Witam wszystkie Panie w wieku 60+ z Warszawy które są energetyczne, pełne pomysłów. Mam sporo koleżanek, ale brakuje mi takiej która jak ja ma trochę wolnego czasu na to żeby pójść razem do kina, na spacer, na kawę, a może z czasem jakiś wyjazd? Mam 64 lata, wyższe wykształcenie jestem otwarta na nowe znajomości. A może uda nam się stworzyć mały klubik? Wiosna już blisko trzeba wyjść z ukrycia.
Witam serdecznie
Chętnie Cię poznam,szukam koleżanki z którą mogłabym spędzać wolne chwile
Mam 58 lat.wykształcenie średnie
Pozdrawiam
Cześć! Zbliżam się do wieku wyzwolenia z obowiązku nastawiania budzika. Emeryturka od sierpnia. Jestem z Warszawy, ale nie tylko, ponieważ 1 nogą już wyemigrowałam na południe (Polski, nie Europy) . Jestem b. aktywna, więc zawsze mi brakuje czasu..., ale dobrego towarzystwa nigdy dość. Lubię poznawać nowe twarze, ludzi rożnych. Wykształcenie wyższe.
Witaj Niezwykła,
dziękuję za odpowiedź na mój post. Ta emigracja na południe to czasowa czy już na stałe? Może jeszcze zdążymy się spotkać w Warszawie? Ja niestety wyjeżdżam na ten weekend, ale w przyszłym tygodniu może umówimy się na kawę i ploteczki. Ja mieszkam na Pradze Południe, ale możemy się spotkać w innym miejscu. Też uważam, że dobrych znajomych nigdy dość. Nie bardzo chcę się rozpisywać na Forum mam nadzieję, że będziemy miały okazję razem wypić kawę i przy okazji sie poznać.
Pozdrawiam
Wiosenna 58
dziękuję za post. Sądząc z Twojego wieku to Ty jeszcze pracujesz i nie wiesz jak to jest być na emeryturze i na nic nie mieć czasu. Ja każdego dnia z rana mam różne zajęcia, ale po południu i w weekendy mam już czas dla siebie. Ciekawa jestem w jakim rejonie Warszawy mieszkasz. Już jest wiosna a z nią ogromna ochota na spacery . Na najbliższy weekend wyjeżdżam no i pogoda trochę zimowa, ale z każdym dniem będzie coraz cieplej (taką mam nadzieję) więc dobrze by było wyjść z domu i cieszyć się piękną przyrodą.
Pozdrawiam
Witaj Niezwykła,
dziękuję za odpowiedź na mój post. Ta emigracja na południe to czasowa czy już na stałe? Może jeszcze zdążymy się spotkać w Warszawie? Ja niestety wyjeżdżam na ten weekend, ale w przyszłym tygodniu może umówimy się na kawę i ploteczki. Ja mieszkam na Pradze Południe, ale możemy się spotkać w innym miejscu. Też uważam, że dobrych znajomych nigdy dość. Nie bardzo chcę się rozpisywać na Forum mam nadzieję, że będziemy miały okazję razem wypić kawę i przy okazji sie poznać.
Pozdrawiam
Też dziękuję za Twoją reakcję na mój zapał zapoznawczy
Dobrze się składa, bo i ja wyjeżdżam na ten weekend. Życzę Ci tego samego, co i sobie - pięknej wiosny.
Witajcie Niezwykła i Wiosna 58,
po powrocie do Warszawy zajęłam się swoimi sprawi i cały tydzień szybko mi umknął. Zrobiło się ciepło, co byście powiedziały na spotkanie przy kawie? Myślę, że to pozwoli nam sie lepiej poznać i nie będziemy traciły czasu na wpisy na Forum Kobiet. Bo przecież może się okazać że każda z nas jest z innej bajki i skończy się nasza znajomość na kawie. Ale może być bardziej optymistyczny scenariusz i wypady na wspólną kawę i nie tylko będą dla nas przyjemnością.
Odezwijcie się co o tym sądzicie.
Pozdrawiam
Hej!
Dziękuję, jowita, za propozycję. Wysłałam Ci w ub. tyg. maila na priv.
Jestem obecnie, z powodów zawodowych, bardzo zajęta. Jak uwinę się z robotą, to chętnie Cię poznam i resztę młodzieniaszek, które zwerbujesz. Powodzenia!