hej,
Mam 34 lata, a mieszkam w Białymstoku od trzech. Przeniosłam się tu dla faceta, ale niestety od 2 miesięcy przeżywam zdradę ("tylko" emocjonalną) i rozstanie i przez to trafiłam na to forum, żeby poczytać i zobaczyć jak inni sobie z tym radzą.
Nie jestem osobą zbytnio towarzyską i rozgadaną, do tego pracuję w domu, więc jakoś nie udało mi się jeszcze znaleźć kogoś z kim mogłabym gdzieś wyjść lub razem coś porobić. Czas to zmienić.
Pracuję jako programistka.
Moją pasją są głównie gry komputerowe. Chcę się też bardziej wkręcić w gry planszowe, ale do tego przydałoby się towarzystwo tym zainteresowane.
W wolnym czasie lubię też oglądać filmy i seriale oraz czytać książki. Wszystko najchętniej w gatunku Science-Fiction. Od jakiegoś czasu dużo uwagi poświęcam psychologii i rozwojowi osobistemu.
Lubię też sport, ale na razie poprzestaję na domowej gimnastyce i rowerku stacjonarnym, szczególnie zimą. Od wiosny chętnie wyjdę na rower, pobiegać i pływać.
Ogólnie myślę, że jestem otwarta na nowe doświadczenia i nie zamykam się na rzeczy, które znam.
Obecnie dużo myślę nad swoim życiem, moimi celami, planami, marzeniami i nabieram nowej perspektywy na siebie. Sporo w swoim życiu chciałabym zmienić, ale raczej zrobię ewolucję niż rewolucję, bo to bardziej w moim stylu.
Myślę, że w przeciągu roku czy dwóch wrócę do swojego rodzinnego miasta czyli Gdańska jak tylko uporządkuję swoją sytuację i różne sprawy w Białymstoku.
Zapraszam do kontaktu mailowego. Chętnie popiszę o wszystkim z każdym, a szczególnie z osobami o podobnych zainteresowaniach i z wymienionych miast.