Cześć. Nazywam się Ewa i mam 27 lat. Od 8 lat jestem w związku, mieszkam razem z chłopakiem. Wiadomo jak to w związku bywa, raz lepiej, raz gorzej. Jestem bardzo, ale to bardzo zazdrosną dziewczyną i przeważnie kłótnie są właśnie o to. Jakiś czas temu po raz pierwszy sprawdziłam telefon mojemu chłopakowi, ponieważ dostawał duże ilości "dziwnych" sms od innych dziewczyn. Nie za bardzo się nawet z tym kryłam, dowiedział się, oczywiście była kłótnia. Powiedziałam, że nigdy więcej tego już nie zrobię. Lecz ostatnimi czasy "problem" się nasilił.. Sms były cały czas, ale teraz jest ich więcej, bardzo częste wyjścia z domu, późne powroty, brak jakiejkolwiek czułości z jego strony. Wiem, że zrobiłam źle, ale sprawdziłam ponownie jego telefon. I z wiadomości się dowiedziałam, że jestem oszukiwana, że z niedawno poznaną 'znajomą' jestem wyśmiewana, obgadywana. Nie wiem co robić. Odpuścić, w sensie przeczekać? Czy może podjąć temat, ale wtedy musiałabym powiedzieć o przeszukiwaniu telefonu, a wtedy z góry jestem na straconej pozycji. Bo prywatność dla niego to sprawa pierwszorzędna. A to jest już kolejny raz. I nieważne co złego byłoby po jego stronie, to w tym przypadku i tak to ja będę ta zła.
Temat: Co robić w tej sytuacji ?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Co robić w tej sytuacji ?
Jedyny problem jaki widzisz to sprawdzenie jego telefonu? Ja widzę zupełnie inny.
Odp: Co robić w tej sytuacji ?
Jeśli czujesz, że coś jest nie tak, to znaczy, że coś jest nie tak.
A chłopak szykuje się do odejścia.