trudna dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez edipunk88 (2019-06-30 17:01:43)

Temat: trudna dziewczyna

hej

Witam proszę o pomoc Konrad lat 19

widuje dziewczynę w pewnym miejscu , co tydzień nie mam możliwości do niej zagadać + wstydzę się trochę ,znalazłam jej fb ogólnie nic nie ma na nim żadnego zdj , ani nic ale była raz z bratem a brata kojarzę i jego nazwisko tez i znalazłem ja w jego znajomych na fb i była oznaczona na zdj koleżanek.Jak myślcie jak zagadać do niej na fb i powiem ze mi się spodoba i zaproszę ja na kawę to będzie to dobrze rozegrane i nie wyjdę na stalkera czy co ?
-Widuje ją  w kościele od kilku miesięcy przychodzi sama.
-Znam jej kolegę opowiadał mi o niej jest spokojna miła dobroczynna religijna ma 16 lat ja mam 19 lat , chodzi do mojej byłej szkoły.
-Ja przychodzę do kościoła z rodzicami wiec lipa zagadać po kościele lub w nim , podoba mi się jak zagadać , jak umówić się na randkę z nią

Jestem nieśmiały wrażliwy itd

znalazłem ją na fb i napisałem hejka a ona mnie zablokowała chciałem się poznać pod kontekstem neutralnym i umówić  i co dalej z tym ?

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudna dziewczyna

16 lat to jeszcze dziecko.

3

Skoro Cię zablokowała,to znaczy,że nie bardzo ma ochotę Ciebie poznać. Niewiele tu możesz zrobić. Tak jak napisano wyżej,16 lat to jeszcze dziecko. A i czytając Twój post odniosłam wrażenie,jakby pisało jakieś dziecko.

4

Jedna dziewczyna = jeden wątek.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie: https://www.netkobiety.pl/t118438.html   i zapoznaj się ponownie z regulaminem forum.
Dublowanie wątków jest niezgodne z naszymi zasadami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024