Zerwałam , ale w niczym mi to nie pomogło - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zerwałam , ale w niczym mi to nie pomogło

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zerwałam , ale w niczym mi to nie pomogło

No i cóż ....Zerwałam kontakt , odcięłam i ....Nadal o nim myślę , nie potrafię zapomnieć, nie jestem w stanie zainteresować się innym facetem.
W niczym mi nie pomógł brak kontaktu , jak było tak jest .
W swoim pierwszym temacie - '' Ma dziewczynę a pisze do mnie'' rozpisałam się bardziej na temat mojej historii, dostałam dużo rad , cennych ,ale co z tego ?
Wytrzymałam 2 miesiące i znowu chcę go zobaczyć, bardzo za nim tęsknię . Chciałabym z nim porozmawiać , chciałabym , żeby mnie przytulił, pocałował,bardzo za nim tęsknię. To już nawet nie chodzi o sex. O to chyba najmniej teraz chodzi.

Brakuje mi z nim kontaktu - jakiegokolwiek.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwałam , ale w niczym mi to nie pomogło
monia666 napisał/a:

No i cóż ....Zerwałam kontakt , odcięłam i ....Nadal o nim myślę , nie potrafię zapomnieć, nie jestem w stanie zainteresować się innym facetem.
W niczym mi nie pomógł brak kontaktu , jak było tak jest .
W swoim pierwszym temacie - '' Ma dziewczynę a pisze do mnie'' rozpisałam się bardziej na temat mojej historii, dostałam dużo rad , cennych ,ale co z tego ?
Wytrzymałam 2 miesiące i znowu chcę go zobaczyć, bardzo za nim tęsknię . Chciałabym z nim porozmawiać , chciałabym , żeby mnie przytulił, pocałował,bardzo za nim tęsknię. To już nawet nie chodzi o sex. O to chyba najmniej teraz chodzi.

Moderacja pomoże Ci przenieść temat we właściwe miejsce.. wink

3

Nie zamierzam tego wątku kontynuować w nieskończoność , taka refleksja na temat schematycznych porad - zerwij wszelki kontakt , to pomaga , z czasem zapomnisz. Otóż nie zawsze tak jest ......To chcialam wyrazić

4

monia666 napisał/a:

co nie oznacza, że decyzja była zła, by odciąć kontakt.
W przypadku zmian, zawsze na początku jest gorzej, a dopiero potem bywa lepiej, to naturalne i trzeba to zaakceptować.

5

Zgodnie z regulaminem wszystko co dotyczy jednej relacji, jednego związku, powinno znajdować się w jednym wątku. Wynika to z założenia, że posiadając więcej danych łatwiej jest udzielić właściwej odpowiedzi, Ty z kolei masz możliwość otrzymać lepszą pomoc.
Z tego samego powodu ten temat zamykam, a Ciebie proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami (z naciskiem na punkt 4 RF) i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zerwałam , ale w niczym mi to nie pomogło

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024