Dziewczyna po przejściach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna po przejściach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dziewczyna po przejściach

Cześć, chciałem wszystkich serdecznie powitać, gdyż jest to mój pierwszy post na forum.

Poznałem niedawno dziewczynę. Zauważyłem, że często się do mnie uśmiecha. Ponieważ podoba mi się, odwzajemniałem te uśmiechy i postanowiłem do niej zagadać. Kilka razy sprowokowałem spotkanie, pogadaliśmy, było miło wydawało się, że można tę znajomość próbować rozwijać. Jednak po próbie zaproszenia jej gdzieś na kawę czy coś powiedziała mi, że jest po przejściach i na chwilę obecną nie chce się z nikim spotykać. Dodatkowo zauważyłem, że zaczęła mnie unikać, jakby poczuła się zagrożona (co zresztą potwierdziła mi...). Nie za bardzo wiem co robić, bo z jednej strony nie chcę się jej narzucać, a z drugiej nie chcę, żeby myślała, że kompletnie przestałem się nią interesować. Chciałbym spróbować jakoś przekonać ją do siebie, chociaż wiem, że jeżeli ona ma swoja historię i jakieś urazy, to może to być trudne czy nawet niemożliwe. Czy myślicie, że w takiej sytuacji warto próbować czy lepiej odpuścić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna po przejściach

O ile jest po zerwaniu, to potrzebuje czasu, jak kazdy aby to z siebie wyrzucic, wchodzenie w nowy zwiazek w tym momencie szybko moze sie skonczyc porazka, bo ona nie do konca uporala sie z uczuciami do tamtego

3

Ale co to dokładnie znaczy po przejściach? Bo może to zarówno być coś typu rozstanie, jak i coś traumatycznego. A może być to też wymówka. Wiesz może coś więcej?

4

jjbp napisał/a:

Ale co to dokładnie znaczy po przejściach? Bo może to zarówno być coś typu rozstanie, jak i coś traumatycznego. A może być to też wymówka. Wiesz może coś więcej?

Nie, nie wiem nic bliżej i raczej nie mam jak się dowiedzieć. Tyle mogę powiedzieć, że na moje oko to ona pierwsza wykazywała jakieś oznaki zainteresowania, ale może moje zachowanie było zbyt bezpośrednie. Biorę również pod uwagę "coś traumatycznego", bo w sumie 2 razy podkreślała ten fakt.

5

Odpuść sobie na razie. Za jakiś czas spróbuj. Wiesz z tym, że na twoje oko ona wykazywała pierwsza oznaki zainteresowania to mogło być mylne. Kiedyś ktoś mnie oskarżył o to, że daje znaki, bo byłam po prostu miła i się uśmiechałam. Z tym, że ja tak do każdego mam wink Fajnie, że spróbowałeś ale ja bym odpuściła na jakiś czas. Może teraz dzieje się w jej zyciu coś, z czym musi się uporac.

6

marta2101 napisał/a:

Odpuść sobie na razie. Za jakiś czas spróbuj. Wiesz z tym, że na twoje oko ona wykazywała pierwsza oznaki zainteresowania to mogło być mylne. Kiedyś ktoś mnie oskarżył o to, że daje znaki, bo byłam po prostu miła i się uśmiechałam. Z tym, że ja tak do każdego mam wink Fajnie, że spróbowałeś ale ja bym odpuściła na jakiś czas. Może teraz dzieje się w jej zyciu coś, z czym musi się uporac.

Jasne, że mogłem się pomylić, chociaż wydawało mi się to dość spersonalizowane i odebrałem to jak odebrałem, dzisiaj też bym tak to odebrał. Inne dziewczyny też się uśmiechają, ale inaczej to odbieram - oczywiście to tylko moje odczucia i mogą być błędne. Podejrzewam, że faktycznie może teraz trawić jakiś temat (podejrzewam coś poważnego) i zakładam, że to co mi powiedziała to prawda. Nie chcę, żeby mnie odbierała jak jakiegoś stalkera. Chcę raczej powoli budować relację, sprawić, żeby zaczęła mi ufać, ale teraz też jestem zdania, że trzeba odpuścić, choć nie jest to łatwe.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna po przejściach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024