Zła na siebie, nowa - witam wszystkich :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zła na siebie, nowa - witam wszystkich :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Zła na siebie, nowa - witam wszystkich :)

Witajcie, właśnie się tu zarejestrowałam. Lekko po 30stce, nauczycielka angielskiego z małego miasteczka smile
Z dylematem, zła na siebie, ale to w innym wątku, który zaraz założę, gdyż nie potrafię sobie z tym poradzić. Pomyślałam, poszukam forum i tak tu trafiłam smile z wiarą, że mi pomożecie, choćby dobrym słowem.

Na początku taki krótki wstęp o mnie, ale również pragnę wam życzyć miłego dnia smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zła na siebie, nowa - witam wszystkich :)

czesc
czasem sa dni ktore daja nam do myslenia nad swojim trudnym zyciem jest ciezko ale gdy za oknem swieci sloneczko i ogrzewa swojimi promieniami to sercu jest iskierka mala nadzieji ze ten dzien badz chwila bedzie lepsza jak masz ochote to mozemy pogadac

3

Samo życie przecież nie zawsze jest niedziela .Kazdego dnia trzeba sobie radzić z przeciwieństwem losu.Pozdrawia nauczyciel wf smile

4

Hej hej Enfie.

Mam nadzieję, że już nie jesteś na siebie taka zła smile

Ja przeczytałam Twój post to pomyślałam, że chyba jesteś jakąś moją siostrą bliźniaczką czy coś smile

Pewnie dlatego, że tez byłam nauczycielką angielskiego w małym miasteczku i jestem po 30.

Jestem tu nowa.

Mówię 'cześć' i życzę miłego dnia smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zła na siebie, nowa - witam wszystkich :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024