Hej dziewczyny Jak bardzo niepoważne jest liczenie na to, że 3 lata starsza dziewczyna traktuje mnie poważnie? Mam 21 lat.
To wszystko zależy od tego w jakim jesteście wieku.
3 2019-07-05 12:41:21 Ostatnio edytowany przez Szkot (2019-07-05 13:23:38)
Hej dziewczyny
Jak bardzo niepoważne jest liczenie na to, że 3 lata starsza dziewczyna traktuje mnie poważnie? Mam 21 lat.
Napisz coś więcej o Was bo sam wiek to za mało. Jak miałem lat 20 to przez jakiś czas spotykałem się z 23 latką no ale to nie wypaliło bo się za bardzo różniliśmy bagażem doświadczeń (ona miała dużo większy). Czy traktowała mnie poważnie? Tak.
4 2019-07-05 12:53:57 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2019-07-05 12:54:48)
Ludzie w wieku 20+ lat, nie powinni wiązać się w pary na stałe. Sami siebie nie znają jeszcze, taki związek jest niedojrzały. Co nie znaczy, że nie można próbować.
Hej dziewczyny
Jak bardzo niepoważne jest liczenie na to, że 3 lata starsza dziewczyna traktuje mnie poważnie? Mam 21 lat.
Nie wiem, to już zależy od tej dziewczyny. Zauroczenie dwudziestoparolatki w trochę młodszym zdarza się, wiec nie jest to tak, że jesteś w ogóle bez szans.
Ludzie w wieku 20+ lat, nie powinni wiązać się w pary na stałe. Sami siebie nie znają jeszcze, taki związek jest niedojrzały. Co nie znaczy, że nie można próbować.
Uwielbiam takie mądrości z tyłka tworzone wyłącznie na podstawie własnych doświadczeń.
A 3 lata to tyle co nic. 30 lat to już mógłby być problem.
7 2019-07-05 13:27:49 Ostatnio edytowany przez Szkot (2019-07-05 13:29:21)
Większość moich kumpli ze studiów poznało swoje miłości w wieku 20-24 lata. Z tych z którymi mam kontakt, wszyscy są nadal w związkach z tymi samymi kobietami.
Chyba do nich zadzwonię oznajmić tą "mądrość"...
Hej dziewczyny
Całkiem poważne. Nie widzę problemu.
jakbyś miał 14l. a ona 17, to różnica wieku byłaby bardziej znacząca. Natomiast po 20 tce coraz mniej znacząca jest ta roznica. Co to jest trzy lata..
E tam, wiek nie robi znaczenia, jeżeli obojgu Wam to pasuje.
Natomiast ja uważam, że pierwsze związki raczej nie wychodzą, oczywiście z wyjątkami