Helloł netkobiety !
Tym razem przychodzę do Was z innym problemem. Otóż 3 lata temu miałam chłopaka nazwijmy go Tomek.
Tomek by być ze mną, zrezygnował z innej Panny (dajmy jej na imie Zosia) co miał na oku. Mi i Tomkowi jednak się nie ułożyło (zupełnie inne charaktery) i się rozstaliśmy po miesiącu no może dwóch.
Tomek po rozstaniu wrócił ,a raczej zaczął być z Zosią i tak są razem po dziś dzień. Ja z Tomkiem nie utrzymuje żadnego kontaktu i jestem w szczęśliwym zdrowym związku. No każde z nas poszło w swoją strone. I teraz w czym tkwi problem? W JEGO DZIEWCZYNIE, która mnie stalkuje na każdym kroku.
Ona ma takie pie***nięcie na moim punkcie, że jak mój facet był na imprezie z kolegami w klubie gdzie ona pracowała to zrobiła mu zdjęcie i dodała na swój instagram.
I głupie podpisy typu "tak sie bawimy" dodam że mój facet jej kompletnie nie zna !! I sam był oburzony zaistniałą sytuacją. Po czasie zdjęcie usuneła, bo zobaczyła że ja sie nie dałam sprowokować.
Kolejna sytuacja to jak ja wróciłam do robienia paznokci, to ona nagle też. Gdzie znowu w podpisach pod zdjęciami wyśmiewa moje prace np. moje paznokcie są lepsze niż twoje, możesz mi skoczyć itp.
(no docinki jak w podstawówce ale irytujące)
Kolejna sytuacja to jak ja się zaręczyłam to ona dodała, zdjęcie u siebie na profilu pokazując środkowy palec.
Takich sytuacji, głupich docinek moge wymieniać i wymieniać. Dodam, że ja ją wszędzie gdzie sie tylko da blokuje a ona zakłada fałszywe konta, żeby mnie stalkować.
Zapytacie skoro ją blokuje to skąd o tym wiem? Moja koleżanki mi donoszą.
Wiem, że ta sytuacja jest ultra DZIECINNA ale bardzo mnie to irytuje i czuje sie osaczona.
Dodam, że to jest w miare dorosła osoba. Ma 27 lat a ja 24.
Bardzo proszę o jakieś wytłumaczenie mi, o co jej biega i dlaczego mnie prześladuje. Co ona ma na celu. Czy ktoś był w podobnej ssytuacji? Co zrobić, żeby zajęła sie swoim życiem a nie moim?
Rozumiem, że ma jakiś żal że te 3 lata temu jej facet wybrał mnie a nie ją ale ludzie to było 3 lata temu!!! Poza tym, powinna mieć żal do niego a nie do mnie.
W dodayku skoro jest taka szczęśliwa z tym tomkiem tak jak pokazuje na portalach to niech dba o to szczęście a nie osacza mnie.
Proszę o jakieś sensowne wytłumaczenie jej zachowania.
Buziolki
Czy też może ją boleć to że to ja go zostawiłam, zainicjowałam rozstanie i dlatego do niej wrócił i przez to ona ma taką zazdrość wsteczną ? Czy może jej zachowanie wynika z niskiej samooceny albo czuje się jako ta druga? ja wiem, że z Tomkiem byłam krótko ale może Ona sobie właśnie tak to wmówiła. Że ja spałam w ich łóżku, że znałam jego rodzine i znajomych przed nią przez co czuje sie gorsza i teraz mnie stalkuje, żeby czuć sie lepsza? No nie wiem...
proszę o rady