Witam kobietki potrzebuje informacji, bo nie wiem czy jest sens kupować test i umawiać się na wizytę czy mi się tylko wydaje i mam urojenia przez stres.
Dwa tygodnie temu kochalismy się z chłopakiem bez zabezpieczenia dzień po skończeniu okresu. Nie doszedł we mnie.
Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze, piersi najbardziej sutki, głowaw okolicy skroni i promieniuje aż nad oczy.
Od dwóch dni mam jakiś dziwny posmak w ustach i nie mogę się go w żaden sposób pozbyć ale nie jest to metaliczny posmak.
Sikam co 2/3 godziny. Nie mam żadnej infekcji, nie boli podczas oddawania moczu.
Dzisiaj mierzyłam temperature i miałam 37.
Jak myślicie, ciąża?
Czekaj, gdzie jest moja szklana kula.. Kup test i zrób. Nikt tu nie jest wróżką.
Jak masz pewność że nie doszedł w Tobie to o jakiej ciąży mowa. Udaj się do lekarza i się zbadaj.
Nawet gdyby to była ciąża, to nie byłoby żadnych objawów
Nie wiem co tu wszyscy mają z tym wkręcaniem sobie objawów ciążowych 2 tygodnie po zapłodnieniu...
Każdy seks bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą. Nieważne czy to pełnia księżyca, przypływ , czy masz okres. Zrobienie testu trwa 2 min. Lepiej to niż męczyć się do kolejnej miesiączki. A jak masz metaliczny posmak to sprawdź sobie czy nie ma żadnego stanu zapalnego w buzi. Jeśli uprawiałaś seks dwa tyg temu, zarodek zagnieżdża się w macicy ok. 7 dnia. Uwierz mi , nie czuję się tygodniowej ciąży. Chociażbyś naprawdę chciała.
6 2019-06-27 08:43:56 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-06-27 12:30:55)
Kup test ciążowy, drogi nie jest Objawowo to trudno stwierdzić, lepiej się zabezpieczajcie dla mnie genialna jest aktualnie Diafragma z spam.