Ostatnio poznałam faceta, widzieliśmy się 4 razy. Nie mam pewności co do jego intencji, twierdzi, że szuka związku, ale jestem ostrożna. Na ostatniej randce się całowaliśmy, powiedział, że teraz nie będzie mógł przestać o mnie myśleć i nie chce żebym już szła. Następnego dnia powiedział, że nie mógł w nocy spać, bo długo o mnie myślał. Czy to ma podtekst seksulany?
A u Ciebie całowanie jaki ma kontekst?
Tak sobie kliknąłem na poprzednie posty autorki i widzę wpis z datą 21 kwietnia tego roku :
"Jakiś czas temu przez internet poznałam chłopaka. Widzieliśmy się 4 razy, sporo pisaliśmy w międzyczasie, wszystko bardzo dobrze się zapowiadało..."
Tak z ciekawości zapytam czy to ten sam chłopak czy inny?
Co do pytania, to nie można jednoznacznie stwierdzić czy facetowi chodzi tylko o sex. Jednak to dość odważne zapewnienia a znacie się dość krótko, na Twoim miejscu byłbym ostrożny.
Twardy zawodnik 4 spotkania i brak seksu, coś z nim jest nie tak. norma że spotykasz się maks 2 razy.
Tak sobie kliknąłem na poprzednie posty autorki i widzę wpis z datą 21 kwietnia tego roku :
"Jakiś czas temu przez internet poznałam chłopaka. Widzieliśmy się 4 razy, sporo pisaliśmy w międzyczasie, wszystko bardzo dobrze się zapowiadało..."
Co do pytania, to nie można jednoznacznie stwierdzić czy facetowi chodzi tylko o sex. Jednak to dość odważne zapewnienia a znacie się dość krótko, na Twoim miejscu byłbym ostrożny.
Nie, to nie ten sam.
Właśnie ten podtekst po kilku spotkaniach wydaje mi się wskazywać, że chodzi raczej o znajomość opartą na fizyczności.
Peter4x napisał/a:Tak sobie kliknąłem na poprzednie posty autorki i widzę wpis z datą 21 kwietnia tego roku :
Nie, to nie ten sam.
Właśnie ten podtekst po kilku spotkaniach wydaje mi się wskazywać, że chodzi raczej o znajomość opartą na fizyczności.
Ciężko będzie znaleźć faceta który jest abstynentem seksualnym, więc gdy oboje jesteście dorośli (wiek 25+) to prędzej czy później pewnie do tego dojdzie.
Z drugiej strony jeżeli jesteście bardzo młodzi (wiek około 20 lat) i byłabyś jego pierwszą dziewczyną to takie jego zachowanie za bardzo mnie nie dziwi. To dla niego nowość i bardzo się nakręcił.
SurDeFil napisał/a:Peter4x napisał/a:Tak sobie kliknąłem na poprzednie posty autorki i widzę wpis z datą 21 kwietnia tego roku :
Nie, to nie ten sam.
Właśnie ten podtekst po kilku spotkaniach wydaje mi się wskazywać, że chodzi raczej o znajomość opartą na fizyczności.Ciężko będzie znaleźć faceta który jest abstynentem seksualnym, więc gdy oboje jesteście dorośli (wiek 25+) to prędzej czy później pewnie do tego dojdzie.
Z drugiej strony jeżeli jesteście bardzo młodzi (wiek około 20 lat) i byłabyś jego pierwszą dziewczyną to takie jego zachowanie za bardzo mnie nie dziwi. To dla niego nowość i bardzo się nakręcił.
On jest po 30, ja mam 25 lat. Wiem, że kiedyś nadejdzie, ale szukam czegoś więcej niż przelotnej znajomości
Wszystko co jest między kobietą a facetem może mieć podtekst seksualny....
A co siedzi mu w głowie? A kto to wie.....musisz obserwować
Może nie mógł spać, bo myślał o Twoim tyłku...
A może nie mógł spać, bo myślał o Twoich oczach i inteligencji.
Co za różnica? Myślał o Tobie. Daj temu czas i obserwuj.
Pokaż mi dwójkę ludzi którzy się sobie podobają i nie ma w ich spotkania ani trochę podtekstów:)
Facet ma ochotę cię zaliczyć i udaje zakochanego Nie daj się nabrać bo staniesz się kolejną jego zdobyczą