporządną to zooooostaw.. ją w spokoju. smile

A o czym piszecie, tak z ciekawości? Co to znaczy miłe i sympatyczne spotkanie?

15

tomaszkarol napisał/a:

Witam. Mam do was prośbę abyście wypowiedzieli się na następujący temat. Poznałem piękną kobietę przez portal badoo.  Ona bardzo ładna 26 letnia wykształcona dziewczyna
Mama synka 4 letniego synka.  Z pożądnej rodziny , kobieta zaradna i sympatyczna

Mieszka 100 km ode mnie. Spotkaliśmy się po 3 tygodniach pisania i rozmów przez telefon. Była na urlopie stąd dopiero po 3 tygodniach doszło do spotkania.  Za pierwszym telefonem dala mi synka do sluchawki.... To bylo trochę dziwne

Było miło i sympatycznie

Ja nie wiem czy jestem staroświecki, czy po prostu jakoś źle odbieram od tej pory tą dziewczynę. Póżniej temat zszedł na masaż, ze ma olejek w domu......

Mam wrażenie, że pożadna i szanująca się kobieta nie będzie pisać takich wyznań do obcych mężczyzn bo w końcu ciężko kogoś poznać pom 1 spotkaniu....

Nie ma nic dziwnego w tym, że podała Ci dziecko do telefonu.Stałeś się dla niej interesujący.Kocha swoje maleństwo, więc chciała Ci również przekazać cząstkę swojego życia.Mężczyzni kiedyś, aby wkupić się w łaski u kobiety dzieciatej, a wolnej, próbowali najpierw zyskiwać sympatię u dziecka.Aby pokazazać swoją dobrą wolę i umiejętności współgrania .Dla mnie jesteś zwykły szczeniak.Powinneś cieszyć się, że kobieta dzieli się z Tobą tym, co ma i co kocha.To, że Ci tak powiedziała świadczy, o tym, że zaczęła o Tobie myśleć poważniej i jest kobietą, która kocha zbliżenia...Co jest w tym..do jasnej cholery dziwnego yikes jesteś pedałem?Dlaczego nazywasz się obcym człowiekiem? Przecież trwa między Wami relacja poznawcza, a z nią budowanie więzi.....Niedobrze mi się robi czytając dywersje, tak nieodojrzałego osobnika.Ręce opadają yikes Facet ma zaczątki do fajnego partnerstwa, to rozkimny wali jak gimba.

16 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-08-01 12:33:58)

Summertime, niepotrzebne epitety.
On ma prawo do swojej wizji porządnej kobiety.. Ważne by się dobrać, a nie płakać potem..
jest czas..
ona coś wyczuła, skoro tak wprost napisała, On założył tu temat, więc ma dylemat..
Więc nich spojrzą na siebie wnikliwie i oby myślenie życzeniowe nie przysłoniło im realiów..
Zrobił się szum na wątku- bo pełno par niedobranych pod tym względem.
No i też zwróciłam  uwagę jak się zdystansował pisząc o sobie jak o obcym..

17

Ela210 napisał/a:

On ma prawo do swojej wizji porządnej kobiety.. Ważne by się dobrać, a nie płakać potem..
jest czas..
ona coś wyczuła, skoro tak wprost napisała, On założył tu temat, więc ma dylemat..
Więc nich spojrzą na siebie wnikliwie i oby myślenie życzeniowe nie przysłoniło im realiów..

Ma prawo, ale nie ma niczego złego, w tym co powiedziała kobieta.Zaczęła go kokietować, to normalnie, że kobieta przy facecie, który jest interesujący, staje się zalotna.Jedna spojrzy głęboko w oczy, a inna wyszepta...uwielbiam sex.Facet dla mnie jest dzieciuchem.

18 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-08-01 13:13:36)

Summertime napisał/a:
Ela210 napisał/a:

jest czas..

Ma prawo, ale nie ma niczego złego, w tym co powiedziała kobieta.Zaczęła go kokietować, to normalnie, że kobieta przy facecie, który jest interesujący, staje się zalotna.Jedna spojrzy głęboko w oczy, a inna wyszepta...uwielbiam sex.Facet dla mnie jest dzieciuchem.

Wiem, że nie ma niczego złego smile smile
ale nie w tym rzecz. W jego podejściu też nie ma niczego złego.
Złe będzie, jeśli je ukryje, a w duchu źle będzie o niej myślał, albo próbował ją dostosować do swoich wyobrażeń o porządnej kobiecie.

19

Gary napisał/a:

Nie wiesz co to dziecko, więc nie dziwię się że fakt iż dała do słuchawki Cię zaskoczył. Uwielbia seks i ma olejek? To cudownie. Wspaniała otwarta kobieta. Pewnie jej się spodobałeś.

Szkoda, że masz w głowie tyle dogmatów. Raczej szukaj dziewicy a nie zajmuj się tą kobietą z dzieckiem.

Poszukaj kobiety o podobnym do swojego swiatopogladzie. Ta kobieta szybko cie przytloczy swoja otwartoscia.

A z innej beczki Gary sorry ze tak pozno ale odpisalam ci na mejla:) Jesli mozesz to przedzwon do mnie jutro badz pojutrze obojetna pora

20

Następny, który ma w głowie gotowy obraz jaka kobieta "powinna być"... I to słowo - porządna - moje ulubione... hmm

21

tomaszkarol napisał/a:

Było miło i sympatycznie

Również odebrałabym źle kogoś takiego. Jeszcze to dziecko w słuchawce... po co to tak od razu i do czego?
Jakaś napalona. Chcesz to skorzystaj, nie chcesz to odpuść.

22

Dziękuję za wypowiedzi :

23

Ten post stád,  ze szukam kogos na stale.  Zdziwilem sie na jek wyznanie i widze ze zdania sa podzielone..

24

tomaszkarol napisał/a:

Ten post stád,  ze szukam kogos na stale.  Zdziwilem sie na jek wyznanie i widze ze zdania sa podzielone..

Ona powinna wiedzieć, że się zdziwiłeś..

25

Napisze w ten sposób. Dałem sobie spokój z tą dziewczyną. Stwierdziłem, że jest puszczalska skoro pisze mi takie rzeczy po 1 spotkaniu.....Szkoda bo podobała mi się ale obowiązują pewne zasady przyzwoitości i dobrego smaku. Jak do obcego faceta można piisać " w ramach szczerosci uwielbiam sex" To tak jakby chciala abym ja przelecial a przeciez widzialismy sie tylko raz i nawet sie nie znamy. To nie dla mnie dziewczyna,,,,,szukam pozadnej

26

Hahahahahah big_smile

Tomasz, powodzenia smile

27

Bardzo dobrze, że zakończyłeś tą znajomość. Bo chyba wiem, jakby się dalej potoczyła i szkoda by było dziewczyny smile

Życzę powodzenia smile

28

santapietruszka napisał/a:

Bardzo dobrze, że zakończyłeś tą znajomość. Bo chyba wiem, jakby się dalej potoczyła i szkoda by było dziewczyny smile

Życzę powodzenia smile

Nie bardzo rozumiem tą wypowiedz...ale ok....Dlaczego szkoda by bylo tej dziewczyny?   Przeciez ona moglaby nie byc mi wierna i pozniej okazaloby sie ze do innych facetow pisala tak samo

29

tomaszkarol napisał/a:
santapietruszka napisał/a:

Życzę powodzenia smile

Nie bardzo rozumiem tą wypowiedz...ale ok....Dlaczego szkoda by bylo tej dziewczyny?   Przeciez ona moglaby nie byc mi wierna i pozniej okazaloby sie ze do innych facetow pisala tak samo

No właśnie dlatego. Zabiłbyś ją swoją zazdrością.

Po prostu musisz szukać innej dziewczyny. Z tą się nie dobraliście.

30

Dlatego szkoda by było dziewczyny, bo najwyraźniej jesteś konserwą z XIX wieku i by tylko przy tobie straciła czas. Chłopie gdzie ty się uchowałeś z takimi poglądami na temat przyzwoitości, seksu itd? Pogardą dla kobiet daleko nie zajedziesz, a już na pewno nie stworzysz "porządnego" związku. Tak dla twojej informacji: lubię seks =/= będę cię zdradzać. A puszczalska to obrzydliwe określenie sugerujące, że kobieta nie ma prawa mieć wielu partnerów. Polecam odświeżyć system.

31

tomaszkarol napisał/a:

(...) Napisała mi po 1 spotkaniu tak w trakcie takiej normalnej rozmowy na messenger.
" w ramach szczerości uwielbiam sex " (...)

Kobieta, nie w ciemię bita, zastosowała kapitalny, bo prosty, błyskawiczny i skuteczny, test sprawdzający faktyczne poglądy pretendującego do bycia partnerem.

32

No i dobrze, że odpuszczasz.. Problem tylko w tym, że twoje poglądy na temat wierności czy niewierności kobiet niekoniecznie przystają do faktów, ale  życie przed Tobą.

33

Autorze, Ty tak poważnie? Po jej szczerości wróżysz zdradę i stwierdzasz, że dziewczyna jest puszczalska? Toż to wróżbita Maciej przy Tobie wymięka.
Cóż, Twoja decyzja. Powodzenia.

34

uleshe napisał/a:

Pisaliście 3 tygodnie i się spotkaliście chciała Cie ośmielić. Ile czasu twoim zdaniem powinniście razem spędzić aby można było poruszać tematy seksu?
Małe dzieci tak mają że jak mama gada przy nich to one też chcę telefon . Jak by mu nie dała to by był płacz.
Złość bierze się z tego że trafiłeś na otwartą w tych sprawach dziewczynę(zazdrościmy) a zamiast to docenić to szukasz problemów.

Ona nie powiedziała o swoich upodobaniach w trakcie rozmowy, ale napisała na messengerze ... wstydziła się?

35 Ostatnio edytowany przez madoja (2018-08-02 21:45:54)

Ja jestem totalnie otwarta, seks to dla mnie żadne tabu a wszyscy znajomi, zwłaszcza mężczyźni, twierdzą że rzadko kiedy spotykają tak zboczoną babkę, która tak otwarcie gada o seksie (mówię o kolegach, przyjaciołach, bo mam męża). Co zresztą widać po wielu moich wypowiedziach tu na forum.

Ale dla mnie dobrze zrobiłeś. Ta laska była dziwna. Właściwie to głośno śmiechłam czytają pierwszy post. Natrętnie daje swoje dziecko do telefonu. Taka sztandarowa samotna mamusia która szuka taty dla swojego dziecka. big_smile To jest śmieszniejsze niż to, że powiedziała że lubi seks. Kobieta która lubi seks, nie mówi ordynarnie  "lubię seks"! Co za brak wyczucia i subtelności! Kobieta powinna uwodzić, być zmysłowa, pokazać sobą że lubi seks.
Generalnie samotne matki i tak mają gorszą opinię, tzn. puszczalskich (nieważne że będziecie teraz oburzeni, tak jest i koniec, taki jest stereotyp). Taka kobieta powinna więc trochę bardziej zadbać o wizerunek ciepłej i fajnej babeczki zamiast już od razu głośno krzyczeć że chodzi o bzykanko. A tu mamy bzykanko + dziecko w telefonie, czyli klasyczna wizja samotnej matki (chce seksem zdobyć tatusia dla swojego dziecka).

Dobrze zrobiłeś.
Ja wiem, że jest wiele fajnych samotnych mam na świecie, nie jestem do nich jakoś uprzedzona, ale ta była tak śmiesznie stereotypowa. big_smile
Tobie chyba akurat dziecko nie przeszkadzało.
I masz prawo szukać tego czego oczekujesz, to głupie że Ci tu piszą że jesteś konserwą. smile Ja jestem bardzo seksualna, a też by mnie odrzuciło takie dziwne zachowanie (choć gdybym była facetem, pewnie bym ją puknęła raz, jeśli była ładna - ale na pewno nie myślałabym o niej poważnie).

36

Madoja co za ordynarne, seksistowskie podejście do innych kobiet. Ohyda. Żadna to otwartość, a odpychające epatowanie seksem. I ocenianie ludzi poslugujac się stereotypami.

37

Ja sobie tak myślę po waszych komentarzach , że już rozumiem skąd Tyle rozwodów, rozstań itd....Jak dla mnie laska ewidentnie miała ochotę na sex. Jednak uważam, że na wszystko przychodzi czas i mogłaby mnie troche lepiej poznac zanim zdecydowałaby się na takie wyznania......
Wychowuje sama dziecko i ojciec jej dziecka jest nazywany przez nią "dawca". Chłopak przyjeżdza co 2 tygodnie i chce miec kontakt z dzieckiem.
Tutaj wychodzi całokształt bo po takim wyyznaniu nie jeden facet by ja przelecial a tak naprawde moze nie traktowal powaznie.
Ja byłem jakos inaczej wychowywany i chyba lepiej bo u mnie w rodzinie a mam 6 rodzenstwa wszyscy jakos normalnie zyja ze soba bo maja pewne zasady ktorych sie trzymaja

38 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-03 09:01:15)

tomaszkarol napisał/a:

Jak dla mnie laska ewidentnie miała ochotę na sex.

A co w tym złego? Nie wolno kobietom mieć ochoty czy co?

39 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2018-08-03 09:13:05)

tomaszkarol napisał/a:

(...)Jednak uważam, że na wszystko przychodzi czas i mogłaby mnie troche lepiej poznac zanim zdecydowałaby się na takie wyznania...... (...) u mnie w rodzinie a mam 6 rodzenstwa wszyscy jakos normalnie zyja ze soba bo maja pewne zasady ktorych sie trzymaja

Ciągle nie rozumiesz, że to szokujące Cię zdanie i jej zachowanie było błyskawicznym sprawdzianem Ciebie.

* Gwoli wyjaśnienia: żyję w tym samym związku od bardzo wielu lat; nie mam potrzeby deprecjonowania innych.

40

Przeciez to zdanie nie padlo jako propozycja!
Ciekawe w jakim kontekscie padlo swoją drogą.

41

Ojejku, a jak lubię czekoladę, to znaczy, że od razu się rzucę i zjem caly worek? smile
Dziecko w słuchawce też mnie jakoś nie bulwersuje. Może maluch po prostu był w pobliżu (np. na kolanach) i sytuacja zaistniała spontanicznie.

42

tomaszkarol napisał/a:

Jak dla mnie laska ewidentnie miała ochotę na sex.

Istotnie, miała big_smile I nie miała ochoty owijać w bawełnę. I nie ma to absolutnie nic wspólnego z byciem niepożądną i nie szanującą się. Wyobraź sobie, ze kobiety TEZ mają OCHOTĘ na seks, który lubią. A masaż to fantastyczna zabawa we dwoje. Przynajmniej mogłeś spróbować tongue

43

Takie teraz dziwne czasy, że panowie boją się kobiet, które lubią seks big_smile

44

Nie boje sie sexu i nie wiem skad takie głupie wnioski... Dziewczyna bardzo mi sie podoba i uwazam , ze jest atrakcyjna.  Widze teraz ze inne czasy nastaly.  Ja byłem inaczej wychowany po prostu.   Mam pewne wyobrazenie o tym jaka powinna byc moja przyszła zona.  Kobieta ktora do obcych facetow zwraca sie z takimi tekstami nie moglaby byc moja zona.  Myslalem ze to normalne ale widze po wpisach ze jesteście dziwni.. Dla was sex nie będąc w zwiazku to cos normalnego.  Ja inne moraly wynioslem w swoim zyciu.  Uwazam ze moglaby tak napisać jakby wiedziała ze Moze czegos odemnie oczekiwać.  Nie da sie chyba poznac czlowieka po 1 spotkaniu

45

No to Ci tu napisaliśmy przecież, że musisz szukać innej dziewczyny, bo z tą się nie dobraliście.

Ale to wcale nie znaczy, że ona jest nieporządna.

46

Wg Ciebie dziwnym człowiekiem jest ten, kto myśli inaczej od Ciebie. Współczuję i Tobie, i Twym ewentualnym potomkom oraz ludziom, wśród których żyjesz.

Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że to wątek założony przez kolejnego (albo wciąż tego samego) trolla.

47

w zadnym kontekscie tak po prostu napisala

48 Ostatnio edytowany przez tomaszkarol (2018-08-03 15:34:44)

dorurek napisał/a:

Przynajmniej jedna z niewielu osób, którzy się zemną zgadzają. Dla przykładu ja mam 3 siostry. Obydwie są mężatkami i na pewno po 1 spotkaniu nie napisałyby do faceta " w ramach szczerosci uwielbiam sex"
A dlaczzego? Nie dlatego, ze sa aseksualne tylko takie tematy poruszą w momencie jak kogos blizej poznaja i beda pewne ze moga czegos oczekiwac.

Tak zostałem wychowany. Uwazam to za normalnosc.

49 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-03 15:37:25)

Wielokropek napisał/a:

Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że to wątek założony przez kolejnego (albo wciąż tego samego) trolla.

Też tak myślę.

Swoją drogą, ja uwielbiam seks big_smile To tak w ramach szczerości big_smile

50

madoja napisał/a:

Ja jestem totalnie otwarta, seks to dla mnie żadne tabu a wszyscy znajomi, zwłaszcza mężczyźni, twierdzą że rzadko kiedy spotykają tak zboczoną babkę, która tak otwarcie gada o seksie (mówię o kolegach, przyjaciołach, bo mam męża). Co zresztą widać po wielu moich wypowiedziach tu na forum.

Brzmi jak samochwała. W dodatku uważająca się za subtelną:

Ta laska była dziwna. Właściwie to głośno śmiechłam czytają pierwszy post. Natrętnie daje swoje dziecko do telefonu.

Skąd wiesz, że natrętnie?

Taka sztandarowa samotna mamusia która szuka taty dla swojego dziecka. :

Skąd wiesz, że taka jest?

D To jest śmieszniejsze niż to, że powiedziała że lubi seks. Kobieta która lubi seks, nie mówi ordynarnie  "lubię seks"!

Serio? Wszystkie kobietty które lubią seks nie mówią "lubię seks"?
I to uważasz za ordynarne?

Co za brak wyczucia i subtelności! Kobieta powinna uwodzić, być zmysłowa, pokazać sobą że lubi seks.

A zboczoną babkę, która tak otwarcie gada o seksie to jest właśnie ta subtelność, gdzie "pokazujesz sobą" że lubisz seks?

Generalnie samotne matki i tak mają gorszą opinię, tzn. puszczalskich (nieważne że będziecie teraz oburzeni, tak jest i koniec, taki jest stereotyp).

Tak? A gdzie mają taką opinię? Wśród samotnych rozwodników? Czy gimnazjalistów, którzy na redtube "milfów" szukają?

Taka kobieta powinna więc trochę bardziej zadbać o wizerunek ciepłej i fajnej babeczki

Powinna? Dlaczego?

... zamiast już od razu głośno krzyczeć że chodzi o bzykanko. A tu mamy bzykanko + dziecko w telefonie, czyli klasyczna wizja samotnej matki (chce seksem zdobyć tatusia dla swojego dziecka).

A to niby jest trudne seksem zdobyć tatusia? Myślisz, że trudno jest kobiecie się umówić na seks?

Ja jestem bardzo seksualna,

Już na początku to powiedziałaś. Wszyscy wiemy. Ale dzięki za przypomnienie.

A teraz na powążnie... na pewno tego wszystkiego bys kobiecie w oczy nie powiedziała. Zatem jesteś chwalipięta, która w dodatku poniżając innych chce się wywyższyć, bo... ... ach nieważne.

51 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-08-03 16:04:06)

tomaszkarol napisał/a:

w zadnym kontekscie tak po prostu napisala

No jak w żadnym? pierwsze słowa na dzień dobry?
A z siostrami o seksie przecież nie rozmawiasz? Bo porządne kobiety nie mówią o tym. To skąd wiesz?

52 Ostatnio edytowany przez facetkobet (2018-08-03 19:48:20)

Wielokropek napisał/a:

Wg Ciebie dziwnym człowiekiem jest ten, kto myśli inaczej od Ciebie. Współczuję i Tobie, i Twym ewentualnym potomkom oraz ludziom, wśród których żyjesz.

Droga moderatorko, z tego co pamiętam.

Zaplątałaś się, bo robisz dokładnie to samo.

Ten, facet, który nie odpowiada Twoim poglądom (myśli inaczej), to od razu trol.

Sama to napisałaś. Brak spójności w Twoim wypadku.

Zbanujesz mnie? Bo powiedziałem prawdę?

53

facetkobet napisał/a:
Wielokropek napisał/a:

Droga moderatorko, z tego co pamiętam.

Zaplątałaś się, bo robisz dokładnie to samo.

Ten, facet, który nie odpowiada Twoim poglądom (myśli inaczej), to od razu trol.

Sama to napisałaś. Brak spójności w Twoim wypadku.

Wiesz, mamy nadzieję, że to troll.
Bo w przeciwnym wypadku ktoś kto nie daje kobietom takich samych praw jak mężczyznom.
Sam napisał trochę wyżej, że lubi seks. I to po 2 dniach pisania na forum!!
I nawet z nikim z wątku nie było randki smile
I co? napisaliśmy że puszczalski???
A może mniej obcy jesteśmy niż dziewczyna z którą pisał 2 miesiące?

54

facetkobet napisał/a:

A nie możesz iść do kafeterii? To forum dla kobiet i jesteś tutaj gościem, więc za tę twoją zaczepkę powineneś być zbanowany.

55

facetkobet napisał/a:

(...) Ten, facet, który nie odpowiada Twoim poglądom (myśli inaczej), to od razu trol. (...)

Każdy ma prawo do swojej opinii, nikt też nie musi zgadzać się z opinią innych, w tym z moją; o bycie trollem nie podejrzewam kogoś, kto ma inne poglądy ode mnie. Nie podejrzewam autora wątku o bycie trollem też za to, że zerwał kontakt z osobą, która miała inny od niego system wartości, ale za jego prowokacyjne teksty. Jeśli mylę się i autor trollem nie jest, to współczuję i jemu, i ludziom z jego otoczenia (jeśli trollem jest, także współczuję).

Współczuję wszystkim, którzy mają w sobie tyle nagromadzonej złości, że muszą wylewać je na inne, także nieznane im, osoby. Tak, wiem, przyczyną agresji jest frustracja.

56

Wielokropku ja tez tego nie lubiłem ale sam się taki stałem po tym jak zobaczyłem masę złośliwców którzy na każdym kroku próbują zniszczyć każdego inteligentniejszego od siebie. Wejdźcie na dowolny serwis informacyjny i zobaczcie co ma po 100 czy nawet kilka tysięcy plusów. To jest chore. Frustratów nam pod dostatek.

57

Widziała w Tobie niańkę do dziecka i drugi bankomat (po ojcu dziecka) w zamian za seks, stąd bez owijania w bawełnę chciała byś szybko przywykł do jej pociechy i zareklamowała swoje seksualne usługi.

58 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-08-04 16:21:02)

Chryste panie ostatni komentarz mnie rozwalił.
W końcu każda z dzieckiem szuka jelenia - bankomatu co nie? smile
Nawiasem śmieszne - wg mężczyzn kobieta ma lubić seks I uprawiać go chętnie (oczywiście tylko z nimi - jak w przeszłości uprawiała seks z innymi to jest puszczalska) ale nie mówić tego ma głos bo wtedy jest puszczalska. Dajcie spokój.
Z całym szacunkiem dla facetów którzy tak nie myślą - doceniam Was i cieszę sie że jesteście big_smile

59

Nie wiem o co Ci chodzi, piszę tylko o tej kobiecie, a nie wszystkich. Niestety czasem się trafia na taką wariatkę, co myśli, że złapała jelenia i niespecjalnie to ukrywa.

60

Adamuss napisał/a:

Nie wiem o co Ci chodzi, piszę tylko o tej kobiecie, a nie wszystkich. Niestety czasem się trafia na taką wariatkę, co myśli, że złapała jelenia i niespecjalnie to ukrywa.

No tak, każda kobieta, co powie, ze uwielbia seks, to nie ukrywa, że złapała jelenia...

61

Nikt normalny od razu nie wyskakuje z ciśnieniem na seks, tylko musi poznać z kim ma do czynienia.

62

Adamuss napisał/a:

Nikt normalny od razu nie wyskakuje z ciśnieniem na seks, tylko musi poznać z kim ma do czynienia.

A kto decyduje o tym, co jest normalne, a co nie?

63

Ty nie decydujesz? Tylko po każdej randce zgadzasz się na kolejne nieważne co typek powiedział na 1 spotkaniu? big_smile

64 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-04 21:33:01)

Adamuss napisał/a:

Ty nie decydujesz? Tylko po każdej randce zgadzasz się na kolejne nieważne co typek powiedział na 1 spotkaniu? big_smile

Nie, nie decyduję, czy jest normalny. Decyduję jedynie o tym, czy pasuje do mnie, czy nie. I to samo mam do powiedzenia w związku z historią opisaną przez Autora wątku - nie dobrali się z dziewczyną. A kto z nich jest "normalny", a kto nie - to nie nam decydować.

65

To skąd się zatem biorą normy w społeczeństwie? wink

Posty [ 1 do 65 z 111 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyznanie po pierwszym spotkaniu " w ramach szczerości uwielbiam sex"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024