Brak zainteresowania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak zainteresowania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Brak zainteresowania

Hej wszystkim ,

piszę do was w pewnej sprawie z którą nie moge sobie poradzic a mianowicie od 1,5 roku jestem sama poniewaz rozstalam sie z wczesniejszym partnerem .Od tego czasu nie moge sobie nikogo znalezc. Zaznaczam ze nie chodze nigdzie po zadnych klubach itp. Widze tez to ze faceci nawet na ulicy przechodzą nie zwracajac na mnie uwagi a dodam ze nie jestem brzydka a wrecz przeciwnie ,i pisze tak jak uwazaja mnie inni rowniez osoby postronne. Nie wiem co jest tego powodem jestem w typie takiej dziewczyny ktora jest ladna ,delikatna ,kobieca buzia (nie tylko moja opinia ) skromna. Albo ja tego nie dostrzegam albo moze widac ze jestem malo pewna siebie .Nie Wiem . I dodam bo to moze byc wazne jesli ktos to rozumie jestem jako DDA.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak zainteresowania

Czyżbyś oczekiwała że faceci będą Cię zaczepiać na ulicy..? Piszesz że nigdzie nie chodzisz, no ok, może kluby nie są najszczęśliwszym miejscem ale jakieś kursy? Coś Cię interesuje? Czegoś chciałabyś się nauczyć..? Może niekoniecznie tam poznasz faceta ale powiększysz swoje grono znajomych, to oznacza wspólne wyjścia i kolejni nowo poznani ludzie.

Według mnie jak dziewczyna nie ma pewności siebie to dramatu nie ma, gorzej w drugą stronę.

Lilialili napisał/a:

Widze tez to ze faceci nawet na ulicy przechodzą nie zwracajac na mnie uwagi

To może Ty zwróć uwagę i zagadaj jakiegoś na ulicy, czy to musi iść tylko w jedną stronę? smile

Szkot napisał/a:

Według mnie jak dziewczyna nie ma pewności siebie to dramatu nie ma, gorzej w drugą stronę.

Prawda.
Jak kobieta nie jest pewna siebie, jest taką szarą cichą zahukaną myszką bojącą się własnego cienia to wtedy jest postrzegana jako taka kobieca i delikatna potrzebująca objęć ramion silnego mężczyzny, taka drobna dziewczyna, kobieca itp.
Jak facet ma takie cechy to wtedy jest zwykłą... nie będę dokańczał smile

4

Lilialili napisał/a:

Hej wszystkim ,

piszę do was w pewnej sprawie z którą nie moge sobie poradzic a mianowicie od 1,5 roku jestem sama poniewaz rozstalam sie z wczesniejszym partnerem .Od tego czasu nie moge sobie nikogo znalezc. Zaznaczam ze nie chodze nigdzie po zadnych klubach itp. Widze tez to ze faceci nawet na ulicy przechodzą nie zwracajac na mnie uwagi a dodam ze nie jestem brzydka a wrecz przeciwnie ,i pisze tak jak uwazaja mnie inni rowniez osoby postronne. Nie wiem co jest tego powodem jestem w typie takiej dziewczyny ktora jest ladna ,delikatna ,kobieca buzia (nie tylko moja opinia ) skromna. Albo ja tego nie dostrzegam albo moze widac ze jestem malo pewna siebie .Nie Wiem . I dodam bo to moze byc wazne jesli ktos to rozumie jestem jako DDA.

Gdzie poznałaś poprzedniego partnera? Czy oglądał się za Tobą na ulicy?

Brak pewności siebie na pewno powoduje, że ludzie mniej zwracają na Ciebie uwagę. Czy wcześniej było inaczej?

5

Poznalismy sie w biurze . Tak oglądał sie za mna. Dodam ze nie jestem typem osoby ktory albo chodzi z podniesiona glowa jakby polknela kij ani zadnym smutasem .
Dbam o siebie.  Nie wiem czy dobrze zauwazylam czy ktos podziela takiw zdanie ze czesto widze ze facetom podobaja sie dziewczyny wysokie blondynki ale nie wazne ze ladne tylko aby byla blondyna wysoka i do tego wyzywajaca

6 Ostatnio edytowany przez Szkot (2019-06-16 21:13:54)

Lilialili napisał/a:

Poznalismy sie w biurze . Tak oglądał sie za mna. Dodam ze nie jestem typem osoby ktory albo chodzi z podniesiona glowa jakby polknela kij ani zadnym smutasem .
Dbam o siebie.  Nie wiem czy dobrze zauwazylam czy ktos podziela takiw zdanie ze czesto widze ze facetom podobaja sie dziewczyny wysokie blondynki ale nie wazne ze ladne tylko aby byla blondyna wysoka i do tego wyzywajaca

Rozejrzyj się dookoła, czy tylko długonogie i wyzywająco ubrane blondynki są z facetami...? Oczywiście wyzywająco ubrane będą wzbudzać zainteresowanie ale czy o taki rodzaj zainteresowania Ci chodzi bo chyba nie...?

Moim zdaniem zaczęłaś sobie dorabiać teorie do tego dlaczego jesteś sama, zamiast po prostu wyjść gdzieś do ludzi i nawiązać nowe znajomości. To naprawdę nic trudnego, no chyba że jesteś aspołeczna to może faktycznie.

7 Ostatnio edytowany przez Lilialili (2019-06-16 21:11:43)

Nie o taki rodzaj zainteresowania absolutnie  mi nie chodzi. Od dluzszego czasu planuje zapisac sie na jakis kurs jezykowy zeby szlifować jezyk oraz przy okazji nabyc nowe znajomosci . Do tej pory u mnie praca, dom praca i tak w koło. Wyprzedzam pyatnie ,nie chodze nigdzie bo jestem antyspolenczna tylko dlatego ze padam po pracy ze zmeczenia

8

Czyli niskie brunetki są skazane na samotność? Co ty piszesz. Brzmi jak prowokacja.

ladna kobieca buzia to troche mało żeby się obejrzeć, za mną w puchówce zimą też się nikt nie ogląda big_smile ale latem w szortach to i krócej na przejściu dla pieszych czekam big_smile
jestem szatynką średniego wzrostu a szorty są luźne i o przyzwoitej długości, nie żadne mikro majtki - żeby nie było

10

Nie przyciągasz, tak bywa... mężczyźni zwracają też uwagę na inteligencję i sposób wysławiania się.

11 Ostatnio edytowany przez Lilialili (2019-06-17 15:51:56)

perydot napisał/a:

Nie przyciągasz, tak bywa... mężczyźni zwracają też uwagę na inteligencję i sposób wysławiania się.

.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak zainteresowania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024