Witajcie.
Przeszukałam dziś cały internet w poszukiwaniu książki bądź ebooka pt. „Umysł ponad nastrojem” autorstwa Padesky Christine, Greenberger Dennis.
Czy ktoś z Was chciałby ja sprzedać albo ma ja może w wersji pdf? Byłabym wdzięczna!
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » UMYSŁ PONAD NASTROJEM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie.
Przeszukałam dziś cały internet w poszukiwaniu książki bądź ebooka pt. „Umysł ponad nastrojem” autorstwa Padesky Christine, Greenberger Dennis.
Czy ktoś z Was chciałby ja sprzedać albo ma ja może w wersji pdf? Byłabym wdzięczna!
Na chomikuj patrzyłaś? tam prawie wszystko jest zobacz również darkw.pl zarejestruj się tam i w dziale prośby załóż temat i napisz że poszukujesz tej książki.
Kalvar dziękuje!:) będę tam próbować:)
Jazz poszukaj też na docer.pl (legalna strona żadne torrenty )moja żona tam czasem buszuje.Oczywiście jak czegoś nie może dostać np w empiku.
Tatku dziękuje :*
Na docerze jest dużo, ale legalne to tak samo jak i torrenty .
Kiedys z darkwareza korzystałam, ale to już zamknęli i zostały torrenty
Udało mi się książkę ściągnąć z chomika
Dzieki za watek, bo tez chetnie przeczytam. Nie slyszalam wczesniej o tej ksiazce.
Ladna sygnaturka
Jazzmine, udalo Ci sie sciagnac prawdziwy ebook ? Znalazlam same fake'i.
Trx tak, ściągnęłam ebooka, jestem już w trakcie lektury
Tutaj masz link do chomika:
http://chomikuj.pl/Nana_13/e-book
Hasło to: PDF
#Jazz Ty to masz fart (wczoraj jak u trx same pudła) - też se ściągnę a co mi tam wcześnie nie słyszałem o tej książce też jakoś.
Pozdrowienia
Dziekuje
Tatku myśle, ze Ci się spodoba. Tematyka bardzo ciekawa, ta lektura może pomoc w pracy nad samym sobą buziaki:*
Też tak myślę w weekend przeczytam pewnie .Buziaki :*
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » UMYSŁ PONAD NASTROJEM
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024