Witajcie. Mam kontakt ze swoim byłym nauczycielem z gimnazjum pomiędzy nami jest różnica 15 lat. On ma swoją rodzinę a ja swoją ale pomimo wszystko utrzymujemy ze sobą kontakt jak przyjaciele i piszemy o wszystkim nic nas nie krępuje. Jedyne co to mamy problem ze swoimi niektórymi relacjami. Ja podobam mu się jako kobieta ciałem i charakterem a on mi jako mężczyzna. Gdy się widzimy to od razu oboje mamy uśmiechy na twarzy. Ogólnie to trwa od jakoś 3 lat gdy dowiedzieliśmy się o wspólnym zainteresowaniu sobą oboje chcielibyśmy to ze sobą zrobić i to cholernie ale powstrzymują nas od tego nasze rodziny. Jak to zrobić i ze sobą połączyć. Jak połączyć przyjaźń z zainteresowaniem i tym że przyciąga nas do siebie. Jakby doszło do czegoś jak na to w ogóle zareagować. Pomocy. Tylko bez hejtów proszę. Bo przecież wiek nie gra roli w niczym. Ani w miłości ani w przyjaźni.
Temat: Były nauczyciel
Zobacz podobne tematy :
Odp: Były nauczyciel
To jak tam, nadal uwazasz ze jestes ok w stosunku do swojego męża i jest zazdrosny o nic? xD
Idą wakacje. Sezon na trolle w pełni.
Słaby troll, tego typu historie to jednak trzeba umiec pisać.
To nie może być prawdziwa historia...
Z uwagi na prowokacyjny charakter wątku i niski poziom dyskusji, temat zostaje zamknięty.