nigdy nie mów nigdy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nigdy nie mów nigdy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: nigdy nie mów nigdy

Gdy w życiu partnerów dzieje się coś ważnego natychmiast chcą podzielić się z tym ze swoją połówką. Ja tego już nie czuję. Wiem,że nie mogę porozmawiać na każdy temat bo nie zgłębi moich uczuć. Gdyby stało się coś strasznego miałabym problem z poproszeniem o pomoc. Na propozycję przyjazdu jego lub mnie na sex ogarnia mnie niechęć. Brak więzi emocjonalnej. Nie dzielimy się przemyśleniami dotyczącymi wspólnych celów, nie opowiadamy o marzeniach. To nie jest poważna relacja tylko sex, ale kiedyś miałam satysfakcję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nigdy nie mów nigdy

A gdzie pytanie?

3

Chyba szukam tylko potwierdzenia, że warto to przemyśleć.

4

Czy zawsze tak miałaś, czy to taka refleksja dotycząca obecnej relacji?

5

alcybiades napisał/a:

Chyba szukam tylko potwierdzenia, że warto to przemyśleć.

Jeśli zastanawiasz się, czy warto kontynuować relację, która wygląda na coś „z braku laku”, albo coś w rodzaju „na bezrybiu i rak ryba”, to nie warto. Szkoda pary na układ, w którym jesteś „przeźroczysta” a chciałabyś być „widoczna”.

6

Nie rozumiem trochę tej wypowiedzi, kojarze, ze kiedyś pisalas bardziej zrozumiale.

7

Myślę, że chodzi o potrzebę poszukanie kogoś nowego. Który będzie takim, jak obecny partner w pierwszej fazie związku. Za jego plecami.
Deklaracje i zapewnienia spłowiały już.
Stąd "Nigdy nie mów, nigdy".
Strach przed nowym, bo stare znane jest jednak i coś jeszcze znaczy. I chęć zmiany, mimo wszystko.

8

Magdalena tak zgadzam się, ale do końca nie wiem jak jest u mnie.
Benita nie chciałam się rozpisywać aby skupić się na jednym wątku. A mianowicie ta relacja w obecnej chwili nastawiona jest na fizyczność i być może niektóre cechy psychiczne. Czuję oddalenie i nie chcę dopasować się do jego powierzchownych potrzeb. Brakuje autentycznych spotkań i bliskości i tutaj bliskość postrzegam jako przyjaźń. Mam wrażenie jakby kompensował sobie braki w relacji seksem. To chyba jedyny sposób gdzie może doświadczyć przynajmniej odrobiny fizycznej bliskości.
Excop ja nie szukam i nie muszę szukać. Pewien target spokojnie ogarnę. ,,Nigdy nie mów nigdy,, sama jestem zaskoczona jak bardzo jestem inna w tym jak widzę ten związek. Diametralnie inaczej.
Lucyfer wcześniej nie. Teraz czuję wewnętrzną pustkę.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nigdy nie mów nigdy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024