Nagły brak miłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nagły brak miłości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez snel (2019-07-25 15:10:17)

Temat: Nagły brak miłości

Cześć
Jestem z dziewczyną miesiąc .Jest młodsza ode mnie o 3 lata ale nigdy nie widziałem w tym przeszkody ponieważ dla mnie zawsze była bardzo dojrzała zarówno w zachowaniu jak i uczuciowo. Po miesiącu związku stwierdziła że mnie nie kocha hmm
mogę dodać ,że ma teraz humory przed okresem ale czy mogło to wywołać aż takie skutki? Codziennie rozmawiamy i zawsze pokazywała zainteresowanie rozmową , kiedy miałem 7 dniowy wyjazd mówiła ,że bardzo tęskni i martwiła się o wszystko ,lecz tego samego dnia powiedziała , że nie wie co czuje ,a następnego ,że traktuje mnie jak przyjaciela sad
Mam kilka tez:
-nuda w związku (brak wspólnych wyjazdów ,a jedynie co to siedzenie w domu i obejrzenie filmu)
-PMS czyli napięcie przedmiesiączkowe
-faktyczne odkochanie się ale czy może to nastąpić z dnia na dzień?
Mam plan żeby poczekać 3 dni i zaprosić ją na spacer i powiedzieć co zamierzam zrobić i spytać czy chciałaby spróbować od nowa ale bez tej nudy i z większym zaangażowaniem
Proszę o poradę bo jestem w rozsypce emocjonalnej
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nagły brak miłości

Hej,
a w jakim jesteście wieku?

3

jakcmadoognia napisał/a:

Hej,
a w jakim jesteście wieku?

16 i 13 lat hmm

4

To niestety nie możemy Ci doradzić. Z forum mogą korzystać tylko osoby pełnoletnie.

5

Przykro mi, ale rejestracja na naszym forum możliwa jest wyłącznie dla osób pełnoletnich

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nagły brak miłości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024