Narzeczony jedzie sam do pracy na drugi koniec Polski - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Narzeczony jedzie sam do pracy na drugi koniec Polski

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Narzeczony jedzie sam do pracy na drugi koniec Polski

Witam ja 24 Narzeczony 26 . Narzeczony bez mojej wiedzy sam.zlozyl i prsyjal propozycje prscy na drugim koncu Polski. . Zrobilam mu statszna awanture. Tlumaczy sie.niby ze to pienkadze na wewele , ale Napeno one na to nie pojda.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Narzeczony jedzie sam do pracy na drugi koniec Polski
TomczukKasi napisał/a:

Witam ja 24 Narzeczony 26 . Narzeczony bez mojej wiedzy sam.zlozyl i prsyjal propozycje prscy na drugim koncu Polski. . Zrobilam mu statszna awanture. Tlumaczy sie.niby ze to pienkadze na wewele , ale Napeno one na to nie pojda.

Ale jest jakiś problem ?
Czy chciałaś się po prostu tylko zwierzyć z tego ?

3

To praca sezonowa czy na dłużej?

4

Kleoma napisał/a:

Na 2 miesiace. Tyle ze bez problemu i za podobne pieniadze (odliczajac) moglby sobie tutak cos znalezc. Nie Podoba mi sie takie podejście.

5

TomczukKasi napisał/a:
Kleoma napisał/a:

Na 2 miesiace. Tyle ze bez problemu i za podobne pieniadze (odliczajac) moglby sobie tutak cos znalezc. Nie Podoba mi sie takie podejście.

No powinien cie zapytać o zdanie. Jednak - to jego życie i decyzje. Dwa miesiące zlecą szybko, a kasa zostanie. Mógłby znaleźć na miejscu, ale nie znalazł.
Robisz problem z niczego. Zwykła rozmowa wyjaśniająca, że chcesz być informowana wcześniej wystarczyłaby - bo, zakazywać mu nie masz prawa.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Narzeczony jedzie sam do pracy na drugi koniec Polski

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024