Co znaczy gdy mężczyzna mówi o szacunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co znaczy gdy mężczyzna mówi o szacunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wiaterek (2019-07-30 23:44:21)

Temat: Co znaczy gdy mężczyzna mówi o szacunku

Co znaczy co mężczyzna ma na myśli mówiąc "wiesz, co się czuje gdy całuje się kobietę, którą się szanuje".Mężczyzna mnie pocałował, a ja po tym zadałam mu pytanie "co do mnie czuje".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co znaczy gdy mężczyzna mówi o szacunku
Wiaterek napisał/a:

Co znaczy co mężczyzna ma na myśli mówiąc "wiesz, co się czuje gdy całuje się kobietę, którą się szanuje".Mężczyzna mnie pocałował, a ja po tym zadałam mu pytanie "co do mnie czuje".

Z doświadczenie powiem, że nie warto zwracać uwagi na to, co kto mówi, ale jak to, co mówi ma się do tego jak postępuje. Powiedzieć można wiele. Słowa mogą być jak zaklęcia, gdy ich odbiorca przywiązuje do nich zbyt duża wagę.

Ale jeśli założymy, że ten mężczyzna jest spójny w zakresie tego, co mówi i jak postępuje, to wygląda na to, że Cię szanuje, myśli o Tobie poważnie, ale jak to początek znajomości, to trudno mówić o „konkretnym” uczuciu. Ładnie wybrnął z sytuacji :-)

3

powiem sarkastycznie :

''szanuję cie , wiec nie moge cię przelecieć'' - to jedna z wersji 

ALE
druga z wersji oznacza - ''chcę ciebie za towarzyszke życia i myśle o tym bardzo poważnie''.

4

A mi przyszło do głowy pytanie, skąd on zna różnicę między uczuciem, kiedy całuje "kobietę, którą szanuje", a tym, gdy całuje taką, której nie szanuje.

5

Wybrnął bardzo dyplomatycznie, ale samo pytanie wydaje się zbędne. Pocałunek to pocałunek - jeśli sprawił Ci przyjemność, to zamiast domagać się deklaracji, wystarczyło po prostu cieszyć się tą chwilą.

niepodobna napisał/a:

A mi przyszło do głowy pytanie, skąd on zna różnicę między uczuciem, kiedy całuje "kobietę, którą szanuje", a tym, gdy całuje taką, której nie szanuje.

I to jest, dla odmiany, bardzo dobre pytanie smile.

6 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-08-01 09:19:00)

Ja bym to czytała tak: jesteś wartościową kobietą, nie kręcisz mnie aż tak bardzo, ale może coś z tego będzie kiedyś
A jeżeli pocałunek był namiętny i czułaś to: " nie napalaj się, bo zwieje"
Dlaczego zadałaś mu takie pytanie?
Może też nic nie znaczyć ta odpowiedż, bo zaskoczyłaś go tym pytaniem o niejakie zdeklarowanie się i wybrnął jakoś.

7 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2019-08-02 11:06:59)

Olinka napisał/a:
niepodobna napisał/a:

I to jest, dla odmiany, bardzo dobre pytanie smile.

Moim zdaniem jeśli facet (człowiek) dzieli kobiety (ludzi) na godne(ych) i niegodne(ych) szacunku,a jednocześnie zadaje się poufale z przedmiotem swojej pogardy - coś jest nie w porządku z jego szacunkiem do samego siebie.

8 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2019-08-02 11:34:39)

Manipulator. Zasiał ziarno niepewności, a ty się głów co autor miał na myśli.

9 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2019-08-02 11:57:14)

Równie dobrze jednak mogła być to zupełnie pozbawiona podtekstów, nie do końca przemyślana i uładzona wypowiedź, toteż przychylam się do opinii Magdaleny, że trzeba szerzej na sprawę spojrzeć, poobserwować i wyciągnąć wnioski.
Nie ma co się w interpretacje i zgadywanie cudzych myśli bawić.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co znaczy gdy mężczyzna mówi o szacunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024