Kilka razy przyłapałam go gdy patrzył na mnie,tłumacząc mi coś dotykał moją nogę,zadawał pytania..Po spotkaniu powiedział,że miło było i że ma nadzieje ,że do nastepnego razu,widze,że jest dostepny na fb ,ale od spotkania zero kontaktu .. Ja pierwsza nie napisze bo nie lubie sie narzucać , i moze jestem staroświecka,ale fajnie gyy facet przejął inicjatywe,gdyby mu ''zależało'' to by sie odezwał..Jak mysliie co mogło byc przyczyna,że nie pisze? od potkania minęly 4 dni
1 2019-08-29 10:09:03 Ostatnio edytowany przez abba12 (2019-08-29 10:11:01)
Jest kilka różnych opcji:
1. Facet czeka na Twój ruch, ja tez miałam sytuacje, ze po spotkaniu nastała cisza, minęło kilka dni aż w końcu sama napisałam, a on mi odpisał ze bał się, ze nie spodobał mi się i dlatego wolał się nie narzucać, bo czekał na wiadomość ode mnie.
2. Jeżeli poznaliście się na jakimś portalu randkowym to może oznaczać, ze facet ma mnóstwo takich spotkań i niestety pojawił się ktoś fajniejszy, a on robi selekcje.
Ciężko powiedzieć w czym jest problem, ale myśle ze jednak facet czeka na Twój ruch, jeżeli by nie było chemii to od razu byś to widziała.
3 2019-08-29 13:49:40 Ostatnio edytowany przez balin (2019-08-29 13:50:07)
Jak mysliie co mogło byc przyczyna,że nie pisze?
Inna kobieta lub kobiety.
Hej
Chciałam pociągnąc ten wątek dalej,a mianowicie zauwazyłam,że jesli na 1ym spotkaniu dojdzie,do pocałunku,dotyku itp . [nie mowie o seksie] to faceci na drugi dzien sie oddzywają. Jesli na spotkaniu jest tylko gadka szmatka a na koniec sie rozchodzimy to zaden facet juz do mnie nie pisze..Sama nie wiem jak ma wygladac pierwsze spotkanie? Czy pozwalanie na niewinny dotyk i odwzajemnianie go to dobry sposób na ''rozkochanie''' faceta ?
Hej
Chciałam pociągnąc ten wątek dalej,a mianowicie zauwazyłam,że jesli na 1ym spotkaniu dojdzie,do pocałunku,dotyku itp . [nie mowie o seksie] to faceci na drugi dzien sie oddzywają. Jesli na spotkaniu jest tylko gadka szmatka a na koniec sie rozchodzimy to zaden facet juz do mnie nie pisze..Sama nie wiem jak ma wygladac pierwsze spotkanie? Czy pozwalanie na niewinny dotyk i odwzajemnianie go to dobry sposób na ''rozkochanie''' faceta ?
To proste. Jakby mu zależało na tobie, to by się odezwał. A jak tylko na seksie to tak u ciebie. Faceci szukają łatwej zdobyczy.
Ja pierwsza nie napisze bo nie lubie sie narzucać , i moze jestem staroświecka,ale fajnie gyy facet przejął inicjatywe,gdyby mu ''zależało'' to by sie odezwał..Jak mysliie co mogło byc przyczyna,że nie pisze? od potkania minęly 4 dni
ja prawdopodobnie pomyślałbym że jeśli dziewczyna nie pisze 4 dni, to znaczy że nie podobało jej się, i rozpoczynanie przeze mnie rozmowy byłoby narzucaniem się z mojej strony.
7 2019-09-06 07:41:29 Ostatnio edytowany przez zatroskany internauta (2019-09-06 07:42:30)
Przykro to mówić, ale jest to często polecana w "cudownych poradnikach podrywu" taktyka facetów. Zdobądź jej zainteresowanie (czytaj zarzuć wędkę) i czekaj aż się odezwie. Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł. Owszem - w poważniejszej relacji obie strony powinny wykazywać zainteresowanie, ale na początku jeśli ktoś się komuś podoba, nie powinien stosować dziwnych sztuczek rodem z gier strategicznych. Lepiej się odezwać, zaproponować spotkanie i zobaczyć, co z tego wyjdzie.