Hej.
Mam 29 lat (jestem kobietą) z okolic Gliwic i szukam nowych znajomych z którymi możnaby wyjść do kina, na kawę, spacer, plotki itp. Piszę tutaj bo jestem po ciężkim rozstaniu a stan moich znajomych to mniej niż zero oooo... Jakby ktoś był zainteresowany dajcie znać płeć nieistotna
Pozdrawiam.
Cześć napisałem na meila
Ja jestem z Zabrza i chętnie poznam też mam problem z samotnością.
Hejo A ja jestem z Gliwic. Również napisałam maila.
Hej. Ponawiam swoją propozycję Chciałabym tutaj poznać jakąś fajną osobę do porozmawiania
5 2019-08-18 16:56:09 Ostatnio edytowany przez telefonik (2019-08-18 19:09:48)
napisalem Ci wiadomość
podaj w odpowiedzi na prywatną wiadomość jakiś komunikator abyśmy mogli spokojnie porozmawiać
Ponawiam temat
Nikt nie przypasował do znajomości ?
Nikt nie przypasował do znajomości ?
Raczej każdy dużo pisze a jak przyjdzie co do czego to nie ma nikogo.
Ponawiam.
No to Smutna Dusza, pisz do mnie na pocztę
Hej.
Mam 29 lat (jestem kobietą) z okolic Gliwic i szukam nowych znajomych z którymi możnaby wyjść do kina, na kawę, spacer, plotki itp. Piszę tutaj bo jestem po ciężkim rozstaniu a stan moich znajomych to mniej niż zero oooo... Jakby ktoś był zainteresowany dajcie znaćpłeć nieistotna
![]()
Pozdrawiam.
Jestem chętna jest tu ktoś puk puk
SmutnaDusza napisał/a:Hej.
Mam 29 lat (jestem kobietą) z okolic Gliwic i szukam nowych znajomych z którymi możnaby wyjść do kina, na kawę, spacer, plotki itp. Piszę tutaj bo jestem po ciężkim rozstaniu a stan moich znajomych to mniej niż zero oooo... Jakby ktoś był zainteresowany dajcie znaćpłeć nieistotna
![]()
Pozdrawiam.Jestem chętna jest tu ktoś puk puk
Napisałam Ci wiadomość.