Jak mam do niego zagadać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak mam do niego zagadać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak mam do niego zagadać?

Cześć dziewczyny, wiem, że temat już kilka razy pojawiał się na forum, ale postanowiłam napisać raz jeszcze smile
Podoba mi się pewien chłopak, jest kurierem i często pojawia się w naszej firmie, czasami przechodząc zagadamy coś do siebie ale to tak raczej krótko i na mało znaczący temat.
Już kilka razy obiecywałam sobie, że jakoś spróbuję do niego zagadać i może go w pewien sposób 'poderwać', ale kiedy już zdarza się taka okazja to zacinam się i nie potrafię wydusić z siebie słowa, gdybym chociaż wiedziała jak i co zagadać to byłoby już z górki.
Wydaje mi się, że on też jest raczej nieśmiały tak jak ja..
Nie mówię, że się już od razu zakochałam czy coś, Chciałabym go po prostu lepiej poznać.
Nie mieszka w moim mieście, więc nawet nie mam okazji spotkać go na ulicy przypadkiem czy w jakiejś knajpce itp...
Może któraś z Was ma jakąś złotą radę jak 'uderzyć' ? wink

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak mam do niego zagadać?

Proponowałbym najlepiej zagadać w zabawny sposób (zażartować) i chyba najłatwiej Ci będzie na temat związany z pracą skoro się słabo znacie. Może np. jakby niósł jakąś paczkę to zapytaj "co tam dla mnie masz?"
Jeżeli jest Tobą chociaż w małym stopniu zainteresowany powinien załapać tongue
I pamiętaj o uśmiechu wink

już były teksty tego typu ale chyba nie podzialalo, mam straszną ochotę wprost zapytać czy chciałby się umówić na kawę itp ale brakuje mi odwagi, chociaż w sumie bardziej niż zapytać boje się że dostanę kosza..

Ein napisał/a:

Proponowałbym najlepiej zagadać w zabawny sposób (zażartować) i chyba najłatwiej Ci będzie na temat związany z pracą skoro się słabo znacie. Może np. jakby niósł jakąś paczkę to zapytaj "co tam dla mnie masz?"
Jeżeli jest Tobą chociaż w małym stopniu zainteresowany powinien załapać tongue
I pamiętaj o uśmiechu wink

4

queenofthenight napisał/a:

już były teksty tego typu ale chyba nie podzialalo, mam straszną ochotę wprost zapytać czy chciałby się umówić na kawę itp ale brakuje mi odwagi, chociaż w sumie bardziej niż zapytać boje się że dostanę kosza..

No i co się stanie jak odmówi? Przygotuj sobie jakąś odpowiedź na taką sytuację. Chociażby oklepane „Twoja strata” wypowiedziane z szerokim uśmiechem, albo gdy się okaże, źe ma partnerkę, to też jest oklepane „szczęściara z niej”.
Ważne, żebyś nie spuściła nosa na kwintę i uciekła, ale potraktowała to jak doświadczenie.

Ale mam nadzieję, źe on nie odmówi. Odwagi! Ruszaj!
:-)

5

queenofthenight napisał/a:

To lepiej siedzieć i wzdychać...
Zagadaj do niego obojętnie o czym aby się odezwać a wtedy powiedz "co robisz po pracy/ w weekend?" Będziesz wiedziała na czym stoisz. A jak odmówi to powiedz np. "coś czuję że będę musiała Ci przygotować więcej zleceń do pracy" Najważniejsze żebyś nie dała po sobie poznać że zrobiło Ci się smutno bo odmówił. Podejdź do tego z dystansem, zgodzi się to fajnie, jak nie to trudno, przynajmniej próbowałaś wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak mam do niego zagadać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024