Czy jestem zazdrosny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jestem zazdrosny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy jestem zazdrosny?

Witam mam problem z byłym partnerem od Mojej dziewczyny rozchodzi się o to, że były partner dzwoni codziennie do mojej dziewczyny. Moja partnerka jest po rozwodzie 2 lata, a ja jestem z nią od roku czasu mieszkamy razem 8 miesięcy on niewie, że mieszkam z nią... Kiedy rozmawiałem z nią na ten temat to mi powiedziała, że jeśli z nim nie pogada to on zacznie ja szpiegowac, śledzić i kontrolować więc sprawa nie jest ciekawa najlepsze jest to, że kiedy on dzwoni momentalnie idzie z nim pogadać do innego pokoju tak żebym nie słyszał wkurza mnie to, że do niej pisze wydzwania z głupotami albo z pretensjami jak jest po spożyciu, a stąd wiem, że nieraz mi mówi o czym gadali... Niewiem co mam zrobić w tej sytuacji olać temat czy jeszcze raz porozmawiać z nia szczerze. Najchętniej to bym mu dał po ryju i wyperswadowal dosadnie, że ma się od niej odwalic, ale ona nawet o taki rozwiązaniu nie chce słyszeć więc niewiem co mam zrobic...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Misiulka (2019-08-29 02:19:13)

Odp: Czy jestem zazdrosny?

Nic agresją nie wskórasz. A niech sobie pogadają. Coś taki nerwowy ? big_smile

3

CiemnyAS napisał/a:

Witam mam problem z byłym partnerem od Mojej dziewczyny rozchodzi się o to, że były partner dzwoni codziennie do mojej dziewczyny. Moja partnerka jest po rozwodzie 2 lata, a ja jestem z nią od roku czasu mieszkamy razem 8 miesięcy on niewie, że mieszkam z nią... Kiedy rozmawiałem z nią na ten temat to mi powiedziała, że jeśli z nim nie pogada to on zacznie ja szpiegowac, śledzić i kontrolować więc sprawa nie jest ciekawa najlepsze jest to, że kiedy on dzwoni momentalnie idzie z nim pogadać do innego pokoju tak żebym nie słyszał wkurza mnie to, że do niej pisze wydzwania z głupotami albo z pretensjami jak jest po spożyciu, a stąd wiem, że nieraz mi mówi o czym gadali... Niewiem co mam zrobić w tej sytuacji olać temat czy jeszcze raz porozmawiać z nia szczerze. Najchętniej to bym mu dał po ryju i wyperswadowal dosadnie, że ma się od niej odwalic, ale ona nawet o taki rozwiązaniu nie chce słyszeć więc niewiem co mam zrobic...

Nie jestem osoba zazdrosna, ale wkurzaloby mnie, ze moj partner ma ex z takimi jazdami i ze jeszcze to nakreca.
To jest chore i w dodatku niebezpieczne. Na jej miejscu poszlabym na policje, a gdyby to nie podzialalo to bym meza poprosila zeby mu doslownie dal po ryju.

4

Pogadaj z niż jeszcze raz poważnie.
To nie jest normalne, że dziewczyna będąc z Tobą, ciągnie temat ze swoim byłym.
Ja była bym zazdrosna.
To nie jest jakiś tam kolega, tylko facet z którą łączyło ją uczucie.
Jeśli się go boi, powinna stanowczo zażądać, żeby przestał się w jakikolwiek sposób z nią kontaktować, a tę rozmowę nagrać, włącznie z groźbą kontaktu z policją. Potem przy pierwszej próbie kontaktu z jego strony powinna zgłosić sprawę o stalking.

5 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-08-29 10:52:40)

CiemnyAS napisał/a:

Czy ten eks kontaktuje się też z dziećmi i ma z nimi dobre relacje? Mieszka za granicą ?Jeśli tak to nic w tym dziwnego może rozmawiają o dzieciach nie Twój problem.
Jaka była przyczyna  ich rozstania i rozwodu?
Twoja kobieta może być jeszcze bardzo bardzo uwikłana,uwiązana w jakiś sposób emocjonalnie to jest nie jasne  .
Może też wyznaje przekonanie że należy mieć dobre stosunki z eks po rozwodzie dla dobra dzieci nawet na siłę i wbrew sobie .
Taka koncepcja idea nie do końca chciana męcząca.Facet ma jeszcze jakieś wstręty i pretensje nie pogodził się chyba z rozwodem całkowicie.
Mogłeś być potraktowany przez tę kobietę jak plaster porozwodowy na pocieszenie dowartościowanie a może nie ..
Dziwne że boi się Ciebie ujawnić i dzieci nie powiedziały że mama kogoś ma taka zmowa w obawie przed reakcją eksa niepokojące to.Chociaż nie ma już obowiązku tłumaczyć się przed eksem z drugiej strony.
Pogadaj z nią o tym ujawnia Ci strzępy informacji o rozmowach z eksem wybiórczo tak mi się wydaje tylko po co to robi.

6 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-08-29 10:56:18)

Ty nie masz dziewczyny, tylko romans z mężatką której mąż z nią nie mieszka. Sorry, ale w głowie to ona się nie rozwiodła.
Powiedz jej- szukałem związku, nie romansu- ogarnij sprawy albo koniec z nami.

7

Robi w bambuko was obu. Znaczy obu trzyma w szachu.
Dla własnego dobra, daj se z nią spokój.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jestem zazdrosny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024