Przeszukałam telefon chłopaka i... !!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przeszukałam telefon chłopaka i... !!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Przeszukałam telefon chłopaka i... !!!!

Znalazłam w telefonie chłopaka rozmowę z jakąś dziewczyna, niby nic takiego, żadnych wyznań miłosnych ani innych deklaracji, ale... i to jest najważniejsze, umawiali się kilka razy na spotkania. Porownalam ich rozmowy i daty z tym co pisał do mnie i zawsze kłamał, a to że idzie się spotkać z kolegą, a to że idzie na rower, albo na zakupy... nie wiem co mam zrobić?? Od jakiegoś też czasu zauważyłam że bardziej pilnuje swojego telefonu , a jak chciałam żeby pokazał mi z kim pisz ,odmówił mówiąc że powinnam mu ufać.. Powinnam się przyznać że sprawdziłam jego telefon i że chce od niego wyjaśnień? Czy zrobić to w jakiś inny sposób?? Na pewno nie mogę tak tego zostawić... sad BŁAGAM POMÓŻCIE!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przeszukałam telefon chłopaka i... !!!!

Na drugi raz - nie szpieguj cudzego telefonu. Chłopak jest nieuczciwy wobec Ciebie z jakiś powodów, być może to zwykła koleżanka, ale bojąc się Twojej zazdrości , wolał skłamać..? To jest moje gdybanie, ale po kontroli tel taki wniosek mi się nasunął. Nie wiem co powinnaś teraz zrobić - sama zdecyduj. Widać jednak , że sobie nie ufacie wzajemnie.

3

Nie powiem co Ty powinnaś zrobić. Ale powiem co powinien zrobić ten chłopak. Przede wszystkim nie kłamać i po takiej akcji dać sobie z Tobą spokój.

4

Jesteśmy ze sobą już dłuższy czas, nie miesiąc, nie pół roku, nie rok.. do tej pory tego nie robiłam, ale jego zmiana zachowania w ostatnim czasie, oraz swego rodzaju przeczucie mnie do tego skłoniło. Ja jestem zazdrosna o niego, on o mnie i nawet nie chce myśleć co by było gdybym to ja ukrywała przed nim spotkania z jakimiś mężczyznami... To że popełniłam błąd że sprawdziłam jego telefon to jedno, i nie jestem wcale z tego dumna, ale to że on spotyka się z jakąś dziewczyna, oklamuja mnie że jedzie na zakupy, albo do kolegi to już że tak powiem inny kaliber. Poza tym ani ja, ani on nie wierzymy w przyjaźń damsko męską, , więc raczej jest mało prawdopodobne że to jego koleżanka...

5

Nie jesteś jego żoną, żebyś musiała zbierać dowody zdrady dla sądu. Ty już wiesz, że on Cie okłamuje. Możesz zadziałać vabank. Przygotuj się do rozmowy z nim, wypij wcześniej melisę, żebyś nie wybuchła, nie zrobiła awantury, czy nie dostała histerii i zacznij rozmawiać z nim n/t jakości Waszego związku; czy jest z Tobą szczęśliwy, czy czegoś mu brakuje, a następnie spytaj; dlaczego Cię oszukuje?
Gdy będzie udawał, że nie wie o co Ci chodzi, powiedz mu wprost, że wiesz, że spotyka się z jakąś dziewczyną, a Ciebie z tego powodu okłamuje. Nie mów skąd wiesz, nie pozwól wpędzić się w poczucie winy, odwrócić kota ogonem, wmówić sobie paranoję. Obstawaj przy swoim, że wiesz na pewno, ale przede wszystkim on wie najlepiej co robi, więc jaka to różnica skąd masz tę wiedzę, istotne jest to, że on kłamie, więc pytanie do niego - dlaczego?

6 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2019-07-24 19:53:55)

Kontrola najwyższą formą zaufania. smile  smile

Kurcze, co wy z tą tajemnicą telefonu. Ja mam telefon bez hasła, leży na stole, każdy może zajrzeć.
Jak kto chowa telefon to gra nieczysto....tajemnice w małżeństwie to pierwszy krok do jego rozpadu.....

P.S. Autorko, daruj sobie tego chłopaka.....nie buduje się związku na kłamstwie.

7

zwyczajny gość napisał/a:

Kontrola najwyższą formą zaufania. smile  smile

Kurcze, co wy z tą tajemnicą telefonu. Ja mam telefon bez hasła, leży na stole, każdy może zajrzeć.
Jak kto chowa telefon to gra nieczysto....tajemnice w małżeństwie to pierwszy krok do jego rozpadu.....

P.S. Autorko, daruj sobie tego chłopaka.....nie buduje się związku na kłamstwie.

Jak kto chowa to tak. Ale to, że Twój telefon leży na stole bez hasła nie oznacza, że Twoja partnerka ma prawo do przegrzebania go w pierwszej nadarzającej się okazji wink

8

Zaufanie zaufaniem ale jesli ktos zachowuje sie podejrzanie to nie uwazam takiego sprawdzenia za cos zlego. Oczywiscie kazdy powie zapytaj, porozmawiaj zamiast grzebac w rzeczach osobistych ale ja osobiscie jeszcze nie slyszalam  o przypadku by ktos zapytany ot tak przyznal "owszem oszukuje cie/zdradzam cie". W ten o to sposob mozna bardzo dlugo zyc w niewiedzy a co gorsza zarazic sie jakims syfem jesli niewierny partner sypia bez zapezpieczenia z inna. Dlatego wolalabym za wczasu rozwiac swoje podejrzenia sprawdzajac telefon partnera niz dumac nad tym czy mu nadal ufam czy juz nie ufam i lepiej sie rozstac a w miedzy czasie zlapac jakas chorobe weneryczna. Zreszta nie wierze w to ze 80% tu doradzajacych majac mocne podejrzenia co do wiernosci partnera i majac na wyciagniecie reki dowody by sie przekonac jaka jest prawda z nich nie skorzysta. Na codzien oczywiscie nie sledze meza, nie sprawdzam telefonu ani nie grzebie po kieszeniach ale gdyby zaczal sie dziwnie zachowywac to owszem sprawdzilabym. Pelnego zaufania nie mozna miec nawet do siebie a tymbardziej do drugiej osoby tymbardziej gdy znaczaco zmienia swoje zachowanie a jej tlumaczenia wydaja sie mocno naciagane.

9

feniks35 napisał/a:

Zaufanie zaufaniem ale jesli ktos zachowuje sie podejrzanie to nie uwazam takiego sprawdzenia za cos zlego. Oczywiscie kazdy powie zapytaj, porozmawiaj zamiast grzebac w rzeczach osobistych ale ja osobiscie jeszcze nie slyszalam  o przypadku by ktos zapytany ot tak przyznal "owszem oszukuje cie/zdradzam cie". W ten o to sposob mozna bardzo dlugo zyc w niewiedzy a co gorsza zarazic sie jakims syfem jesli niewierny partner sypia bez zapezpieczenia z inna. Dlatego wolalabym za wczasu rozwiac swoje podejrzenia sprawdzajac telefon partnera niz dumac nad tym czy mu nadal ufam czy juz nie ufam i lepiej sie rozstac a w miedzy czasie zlapac jakas chorobe weneryczna. Zreszta nie wierze w to ze 80% tu doradzajacych majac mocne podejrzenia co do wiernosci partnera i majac na wyciagniecie reki dowody by sie przekonac jaka jest prawda z nich nie skorzysta. Na codzien oczywiscie nie sledze meza, nie sprawdzam telefonu ani nie grzebie po kieszeniach ale gdyby zaczal sie dziwnie zachowywac to owszem sprawdzilabym. Pelnego zaufania nie mozna miec nawet do siebie a tymbardziej do drugiej osoby tymbardziej gdy znaczaco zmienia swoje zachowanie a jej tlumaczenia wydaja sie mocno naciagane.

Całkowicie zgadzam się z Tobą. Ja także uważam, że autorka nie ma co oczekiwać szczerości, jeśli chłopak bez skrupułów ją okłamuje.
"on spotyka się z jakąś dziewczyna, oklamuja mnie że jedzie na zakupy, albo do kolegi ...
... a jak chciałam żeby pokazał mi z kim pisz ,odmówił mówiąc że powinnam mu ufać...

Kłamie z premedytacją, dlatego uważam, że w czasie rozmowy nie ma sensu udowadniania źródła swojej wiedzy, tylko w miarę możliwości uzyskanie odpowiedzi, dlaczego on kłamie i ukrywa tę znajomość.

10

Poznałaś go pewnie przez apkę, co nie?
No to sorry. Ludzie, szczególnie tam, mają syndrom "następnego matcha" i jak wsiąkną to nie odpuszczają z szukaniem lepszej gałęzi. Zaglądasz po 3 latach a tam te same twarze.

11

Zacznij temat przy najbliższej okazji i powiedz to, co odkryłaś i poproś o wytłumaczenie. Daj jemu drugą szansę, bo jeśli Ci zależy to raczej tego z dnia na dzień nie zakończysz. Pamiętaj też, że powinien dostać nauczkę po Twoim odkryciu.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przeszukałam telefon chłopaka i... !!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024