Witajcie. Mam pewien dylemat. Ostatnio między mną a moją dziewczyną nie działo się najlepiej. podczas jej wyjazdu na obóź poznała kolege z którym spędzałą dużo czasu. Gdy mówiłem jej że mi się to nie podoba odbijała piłeczkę, że to jest tylko i wyłącznie kolega. Po obozie kontakt z nim raczej się urwał jednak podkusiło mnie coś żeby sprawdzić o czym wtedy pisali. Gdy zobaczyłem co zobaczyłem spadłem z krzesła. Na obozie " leżeli sobie razem po kocykiem, przytulali się , on dotykał ją po kolanie , z tego co wyczytałem to po posladku też" Teraz moje pytanie jest takie. Wiem że nie powinienem tego czytać bo to były jej prywatne wiadomości jednak gdy to już zrobiłem i zobaczyłęm co zobaczyłem stanąłem jak słup z niedowieżaniem. Pytanie: jak podejść do tego tematu. Na pewno będzie zła, że czytałem jej wiadomości lecz jednak ja nie moge tak tego zostawić. Doradzicie coś mądrego ?
Temat: Czytałem jej rozmowę z kolegą - jak jej o tym powiedzieć ?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Czytałem jej rozmowę z kolegą - jak jej o tym powiedzieć ?
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku.
Ty masz już temat dotyczący Waszej relacji: https://www.netkobiety.pl/t119461.html
Kontynuuj dyskusję tam, i zapoznaj się ponownie z regulaminem forum.