Były nie chce się odkleić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Były nie chce się odkleić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50 ]

Temat: Były nie chce się odkleić

Proszę o radę , o co moze chodzic takiemu  facetowi.

Zerwał ze mna kontakt , poniewaz zamieszkał i zakochał się jak twierdzi w innej kobiecie. Przeżyłam to bardzo ,ale przyjelam do wiadomości.
Poprosiłam,żeby więcej się ze mna nie kontaktował. Przez jakis czas byl spokój.
Nagle, zaczeły sie telefony i propozycje spotkań. Na początku myslam, że chce tylko przyjazni, Okazało sie,że nie tylko. Nalegał na seks. Powiedział ,że bardzo za tym tęskni , że myśli o tym cały czas.
Zapytał , czy mogłabym z nim być. Kiedy zaczęłam drążyć temat , dlaczego jest z nią a nie ze mną , co ona ma , czego ja nie mam , odpowiedział ,że ......jest w ciąży....Zamarłam . Zdążyłam jeszcze powiedzieć ,żeby więcej do mnie nie dzwonił. Przyjechał i stał pod domem 3 godziny , nie otworzyłam mu .
Nadal wydzwaniał , wyłączyłam telefon. O co mu chodzi ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były nie chce się odkleić

No nie wypaliło mu tam i uznał, że jednak nie byłaś taka zła.
Nie zachowuje się jak człowiek, który żałuje, tylko któremu pali się pod tyłkiem.
Tamta w ciąży, a on chce wracać do Ciebie i nalega na seks. Żałosne.
Na drzewo z takim gościem, nie reaguj na jego próby kontaktu.

3 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-25 22:44:03)

Ale on cały czas z nią mieszka ...powiedzialam ,zeby dał mi spokój a on ,że postara sie , ale nie będzie to proste.

4

No cóż zakładam że to prawda. Normalnie aż się dziwię że tacy faceci istnieją. Gdzie we ich znajdujecie? yikes

5 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-25 22:52:02)

Prawda, prawda . Nie przyznał sie ,że ona jest w ciąży.powiedział mi dopiero dzień przed rozwiązaniem, kiedy zapytałam - co ona ma , czego ja nie mam. wtedy mi powiedział , a wczesniej - nie gniewaj się. Dlaczego mam się gniewac ? Bo partnerka w ciąży ? Na dodatek 3 godziny po narodzeniu dziecka chciał do mnie przyjechać.

6

KALINA889 napisał/a:

Prawda, prawda . Nie przyznał sie ,że ona jest w ciąży.powiedział mi dopiero dzień przed rozwiązaniem, kiedy zapytałam - co ona ma , czego ja nie mam. wtedy mi powiedział , a wczesniej - nie gniewaj się. Dlaczego mam się gniewac ? Bo partnerka w ciąży ? Na dodatek 3 godziny po narodzeniu dziecka chciał do mnie przyjechać.

Chyba chciał z Ciebie zrobić "kochankę". Współczuję, ale dobrze że sobie zdajesz sprawę z tego co ta za facet. W sumie nic odkrywczego nie napiszę. Zasługujesz na kogoś "normalnego", kto Cię pokocha i dla kogo Ty będziesz najważniejsza.

7

Ale dlaczego on bada grunt , w sensie - zapytał , czy mogłabym z nim być ? Skoro kocha inna kobietę i ma z nia dziecko ?

8

KALINA889 napisał/a:

Ale dlaczego on bada grunt , w sensie - zapytał , czy mogłabym z nim być ? Skoro kocha inna kobietę i ma z nia dziecko ?

Chyba mu się wydaje że może sobie zrobić harem wink

Tak na poważnie to facet bardzo nisko Ciebie ceni i na pewno nie kocha skoro po tym co zrobił jest na tyle bezczelny aby przychodzić i pytać o takie rzeczy.

9 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-25 23:28:24)

My nie bylismy w związku , to był tak zwany luzny układ , lubilismy się , ale był też seks. Nigdy nie rozmawialismy o byciu razem.podczas naszej ostatniej rozmowy telefonicznej powiedziałam mu ,żeby mną nie szarpał ,żeby dał mi święty spokój , bo nie jest mi obojetny , dlatego nie możemy byc przyjaciółmi , bo nie jest mi obojetny . on odpowiedział ,że ....czuje to samo , co ja. Gdyby tak nie było to teraz nie dzwoniłby do mnie tylko przyjąłby do wiadomości ,że nie chce miec z nim kontaktu.

10

KALINA889 napisał/a:

My nie bylismy w związku , to był tak zwany luzny układ , lubilismy się , ale był też seks. Nigdy nie rozmawialismy o byciu razem.

Z tego wynika że bada czy zechcesz zostać jego kochanką.

11

Peter4x napisał/a:
KALINA889 napisał/a:

My nie bylismy w związku , to był tak zwany luzny układ , lubilismy się , ale był też seks. Nigdy nie rozmawialismy o byciu razem.

powiedział ,ze czuje to co ja...to znaczy że chce ,żebym była kochanką ?

12 Ostatnio edytowany przez Peter4x (2019-09-25 23:37:24)

KALINA889 napisał/a:
Peter4x napisał/a:
KALINA889 napisał/a:

powiedział ,ze czuje to co ja...to znaczy że chce ,żebym była kochanką ?

Jakby czuł to co Ty to by nie robił dziecka innej i z tą inną nie mieszkał tylko z Tobą.

13 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-25 23:40:08)

A może nie miał odwagi mi o tym powiedzieć ? Bo myslał ,ze go nie zechcę ? Dopiero jak ja się otworzyłam to on tez sie otworzył ?

14 Ostatnio edytowany przez Peter4x (2019-09-25 23:56:09)

KALINA889 napisał/a:

A może nie miał odwagi mi o tym powiedzieć ? Bo myslał ,ze go nie zechcę ? Dopiero jak ja się otworzyłam to on tez sie otworzył ?

Pomimo że "kochał" Ciebie i wiedział że może na Ciebie liczyć, poszedł szukać przyjemności gdzie indziej. Dla mnie to niepojęte.

Skoro mieliście relację nawet z seksem to nie wierzę że bał się stopniowo "otworzyć" i wybadać Twoje intencje aby ewentualnie później zaproponować coś więcej.

15

powiedzial kiedyś,że chciałby miec kobiete przy której będzie sie budził i zasypiał , wiedziałam ,że szuka kobiety , mówil mi to - nie zareagowałam. potem zapytał , czy chcciałabym byc z takim kims jak on - tez nie zareagowałam.

16

Nie jest ważne to, czego on chce. To jest najmniej ważne.
Ważne jest, czego ty chcesz?
Chcesz być wiecznie czekającą kochanką dzieciatego faceta - droga wolna, akurat taki się napatoczył, możesz skorzystać.
chcesz mieć normalny związek z normalnym facetem - nie pakuj się w to, spław kolesia raz a porządnie.

Los kochanki jest smutny - tkwienie w relacji bez przyszłości, bez możliwości założenia rodziny, ciągłe czekanie aż znajdzie chwilę dla Ciebie. Nie była byś jego numerem 1 tylko jakąś zapchajdziórą w wolnych chwilach. Tego chcesz?

A akurat ten koleś, to jest dno. Jest przerażony bo na świecie pojawiło się jego dziecko i chce uciec do Ciebie od swoich problemów.
Zobacz kim dla niego jest tamta kobieta i kim miała byś się stać Ty - obie okłamywane i oszukiwane, zwodzone dla jego wygody. Ukradnie Ci tylko kawał Twojego życia, które możesz spędzić z kimś wartościowym, a nie takim lowelasem.

Ja bym pogoniła amanta.

A o co mu chodzi - ma kupę w majtach ze strachu, bo spadną na niego nowe obowiązki i odpowiedzialność. Chce uciec przed tym i właśnie ze swoim tchórzliwym strachem zamontować się w Twoim życiorysie, bo przecież z Tobą dziecka nie ma. Przeraża go nowa sytuacja i jako niedorozwój emocjonalny spiernicza z niej.
Dno

17 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-26 10:03:03)

Ale on wydzwania do mnie regularnie od grudnia ubiegłego roku , dziecka jeszcze nie było. I pyta się , czy mogłabym z nim być , wspomina wszystko między nami jak laska jest w ciąży .Z nim jest coś nie tegest , czy tak mi sie tylko wydaje , bo ja juz nic z tego nie pojmuję. powiedział,że jest ogromna chemia między nami ,to po cholerę jest z inną? Zapytałam go o to , to powiedział ,że świetnie się z nią rozumie , odbierają na tych samych falach ale mnie też lubi , jest chemia , z nią stabilizacja, ze mną chemia i tak w kółko , masakra.
Ale coś w tym jest , co napisała Marata . On ciagle do mnie wraca (znamy sie kilka lat ), bo przy mnie czuje sie bezpiecznie w jakimś sensie , ma do mnie zaufanie , nie ma obowiązków , nic nie musi . Nie wpadłam na to wcześniej , dzięki .
Powiedział jeszcze cos dziwnego.powiedział ,że się mnie boi , że jak czuje,że zaczyna mu bardzo zależeć na kobiecie to od niej ucieka , ale przecież od tej jakoś uciec nie chce , a na dodatek ma z nią dziecko ...

18

Skoro wydzwania to czemu go jeszcze nie zablokowałaś w telefonie? Przecież to się da zrobić.
Poza tym od grudnia zeszłego roku to ona by już urodziła.

19

KALINA889 napisał/a:

Ale on wydzwania do mnie regularnie od grudnia ubiegłego roku , dziecka jeszcze nie było. I pyta się , czy mogłabym z nim być , wspomina wszystko między nami jak laska jest w ciąży .Z nim jest coś nie tegest , czy tak mi sie tylko wydaje , bo ja juz nic z tego nie pojmuję.

To z Tobą jest coś nieteges, jeśli nadal po tylu miesiącach i po ciąży jego partnerki - odbierasz od niego telefony i prowadzisz dyskusje, wysłuchując dyrdymałów, jakie on aktualnie zdoła wymyślić.

KALINA889 napisał/a:

powiedział,że jest ogromna chemia między nami ,to po cholerę jest z inną? Zapytałam go o to , to powiedział ,że świetnie się z nią rozumie , odbierają na tych samych falach ale mnie też lubi , jest chemia , z nią stabilizacja, ze mną chemia i tak w kółko , masakra.

To proste. Jest z inną, bo chce z nią być i dzielić życie. O tym świadczy również fakt spłodzenia z nią dziecka.
Z Tobą zaś miał dobry seks, jednak absolutnie nie wyobraża sobie Ciebie w roli jego stałej partnerki.

KALINA889 napisał/a:

Ale coś w tym jest , co napisała Marata . On ciagle do mnie wraca (znamy sie kilka lat ), bo przy mnie czuje sie bezpiecznie w jakimś sensie , ma do mnie zaufanie , nie ma obowiązków , nic nie musi . Nie wpadłam na to wcześniej , dzięki .
Powiedział jeszcze cos dziwnego.powiedział ,że się mnie boi , że jak czuje,że zaczyna mu bardzo zależeć na kobiecie to od niej ucieka , ale przecież od tej jakoś uciec nie chce , a na dodatek ma z nią dziecko ...

No właśnie.
To potwierdza tylko to, co napisałam powyżej. Gość plecie dyrdymały jakie mu ślina na język przyniesie, a Ty nie dość, że w to wierzysz, to jeszcze roztrząsasz to na najdrobniejsze szczegóły.
Patrz na czyny, na jego zachowanie, a nie na słowa.
On jest z inną kobietą i ma z nią dziecko. Tworzy z nią związek i rodzinę.
Z Tobą chce mieć tylko niezobowiązujący seks. To wszystko.
Takie są jego prawdziwe intencje.

20

Oczywiście,że juz urodzila, napisałam o tym ,że 4 godziny po narodzinach dziecka dzwonił do mnie. A nie zablokowałam go , bo go lubiłam , lubiłam z nim rozmawiac ,żartowac itd. Nie gadalismy wyłącznie o seksie. Nie wiedzialam ,że ona jest w ciąży , powiedzial mi dopiero dzień przed narodzinami dziecka.

21

KALINA889 napisał/a:

Oczywiście,że juz urodzila, napisałam o tym ,że 4 godziny po narodzinach dziecka dzwonił do mnie. A nie zablokowałam go , bo go lubiłam , lubiłam z nim rozmawiac ,żartowac itd. Nie gadalismy wyłącznie o seksie. Nie wiedzialam ,że ona jest w ciąży , powiedzial mi dopiero dzień przed narodzinami dziecka.

No super z Ciebie koleżanka, żartujesz sobie, rozmawiasz, nie tylko o seksie (jakie to ważne) z gościem, który zostawił Cię dla innej. Rozumiem, że honor i godność schowałaś do szafy?
Dajże mu wreszcie spokój, blok w telefonie i niech ponosi konsekwencje swoich decyzji.

22

On mnie nie zostawił , bo nie bylismy razem w związku . Po drugie- ja mu juz dawno dałam spokój , to on do mnie wydzwania i przyjeżdża bez uprzedzenia.

23

A to dziecko to jego?

24

KALINA889 napisał/a:

On mnie nie zostawił , bo nie bylismy razem w związku . Po drugie- ja mu juz dawno dałam spokój , to on do mnie wydzwania i przyjeżdża bez uprzedzenia.

No dobrze, ale to Ty mu na to pozwalasz. Pomyśl jak się czuje jego dziewczyna. Poza tym sama stwierdziłaś, że nie jest Ci obojętny. Skoro wydzwania, to się blokuje. Jak przyjeżdża, to się nie wychodzi i nie rozmawia. Niech się nauczy, że ma swoją rodzinę i ma się nią zająć.

25

KALINA889 napisał/a:

Jeśli sobie takich kontaktów nie życzysz, to po pierwsze - mówisz o tym delikwentowi, a następnie używasz wszędzie opcji "blokuj", bądź "dodaj do czarnej listy".
Natomiast jeśli chcesz dalej udawać, że sobie tego nie życzysz, to rób dalej tak, jak dotychczas.

Co jest trudnego w przekazaniu dorosłemu facetowi - sory, daj mi spokój ?

26

balin napisał/a:

A to dziecko to jego?

Tak , jego.

27

Sytuacja wygląda według mnie tak: koleś czarował parę panienek na raz, jedna zaszła w ciążę (nieplanowaną). Teraz dalej chce prowadzić ten tryb życia, no ale już z dzieckiem i partnerką na garbie. Szkoda mi tej dziewczyny i dziecka. Na swoim miejscu rozważyłabym jednak możliwość wysłania skanów jego propozycji do Ciebie - jego obecnej kobiecie. Niech go ustawi i niech wie, z kim ma do czynienia.
Bardzo przykra historia.

28 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-26 12:10:20)

Gitta napisał/a:

Sytuacja wygląda według mnie tak: koleś czarował parę panienek na raz, jedna zaszła w ciążę (nieplanowaną). Teraz dalej chce prowadzić ten tryb życia, no ale już z dzieckiem i partnerką na garbie. Szkoda mi tej dziewczyny i dziecka. Na swoim miejscu rozważyłabym jednak możliwość wysłania skanów jego propozycji do Ciebie - jego obecnej kobiecie. Niech go ustawi i niech wie, z kim ma do czynienia.
Bardzo przykra historia.

Raczej nie masz racji , bo on z nia mieszka od dwóch lat i dwa lata temu juz mówił,że chce z nią być. Tylko myslałam,że najpierw ożeni się z nią . Prwdopodobnie to była wpadka z nia. I to jego do mnie - Nie pogniewaj się - A potem tekst o tym ,że jutro urodzi sie dziecko.
Jego cały czas coś ciągnie do mnie . Chemia sama nie trwa tyle czasu , teoria - z braku laku chyba też nie.może być tak , że za pozno zdał sobie sprawę z tego , że nie jestem mu obojetna , że brakuje mu kontaktu ze mną.

29

IsaBella77 napisał/a:
KALINA889 napisał/a:

Jeśli sobie takich kontaktów nie życzysz, to po pierwsze - mówisz o tym delikwentowi, a następnie używasz wszędzie opcji "blokuj", bądź "dodaj do czarnej listy".
Natomiast jeśli chcesz dalej udawać, że sobie tego nie życzysz, to rób dalej tak, jak dotychczas.

Co jest trudnego w przekazaniu dorosłemu facetowi - sory, daj mi spokój ?

Mówiłam mu to kilka razy , on nie słucha , dzwoni do mnie z róznych numerów , również z prywatnego , jak mam zablokowac.

30

Ale ja tak dokładnie robię - nie odbieram i nie otwieram , a on dalej dzwoni i przyjeżdża.

31

Blokujesz każde kolejne próby.
A stać mu przed swoim domem nie zabronisz, niech sobie stoi na zdrowie.
Chyba, że parkuje u Ciebie na podwórku, na prywatnej posesji? Wtedy wyjdź i poproś o natychmiastowe opuszczenie Twojego terenu, pod rygorem wezwania policji.
Gwarantuję Ci, że raz wystarczy.

32 Ostatnio edytowany przez OneDay (2019-09-26 13:07:52)

KALINA889 napisał/a:
Gitta napisał/a:

Bardzo przykra historia.

Raczej nie masz racji , bo on z nia mieszka od dwóch lat i dwa lata temu juz mówił,że chce z nią być. Tylko myslałam,że najpierw ożeni się z nią . Prwdopodobnie to była wpadka z nia. I to jego do mnie - Nie pogniewaj się - A potem tekst o tym ,że jutro urodzi sie dziecko.
Jego cały czas coś ciągnie do mnie . Chemia sama nie trwa tyle czasu , teoria - z braku laku chyba też nie.może być tak , że za pozno zdał sobie sprawę z tego , że nie jestem mu obojetna , że brakuje mu kontaktu ze mną.

Odnoszę wrażenie, że na siłę starasz się znaleźć dowód na to, że chce z Tobą kontaktu, bo jesteś dla niego ważna, że za późno zdał sobie sprawę i takie tam..
Prawda jest całkiem inna, nie będę się powtarzać, bo napisali Ci już inni użytkownicy.
Z pewnością spowszedniał mu seks z matką dziecka i szuka naiwnej, chętnej do zabawy.

Dla tego faceta nie byłaś  i nie jesteś ważna.

33

KALINA889 napisał/a:
Gitta napisał/a:

Bardzo przykra historia.

W takim razie jeszcze lepiej...
Skoro mówił, że chce z nią być, mieszka od dwóch lat i mają dziecko to ja nie rozumiem, co ten facet robi jeszcze w Twojej głowie?
I tak będę podtrzymywać teorię, że to bardzo przykra historia.

34

Dlaczego go nie zablokujesz wszędzie, gdzie się da?
Potrzebne Ci jego upierdliwe skomlenie o odrobinę uwagi? Czy tak Ci imponuje fakt, że ma kobietę i dziecko, a mimo to odzywa się do Ciebie?

Szanuj się, zerwij kontakt.

35

Cyngli napisał/a:

Bo jest taki fajny. smile

36

No ale kogo próbujesz przekonać, że jesteś dla niego kimś więcej? Nas?- na pewno nikt tego nie łyknie. Siebie?- nie musisz, Ty w to wierzysz.
Chcesz być kochanką- droga wolna (bo tamtej nie zostawi- przecież ma dziecko i tak im dobrze że sobą).

37

balin napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Bo jest chemia big_smile

dziewczyno, piszesz jak potłuczona. dziewczyna w ciąży, pewnie nie miała ochoty na seks, a on chciał zaruchać na boku to pisał do ciebie i nawijał makaron na uszy. naprawdę tak bardzo się nie szanujesz, że nie dostrzegasz jaki to burak? wstyd.

38

Też tak to widzę.
Jak się Tobą znudził, to spuścił Cię na drzewo i poszedł do innej. Tamta zaskoczyła i położyła szlaban na bzykanie,
więc jak go przypiliło, to sprawdził w telefonie kontakty do swoich byłych lasek i byłaś pewnie 14 na liście,
a 13 innych w alfabecie przed Tobą pewnie nawet mu nie odpisała. Całe wasze Lawstory, a Ty sobie dopowiadasz cuda wianki.

39 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-26 17:56:19)

Muszę podtrzymać zdanie innych.
Facet ewidentnie jedno mówi drugie myśli. Gdyby faktycznie było między Wami coś więcej niż chemia to nie robiłby dziecka tamtej, nie mieszkałby z nią, nie był z nią w związku.
Owszem, coś go do Ciebie ciągnie - ale to nie żadne głębokie uczucie. Chemia, wizja wyrwania się ze swojej rzeczywistości z partnerka, dreszczyk emocji, powiew świeżego wiatru, dowartosciowanie się że ktoś poza związkiem na niego leci, pewnie trochę dobrych wspomnień, może kolezenska sympatia - i tyle. Uwierz mi ze nic głębszego w tym nie ma, to jest jasne jak słońce razy 15.
I zgadzam się w 10000% z Marata że jego nagła chęć kontaktu ma coś wspólnego z narodzinami dziecka. Chłopak ze strachu przed zmianami w życiu szuka odskoczni, ciepłego gniazdka gdzie może wskoczyc na pare godzin w tygodniu oderwać się od trudów dnia codziennego.
Autorko błagam Cię przejrzyj na oczy bo szkoda mi Ciebie, Twojego czasu i nerwów. Nie marnuj się dla kogoś takiego

40

sosenek napisał/a:
balin napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Bo jest chemia big_smile

dziewczyno, piszesz jak potłuczona. dziewczyna w ciąży, pewnie nie miała ochoty na seks, a on chciał zaruchać na boku to pisał do ciebie i nawijał makaron na uszy. naprawdę tak bardzo się nie szanujesz, że nie dostrzegasz jaki to burak? wstyd.

jak zaczął wydzwaniać to tamta jeszcze nie była w ciąży . Może mu chodzić o dziecko , ja nie mogę mieć dzieci .

41

Chodzi mu tylko i wyłącznie o niezobowiązujące numerki z Tobą.
Nie dorabiaj teorii o wielkiej miłości tam, gdzie tej miłości ani śladu.

42

IsaBella77 napisał/a:

Chodzi mu tylko i wyłącznie o niezobowiązujące numerki z Tobą.
Nie dorabiaj teorii o wielkiej miłości tam, gdzie tej miłości ani śladu.

A ją kocha ? Chyba tez nie .

43

Wystarczy już tego trollowania smile

44 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-26 18:32:59)

Czy ją kocha tego się akurat nigdy nie dowiesz.
Poza tym czy ją kocha czy nie - jak to się ma do Ciebie? Co Ci to zmienia na dobrą sprawę? Twoja sytuacja pozostaje taka sama

45

Trollowania ? Dlaczego trollowania ? Dla mnie to nie jest trollowanie tylko problem. I szukam tutaj pomocy , ale rozumiem ,że problem nie przypadł do gustu .

46 Ostatnio edytowany przez KALINA889 (2019-09-26 18:41:03)

jjbp napisał/a:

Czy ją kocha tego się akurat nigdy nie dowiesz.
Poza tym czy ją kocha czy nie - jak to się ma do Ciebie? Co Ci to zmienia na dobrą sprawę? Twoja sytuacja pozostaje taka sama

To ,że jej nie kocha jest dla mnie oczywiste . Nie wydzwaniałby do byłej kochanki w wigilię i i dzień świąt gdyby kochał swoją partnerke .
Nie jesteście obiektywni , niestety . Nie dzwoniłby do mnie z każdego miejsca, do którego wyjeżdża sam . Dzwoniłby do niej . To nie jest oczywiste? No nie , oczywiście,że nie , on chce tylko numerka niezobowiązującego . I z tego powodu stoi , waruje pod blokiem 4 godziny .
Nie twierdzę,że kocha mnie nad życie, ale sprowadzanie tego wszystkiego do niezobowiązującego numerka to chyba przesada.

47 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-26 18:43:27)

To czemu dzwoni tylko jak jest sam? Czemu nie powie partnerce że kocha kogoś innego? Czemu dalej z nią tkwi skoro 'kocha' Ciebie? Może my nie jesteśmy obiektywni w swojej ocenie ale czy Ty nie jesteś zbyt subiektywna?
Aha i skąd wiesz że nie dzwoni również do niej?
I nie numerka - numerków. Jako kochanka, osoba na boku. Jakby chciał jednego numerka I wsio to wyrwałby kogoś w klubie

48

jjbp napisał/a:

To czemu dzwoni tylko jak jest sam? Czemu nie powie partnerce że kocha kogoś innego? Czemu dalej z nią tkwi skoro 'kocha' Ciebie? Może my nie jesteśmy obiektywni w swojej ocenie ale czy Ty nie jesteś zbyt subiektywna?
Aha i skąd wiesz że nie dzwoni również do niej?
I nie numerka - numerków. Jako kochanka, osoba na boku. Jakby chciał jednego numerka I wsio to wyrwałby kogoś w klubie

Ma powiedzieć dziewczynie , która właśnie urodziła jego dziecko ,że jest ktoś inny ? Żartujesz ?

49 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-26 18:51:43)

Nie żartuję. Gdyby było między Wami coś co rokuje na przyszłość o przynajmniej bralby to pod uwagę I Ci o tym powiedzial.

50

KALINA889 napisał/a:

Trollowania ? Dlaczego trollowania ? Dla mnie to nie jest trollowanie tylko problem. I szukam tutaj pomocy , ale rozumiem ,że problem nie przypadł do gustu .

Dlatego, że to Twoje kolejne wcielenie na tym forum.
Na tym polega trollowanie.
Pojawiałaś się tu już wielokrotnie, pod różnymi nickami.

Posty [ 50 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Były nie chce się odkleić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024