problem po pierwszym razie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » problem po pierwszym razie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: problem po pierwszym razie

Cześć, bardzo potrzebuję Waszej pomocy.

Mam 18 lat, ostatnio z chłopakiem zdecydowaliśmy, że jesteśmy gotowi na seks, dla nas obojga to był pierwszy raz. Strasznie bolało, za drugim razem też, ale troszkę mniej a za trzecim razem już wcale. Pierwszy raz zrobiliśmy to 14 lutego, pojawiło się dużo krwi, czytałam, że jej ilość jest różna, zależy od kobiety. Za drugim razem też pojawiła się krew i też było jej dużo, ale wiem o tym, że to mógł być skutek tego, iż za pierwszy razem błona nie została do końca przerwana, więc uznaliśmy z chłopakiem, że zapewne tak właśnie było. Niestety, teraz zaczynam się poważnie bać. Ostatni raz kochaliśmy się 4 dni temu, ale za każdym razem kiedy idę siku, pojawia sie krew. To na pewno nie okres, bo ten będę miała za jakis tydzień.

Czy to normalne? Może mi ktoś powiedzieć, czy rzeczywiście mam powod do strachu, czy niektore kobiety tak po prostu mają?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem po pierwszym razie

Idź do ginekologa.

Bo po pierwszym razie trzeba zrobić sobię przerwę .....minimum tydzien, 10 dni. Przecież to się musi zagoić.
Jeśli było sporo krwi to rana jest spora.

4

Ja bym się zaniepokoiła na Twoim miejscu. Umów się i idź na wizytę do ginekologa.

5

Idź do lekarza.
To może być wszystko i nic.
Zamartwianie sie nic nie da, a dr Google nie pomoże.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » problem po pierwszym razie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024