Załamana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Załamana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Załamana

Witam. Nie wiem czy dobrze trafiłam. Mam depresję i dodatkowo chyba jestem alkoholiczką. Wszystko mi się wali i nie mogę z niczym sobie poradzić. Czy ktoś może mi pomóc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Załamana

Po za terapią to tylko ty sama sobie możesz pomóc. I nikt inny. Jeśli sama nie zechcesz z tego wyjść to nic z tego nie będzie.

3

Cisowianka11 napisał/a:

Witam. Nie wiem czy dobrze trafiłam. Mam depresję i dodatkowo chyba jestem alkoholiczką. Wszystko mi się wali i nie mogę z niczym sobie poradzić. Czy ktoś może mi pomóc?

Jakiej pomocy oczekujesz?

4

Może opowiedz jak zaczęła się Twoja depresja, co się stało w Twoim życiu. Z czym masz problemy? Co się wali? Dlaczego zaczęłaś pić?

5

czesc
rozumie cie nie ma łatwo w tym życiu szkoda ze musi dochodzic do tego ze cza siegac po alkochol z tym jest zle i bez tak samo
najlepiej jak bys znalazla w sobie walke o to co bedzie i od tego nalogu sie uwolnic bo nic dobrego nie bedzie 
nie znamy sie ale wiem ze bedziesz miec sily zeby skotaktowac sie z dobrym psychologiem ktory zrozumie wyslucha i doradzi a przede wszystkim pomoze

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Załamana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024