Witam. Mam 22 lata. Poznałem dziewczyne która ma 16 lat. Znamy się tydzień a ona już by chciała się ze mną związać bo mówi że jej na mnie zależy i jest totalnie zauroczona mną oraz zafascynowana. Dogadujemy się dobrze ale jest między nami dość spora różnica wieku. Boję się z tak młoda.dziewczyna związać bo takiej nie w głowie stałe związki tylko zabawa. Niechce się wkręcać bo już się nacierpiałem gdy byłem w związku z młodszymi . Zostawiamy tak nagle dla młodszego chłopaka. Czy związać się z tą dziewczyną. Czy warto
2 2019-02-13 06:03:32 Ostatnio edytowany przez evalougo (2019-02-13 06:12:47)
Skoro chcesz jakiejś poważniejszej i dłuższej relacji- dlaczego poznajesz i wybierasz gimnazjalistki tudzież licealistki?
A czy warto- sam musisz rozważyć za i przeciw, jednak słusznie zakładasz, że tak młodym dziewczynom nie stałe związku w głowie. Przynajmniej ja w wieku szesnasty lat napewno nie myślałam o dłuższych relacjach.
Aha, no i jak to jeste: tyle co się rozstałeś, a już nową poznałeś?
zbyt szybkie zaangażowanie (1 tydzień to bardzo krótko) mogło wiązać się w przyszłości z szybkim zerwaniem - nie mam danych liczbowych, widziałem tylko że takie sytuacje czasem miały miejsce.