Dwa związki jednocześnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dwa związki jednocześnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: Dwa związki jednocześnie

Cześć,
Mam dość nietypowy problem. Na wstępie - jestem mężczyzną.
Po zakończeniu mojego poprzedniego związku (8 letniego) założyłem konto na Tinderze i zacząłem się spotykać z dwoma dziewczynami w tym samym czasie. Nie spodziewałem, że sprawy pójdą w takim kierunku w jakim poszły hmm
Spotykając się z dwoma kobietami jednocześnie dość szybko wszedłem z nimi w intymne relacje (raptem wszystko wydarzyło się w ciągu miesiąca), można powiedzieć że jestem teraz w dwóch związkach jednocześnie.
Jestem teraz w potrzasku, nie chcę w ten sposób funkcjonować. Mam problem z tym, którą z nich wybrać, z obiema świetnie się dogaduje i jest między nami dobrze, z drugiej strony jak podejmę to decyzję to nie mam pojęcia w jaki sposób można delikatnie zakończyć jedną z tych relacji.
Jestem w totalnym potrzasku, męczy mnie ta sytuacja hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dwa związki jednocześnie

Jeżeli nie umiesz wybrać jednej, to rzuć obie. Proste i skuteczne.

3

Możesz jeszcze im zaproponować połączenie tych dwóch związków w jeden trzyosobowy. Taki mały harem XD

A tak na poważnie, to po prostu się mówi "koniec" jednej z nich i ewentualnie proponuje tylko przyjaźń. Im szybciej tym lepiej.

4 Ostatnio edytowany przez Farmer (2022-11-30 23:35:52)

Dlaczego myślisz, że musisz wybierać?

5 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-12-01 01:35:43)

ja bym poszukala trzeciej. te dwie rzeczywiscie nadaja sie na zony (ironia).

6

Keks95 napisał/a:

Cześć,
Po zakończeniu mojego poprzedniego związku (8 letniego) założyłem konto na Tinderze i zacząłem się spotykać z dwoma dziewczynami w tym samym czasie. Nie spodziewałem, że sprawy pójdą w takim kierunku w jakim poszły hmm
Spotykając się z dwoma kobietami jednocześnie dość szybko wszedłem z nimi w intymne relacje (raptem wszystko wydarzyło się w ciągu miesiąca), można powiedzieć że jestem teraz w dwóch związkach jednocześnie.
Jestem teraz w potrzasku, nie chcę w ten sposób funkcjonować. Mam problem z tym, którą z nich wybrać, z obiema świetnie się dogaduje i jest między nami dobrze, z drugiej strony jak podejmę to decyzję to nie mam pojęcia w jaki sposób można delikatnie zakończyć jedną z tych relacji.

Nie nie jesteś w żadnym potrzasku smile Nie zaczynaj z siebie robić ofiary
Rzuć monetą smile

7 Ostatnio edytowany przez 123Sprawdzam (2022-12-01 07:52:27)

"Osiołkowi w żłoby dano
W jeden owies, w drugi siano.
Uchem strzyże, głową kręci,
I to pachnie i to nęci;
Od któregoż teraz zacznie,
Aby sobie podjeść smacznie?
Trudny wybór, trudna zgoda:
Chwyci siano, owsa szkoda,
Chwyci owies, żal mu siana.
I tak stoi aż do rana,
A od rana do wieczora;
Aż nareszcie przyszła pora,

Że Oślina pośród jadła
Z głodu padła."

Aleksander Fredro

8 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2022-12-01 08:32:02)

Keks95 napisał/a:

Cześć,

Jeśli te panie tak szybko dały się zaciągnąc do łóżka z zupełnie obcym facetem to zapewne żadna z nich nie nadaje się do związku , bo jak tak łatwo poszły z Tobą to i kiedyś pójdą z innym ...

Więc ciesz się sexem ale z żadną nie planuj przyszłości ...

To nie jest materiał na żonę/partnerkę ..

9

Keks95 napisał/a:

Cześć,

Chyba masz teraz etap wyszalenia się smile
Jedno to Ty, a drugie, to kobiety.
Na pewno Twoje zachowanie nie jest  w porządku wobec tych kobiet. A co jeśli, któraś z nich zaangażowała się nieco mocniej? A co jeśli byłbyś na miejscu, którejś z nich?
Jeżeli chcesz być w porządku, to powinieneś poinformować je, że nie zamierzasz wiązać się na stałe.
Prawda prędzej ,czy później wyjdzie na jaw i zostaniesz na lodzie, a wtedy pewnie załączy się tryb tęsknoty i walki o wybranki/wybrankę.

.

10

Jak nie umiesz wybrać, to poczekaj, az one zdecydują za ciebie.

11 Ostatnio edytowany przez jeneste92 (2022-12-01 09:49:37)

Jeśli te panie tak szybko dały się zaciągnąc do łóżka z zupełnie obcym facetem to zapewne żadna z nich nie nadaje się do związku , bo jak tak łatwo poszły z Tobą to i kiedyś pójdą z innym ...

Autor też nie jest materiałem na partnera/męża, puścił się z ledwo poznanymi kobietami i to dwiema naraz. Puszcza się teraz, będzie się puszczał i po ewentualnym ślubie.

12

HPV mówi Ci to coś? Skąd wiesz czy któraś z nich nie jest nosicielką tego albo nosicielką innych chorób np związanych z wątrobą? A co jeśli któraś z nich jest?
Wtedy ta druga zdrowa też ma zachorować?
Tak to właśnie jest z wami ruchaczami i z tymi głupimi babami, które puszczają się z obcymi chłopami.
Ani Ty, ani one obie nie nadają się do godnego związku. Cała władza trójka jest siebie warta.
Jednak ryzyko zachorowania jest realne - to nie żaden mit, zabobon ani przesada.
Poczytaj historie kobiet, które złapały to i owo od ruchacza, na którego naciely się w życiu.

13 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-12-01 10:34:57)

Z tego co napisałeś to nie jesteś w 2 związkach, ty sypiasz z 2 kobietami. Związkiem to trudno nazwać. Skąd wiesz, czy te kobiety nie sypiają z innymi? Nie sądzisz, że to wszystko z nimi zbyt łatwo poszło?

14

jeneste92 napisał/a:

Autor też nie jest materiałem na partnera/męża, puścił się z ledwo poznanymi kobietami i to dwiema naraz. Puszcza się teraz, będzie się puszczał i po ewentualnym ślubie.

Oczywiśie.

On też się nie nadaje. Ale idealnie wpisuje się w to do czego ludzie używają Tindera ,być może jego "partnerki" też mają te same "problemy" , i wcale nie jest on "jedyny" wink

15

Wybierz tą z lewej.

16

Wybierz jedną.

Wychłodzić drugą relację.

17

ciągnij oba dopóki nie zaczną zadawać pytań

18

Dokładnie, baw się dobrze. Świetny układ.

Nie pomyl tylko imion.

Jakaś tam piszę o związkach jakby to było coś ważniejszego od bzykniecia..nie ma nic ważniejszego od zaliczenia.
Związek jest dla cieniasów, tu kolega ładnie jedzie dwa mięska równocześnie.

Tak trzymaj!

19

Ale ty biedny,takie nieszczęście cie spotkało, ąz musisz chodzić po forach i się żalić.
Mam nadzieje że te kobiety zrozumieją na jak amoralnego człowieka trafiły, i Cie zostawia.
Bo nie zasługujesz na to aby byc z którąkolwiek z nich.
Aktualny Ty, nie zasługuje na to aby byc w związku z kimkolwiek.
Ty zdajesz sobie sprawę jak poniżasz te kobiety?
Według ciebie nie zasługują one na szczerość i transparentność?
Jak ty byś sie czuł,gdyby kobieta równolegle spotykała sie z innym facetem?

20

Szeptuch napisał/a:

Ale ty biedny,takie nieszczęście cie spotkało, ąz musisz chodzić po forach i się żalić.
Mam nadzieje że te kobiety zrozumieją na jak amoralnego człowieka trafiły, i Cie zostawia.
Bo nie zasługujesz na to aby byc z którąkolwiek z nich.
Aktualny Ty, nie zasługuje na to aby byc w związku z kimkolwiek.
Ty zdajesz sobie sprawę jak poniżasz te kobiety?
Według ciebie nie zasługują one na szczerość i transparentność?
Jak ty byś sie czuł,gdyby kobieta równolegle spotykała sie z innym facetem?

Ja miałem taką sytuację raz w życiu, przez kilka dni (i to tylko dlatego że technicznie łamałem się gdy przychodziło do zerwania z tą, z którą byłem wcześniej) i zdecydowanie mówię: nigdy więcej! To nie jest coś ani dla ludzi o słabych nerwach ani dla ludzi posiadających sumienie! Żeby coś takiego ciągnąć dłużej, to trzeba być sk...nem o kamiennym sercu i równie kamiennych nerwach.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dwa związki jednocześnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024