co robić?mój były po pół roku chce wrócić... rzucił mnie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co robić?mój były po pół roku chce wrócić... rzucił mnie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez lebioda1986 (2017-06-20 17:23:33)

Temat: co robić?mój były po pół roku chce wrócić... rzucił mnie...

Witajcie

Mam nadzieję,że ktoś mi udzieli mądrej rady.

Byliśmy razem prawie dwa lata. Zerwał z błachego powodu, byłam niby zazdrosna o to,że czasem pisał sms do swojej byłej dziewczyny , która notabene ma już rodzine... o to się rozstaliśmy, to znaczy on zerwał , z dnia na dzień.. psuło się, już od paru miesięcy, wolał kolegów,robiłam mu afery,błagałam go o powrót... to było w pażdzierniku ubiegłego roku... mieliśmy wykupioną wycieczkę na luty,nie chciał powrotu. Mówił,że chce być sam... nie nadaję się do związków itd...W grudniu jakoś się stało,że napisałam mu i od słowa do słowa co słychać, spędziliśmy razem sylwestra... chciałam powrotu on niby też...ale nie udało się po tygodniu stwierdził,że nie chce...znowu przeprowadził operacje na otwartym sercu...
Udało mi się o nim zapomnieć.
Poznałam paru chłopaków,ale nadal gdzieś w sercu miałam byłego... Z nikim nie związałam się. Na wakacjach w lutym  gdzie spędzałam urlop... myślałam o nim..

Az do wczoraj,odezwał się ...zaproponował spotkanie,ja zdziwiona...ze po tym wszystkim? a on,że chciałby spróbować jeszcze raz....,że bardzo żałuje tego i że chciałby cofnać czas,,, nie umie mi wyjaśnić dlaczego tak zrobił...że jest palantem... że chce ,żeby było jak dawniej.... i namieszał mi strasznie...
wiem,że pasowaliśmy do siebie...napisał to....bardzo mnie przepraszał za to co zrobił. Wie,że to nie wystarczy , pisał.,że zastanawiał się pół roku, i że to ma sens.
Mówił,że przemyślał to,i że będzie się starać jak prawdziwy facet a nie jak gówniarz.
Ja do niego,że skąd mam wiedzieć , że nie zrobisz tego po raz kolejny.Cięzko będzie mi już zaufać. Nie było żadnej zdrady w naszym przypadku.

Nie wiem co mam robić. Chciałabym ,żeby było jak dawniej ale wiem,że to chyba nie możliwe... 3 razy do tej samej rzeki??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co robić?mój były po pół roku chce wrócić... rzucił mnie...
lebioda1986 napisał/a:

Nie wiem co mam robić. Chciałabym ,żeby było jak dawniej ale wiem,że to chyba nie możliwe... 3 razy do tej samej rzeki??

Wiesz. smile Potrzebujesz tylko potwierdzenia na forum. smile

Pisownię masz straszną, nie dbasz o czytelnika. Niech się męczy przy czytaniu.

3

Jestem ciekawa czy to ma sens? i czy jego intencje są szczere

4

Nie ma sensu, za jakis czas zrobi to samo. Nie lepiej znaleźć kogos nowego niz odgrzewac starego trupa,  ktory zachował sie w taki podły sposób? JA JUZ bym takiej osobie nie zaufala.

5

Rozstaliście się w październiku, w grudniu zeszliście się bo Sylwestra tak smutno spędzać samemu, rozeszliście się, a teraz słonko zaświeciło, co i rusz napotyka się pary trzymające się za rączki i znowu naszła myśl, że smutno tak lato spędzać w pojedynkę. Nie ma to jak w nagłej potrzebie zgłosić się pod znany adres...
On „nie umie wyjaśnić dlaczego tak zrobił”. No cóż, nie wyciąga widać żadnych wniosków, a to zapowiada lekcję do powtórki. Dla własnego dobra nie powtarzaj z nim tej lekcji. Niech się uczy we własnym zakresie...

6

lebioda1986 napisał/a:

Mówił,że chce być sam... nie nadaję się do związków itd...

Wtedy się nie nadawał, a teraz nagle się odmienił i się nadaje i chce być w związku? A to ciekawe...

Moim zdaniem jednak wtedy mówił prawdę: nie nadaje się - i tego bym się trzymała. Ile razy musi Cię rzucić, byś zrozumiała, że to nie to? Dwa razy to za mało?

7

Klio napisał/a:

Rozstaliście się w październiku, w grudniu zeszliście się bo Sylwestra tak smutno spędzać samemu, rozeszliście się, a teraz słonko zaświeciło, co i rusz napotyka się pary trzymające się za rączki i znowu naszła myśl, że smutno tak lato spędzać w pojedynkę. Nie ma to jak w nagłej potrzebie zgłosić się pod znany adres...
On „nie umie wyjaśnić dlaczego tak zrobił”. No cóż, nie wyciąga widać żadnych wniosków, a to zapowiada lekcję do powtórki. Dla własnego dobra nie powtarzaj z nim tej lekcji. Niech się uczy we własnym zakresie...

Dokladnie. Dwa razy zerwal ot tak i do tej pory bidul nie wie czemu to zrobil czyli mozesz miec niemalze pewnosc ze czeka Cie kolejne porzucenie bo facet w zaden sposob nie dojrzal i nie wyciagnal zadnych wnioskow z przeszlosci. Teraz  jak wspomniala Klio lato cieplo zakochane pary i wyjazdy wakacyjne a on sam bo pewnie poznane w trakcie tego pol roku laski szybko sie zorientowaly jakis to koles i podziekowaly.  No ale jestes Ty... zawszd chetna, wierna jak pies. Co szkodzi znowu chwile pobawic sie w zwiazek? Najwyzej  Ciebie znowu zostawi pod wplywem "tego czegos niewyjasnionego" i to zostawi bez zadnych konsekwencji gdyz za kolejne pol roku znowu sie pewnie zgodzisz jesli go znowu zlapie faza na zabawy w pare. wink 
Najgorsze ze Ty juz wiesz ze wrocisz do niego a cala pisanina tu to udawanie ze sie bijesz z myslami. Niby nie ufasz niby skad masz miec pewnosc ze sie zmienil. On oczywiscie zapewnia ze teraz to juz bedzie zupelnie inaczej ( wiadomo ze tak musi mowic bo idiota nie jest). Ty wkoncu mu uwierzysz i dasz szanse. Jesli to zrobisz i znowu kopnie Cie w d... to wiedz jedno, tym razem to bedzie juz tylko i wylacznie Twoja wina ze zaboli bo wiedzac jak to z nim jest swiadomie wchodzisz w bagno. Madrosci zycze.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co robić?mój były po pół roku chce wrócić... rzucił mnie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024