Kończę/Skończyłam(em) związek... Może grupa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kończę/Skończyłam(em) związek... Może grupa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Kończę/Skończyłam(em) związek... Może grupa?

Jako że sam jestem coraz bliżej decyzji o zakończeniu związku i wiem że jest tu sporo osób zdradzonych, porzuconych itp. proponuje utworzyć grupę ? Może GG (wraca do łask) lub inny grupowy komunikator??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kończę/Skończyłam(em) związek... Może grupa?

Jaki sens miała by mieć taka grupa? Jak się kończy związek itp to stara się o nim zapomnieć, a nie rozgrzebywać o nim. Równie dobrze tutaj na forum można pogadać bez większych problemów. GG już dawno umarło i pozostali na niej głównie zboczeńcy.

3

Grupa nie jest dobrą opcją.
Nawet tutaj na forum widać, że takie tematy szybko robią się zamkniętą grupą klepiącą się po plecach, która ani trochę nie pomaga, bo ludzie topią się w swoich własnych smutkach.
Najpierw trzeba samemu ruszyć z życiem.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-07-21 14:57:26)

Może to nie grupa, ale zapraszam na mojego fanpage.

nieregulaminowy link

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kończę/Skończyłam(em) związek... Może grupa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024