Witam ja 24 Narzeczony 26 . Narzeczony bez mojej wiedzy sam.zlozyl i prsyjal propozycje prscy na drugim koncu Polski. . Zrobilam mu statszna awanture. Tlumaczy sie.niby ze to pienkadze na wewele , ale Napeno one na to nie pojda.
Witam ja 24 Narzeczony 26 . Narzeczony bez mojej wiedzy sam.zlozyl i prsyjal propozycje prscy na drugim koncu Polski. . Zrobilam mu statszna awanture. Tlumaczy sie.niby ze to pienkadze na wewele , ale Napeno one na to nie pojda.
Ale jest jakiś problem ?
Czy chciałaś się po prostu tylko zwierzyć z tego ?
To praca sezonowa czy na dłużej?
To praca sezonowa czy na dłużej?
Na 2 miesiace. Tyle ze bez problemu i za podobne pieniadze (odliczajac) moglby sobie tutak cos znalezc. Nie Podoba mi sie takie podejście.
Kleoma napisał/a:To praca sezonowa czy na dłużej?
Na 2 miesiace. Tyle ze bez problemu i za podobne pieniadze (odliczajac) moglby sobie tutak cos znalezc. Nie Podoba mi sie takie podejście.
No powinien cie zapytać o zdanie. Jednak - to jego życie i decyzje. Dwa miesiące zlecą szybko, a kasa zostanie. Mógłby znaleźć na miejscu, ale nie znalazł.
Robisz problem z niczego. Zwykła rozmowa wyjaśniająca, że chcesz być informowana wcześniej wystarczyłaby - bo, zakazywać mu nie masz prawa.