Szukam internetowej przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam internetowej przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Szukam internetowej przyjaciółki

Hej Dziewczyny wink

Już kiedyś pisałam tutaj ale postanowiłam spróbować jeszcze raz. Bo być może są tu osoby w takiej samej albo podobnej sytuacji.
Tak mi się w życiu ułożyło, że jest kompletnie sama. Nie mam ani znajomych ani koleżanek i nie mam się nawet do kogo odezwać. Brakuje mi osoby z którą mogłabym porozmawiać czy zwyczajnie napisać i zapytać „Co u Ciebie ? ”.
To jest takie straszne uczucie, kiedy potrzebujesz czyjegoś wsparcia, potrzebujesz się wyżalić czy tak po prostu porozmawiać ale nie masz nikogo. Nie umiem opisać jak czuje się samotna sad
Pomyślałam, że może uda mi się kogoś poznać w internecie i szukam internetowej przyjaciółki. Ale takiej prawdziwej od serca. Szukam ibf , która byłaby przy mnie na dobre i na złe. Na którą mogłabym zawsze liczyć, porozmawiać o wszystkim i o niczym. Wiele razy słyszałam o przyjaciółkach które są dla siebie jak siostry i marzę właśnie o kim takim.
Mam na imię Kasia, mam 24 lata. Wiek nie ma dla mnie znaczenia. wink

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szukam internetowej przyjaciółki

Gdybym byla Toba, poszlabym na jakies kursy. Zaczynasz od rozmowy na temat kursu, a konczysz na chocby dyskusji o rodzajach czekolady. Wspolne cele czy aspiracje zblizaja ludzi.  Ja mam pare cudownych przyjaciolek z roznych kursow.

3

smile
Też ogarnia mnie takie uczucie samotności czasem,że tyle osób w koło, ale w sumie to nie ma do kogo się odezwać. Gdybyś miała ochotę to napisz coś więcej o sobie. Nie obiecuję wielkiej przyjaźni, ale zawsze chętnie dowiem się co u Ciebie słychać smile

4

Hej smile
Jestem w bardzo podobnej sytuacji. Z chęcią poznałabym kogoś, z kim mogłabym pogadać o wszystkim i o niczym, wyżalić się, wysłuchać.

5 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-04-22 16:24:34)

Hej, mam bardzo podobny problem. Tez jestem bardzo samotna. Mam 21 lat. Zapraszam do kontaktu nieregulaminowe dane kontaktowe

6

Hey, skąd jesteś jeśli mogę zapytać? smile

7

Cześć smile
Jestem również w  bardzo podobnej sytuacji. Także jeżeli chcesz odezwij się do mnie wink Z chęcią porozmawiam.

8

Znajomości tylko w Internecie na dłuższą metę nie zmienią za wiele w waszej sytuacji, potrzebujecie kogoś poznać w realu, na początku proponowałbym koleżankę nie rzucać się na chłopaków bo możecie się przejechać na dobre. Szukajcie osób również samotnych innaczej przyciągnięcie tylko te współczujące

9

Cześć dziewczyny! Z przyjemnością dołączam. Chciałabym kogoś poznać, pogadać, pośmiać się, dzielić pasję. Nie tracę nadziei smile

10

Hej! Również chętnie kogoś poznam.
Jestem z okolic Gdańska wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam internetowej przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024